Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    03. Rujan 2021. 11:55

marija3998

Curke da se javim pregled je jučer prošao super, Kaja je bila aktivna i nema nikakvih problema, danas mi je rođendan pa moram peć tortu i kolače radit jer sutra tulumarimo🎂🍰🥧🍾

Super za dobar pregled i sretan rođendan 🥰🎉🎂💝

Mateja2602
    03. Rujan 2021. 11:57

Ide i nastavak..malo sam se raspisala..
    Što se tiče straha od poroda, moram priznati da je strah prisutan (što mislim da je zbilja normano), ali nekako sam i ja sebi u glavi zacrtala da je to jednostavno tako, da mora boljeti ali da to sve prođe (a i to je trenutna bol koju mi možemo izdržati).  Znam da sam jednom tu pročitala od neke od vas da je napisala da je to fizička bol koja se brzo zaboravi, i to mi se baš svidjelo i toga se nekako i držim. Treba misliti pozitivno i zamišljati si porod onakvim kavim si ga priželjkujemo - pa nam se barem jedan dio toga i ostvari (jer znate onu - pazi što si želiš, moglo bi ti se ostvariti).  
    Ani92 mislim da ću i ovaj tvoj dio o donošenju novog života na svijet urezati u pamćenje (vezano uz bol). Jako mi se svidjelo kada sam pročitala. 
    I htjela sam se nadovezati na priču o knjigama, super mi je ovaj dio šta si Zara stavila. Hvala ti na tome. Sada sam i ja dobila želju pročitatit tu knjigu. Baš sam ju škicnula na internetu.  I ako koju zanima i još nije čitala, preporučujem knjigu Svjesno majčinstvo od Nade Bučević. Ja sam ju čitala na početku (kada sam ostala trudna) i oduševljena sam. Mislim da ću je još jednom pročitatit da se ponovo prisjetim svega. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    03. Rujan 2021. 12:02

buhtlica34

Marija3998 sretan ti rođendan 🥳🥳
    Ljudi, ima li netko da mu se smanji apetit 🤔 ja npr sam u zadnjih tjedan dana izgubila 1.5 kg (ne žalim se uopće, jer je bilo čudno kako sam tako puno kila i dobila u prvom tromjesečju), ali sad baš ni malo nemam apetita.. Ručam jer znam da moram i to je to. Mislim nije me strah za bebicu jer pijem i vitamine i jedem voće i povrće, samo mi čudno

Buhtlica34 nije ista situacija ali vrlo slična. Meni je apetit dosta oslabio u zadnje vrijeme. I ne dobivam baš puno na kilaži (ti si na gubitku), a meni kile idu jako sporo gore. Prva dva tromjesečja sam jako puno kila dobila, a sad doslovno kao da je sve stalo. Ali šta i sama kažeš bebice nam napreduju pa mislim da je to čisto ok. Razlikujemo se sve i ništa nije zabrinjavajuće.  Ne znam dal je ginekolog kod tebe šta komentirao kad si bila zadnje na pregledu ? Da li je obratio pažnju na kilažu ? 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Rita37🤰
    03. Rujan 2021. 12:34

Marija sretan rođendan 🎂!

Sto se tice apetita jako malo jedem zadnje vrijeme a dobila 2+ u 2 tj... Bas je i muz rekao  nemoguce jer ne jedes nista" al vidim da su mu ruke natecene malo... zglobovi prsti, na nogama mozda mrvicu... Tak da doslo malo vode pa mislim da je to u tim kilama.... Al dobro sad na kraju razumijem sve da mora doc i proc ce uskoro..
    🙃 

• sunce7
    03. Rujan 2021. 12:41

Marija3998 Sretaaan rodendaan uz najljepse zelje🥰🥰🥰

• buhtlica34
    03. Rujan 2021. 12:44

Mateja2602

buhtlica34

Ljudi, ima li netko da mu se smanji apetit 🤔 ja npr sam u zadnjih tjedan dana izgubila 1.5 kg (ne žalim se uopće, jer je bilo čudno kako sam tako puno kila i dobila u prvom tromjesečju), ali sad baš ni malo nemam apetita.. Ručam jer znam da moram i to je to. Mislim nije me strah za bebicu jer pijem i vitamine i jedem voće i povrće, samo mi čudno
    Buhtlica34 nije ista situacija ali vrlo slična. Meni je apetit dosta oslabio u zadnje vrijeme. I ne dobivam baš puno na kilaži (ti si na gubitku), a meni kile idu jako sporo gore. Prva dva tromjesečja sam jako puno kila dobila, a sad doslovno kao da je sve stalo. Ali šta i sama kažeš bebice nam napreduju pa mislim da je to čisto ok. Razlikujemo se sve i ništa nije zabrinjavajuće.Ne znam dal je ginekolog kod tebe šta komentirao kad si bila zadnje na pregledu ? Da li je obratio pažnju na kilažu ?

Ma meni su se svi cudili koliko sam dobila u prvom tromjesečju, pa sada nitko ništa više ne govori zbog kila, jer sad kao ide normalno. U ponedjeljak imam pregled pa ću vidjeti hoće li šta komentirati. Nego mi čudno da nemam apetita, ono ne svojstven meni mi je to pa zato😂 nisam nešto zabrinuta, drago mi je da ne bujam previše iskreno, jer nakon početnih 12 kg u prvom tromjesečju bilo me strah do koliko ću doći.. 🙈

Tracy_
    03. Rujan 2021. 12:51

ponosna.mama

Jutro zenice drage 😊
    Evo ja napokon dosla svojoj kuci 😍
    Naravno niko nista nije reka nego vidimo se za 3tj., a otpusno pismo cete dobiti na mail 🙄
    Sretno curama koje danas imaju preglede 🥰

Ja sam ga dobila 7 dana nakon 😂

Tracy_
    03. Rujan 2021. 12:58

Marija sretan rođooo! 🎉
    _____
    CTG danas uredan, čekamo utorak i novi pregled :) tada sam već 38+4 jaaao panikica 😁

• ponosna.mama
    03. Rujan 2021. 13:23

Tracy_

ponosna.mama

Jutro zenice drage 😊
    Evo ja napokon dosla svojoj kuci 😍
    Naravno niko nista nije reka nego vidimo se za 3tj., a otpusno pismo cete dobiti na mail 🙄
    Sretno curama koje danas imaju preglede 🥰

Ja sam ga dobila 7 dana nakon 😂

Ma daaaaaaj 🙈 ..a ja cilo vrime gledan na mail je li sta doslo 😂😂😂

• ponosna.mama
    03. Rujan 2021. 13:26

buhtlica34

Meni se zadnjih dana toliko povecao apetit da ne mogu doc sebi 🙈 ..ja samo vicem da sam gladna i svako 2-3h moram obavezno nesto pojest 😄 ..i trazi mi svaki dan nesto slatko 🙄 ..to mi je bas sad trebalo kad se mucim sa secerom 😏
    Al vaga jos uvijek kaze samo +1kg pa cemo vidit na kraju sta ce bit od toga 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.