Japanka kreni sa salicom na dan, a onda pri kraju mozes i dvije. 🙂 evo ja i dalje pijem salicu dnevno, dobar je i za nakon poroda.
Eh, mozes startati i sa datuljama, ako vec nisi 😆
Jutro zenice drage 😊
Evo ja napokon dosla svojoj kuci 😍
Naravno niko nista nije reka nego vidimo se za 3tj., a otpusno pismo cete dobiti na mail 🙄
Sretno curama koje danas imaju preglede 🥰
Mokosh cestitke na malom princu i brz oporavak.
Netko je pitao za porod u Vinogradskoj u 10.mj-ta sam. Ako ne pređemo u 11.mj 😅 Daleko mi je, ali jedna babica od tamo je obiteljska prijateljica pa...
Strah od poroda definitivno imam posto inace imam jako nizak prag boli, ali nekako se ne zelim opterecivati. Poslozila sam si u glavi da je to jedna od rijetkih boli u zivotu koja ima svrhu, donosi novi zivot! Kako su sve zene uspjevale do sada, tako cu i ja 💪
Sto se tice bolova, eto danas prepone bole da sam jedva ustala iz kreveta i prohodala. Noci su također ubitacne zbog kukova. Ne sjecam se kad sam zadnji puta noc u komadu fino odspavala 😏
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Jutro curke ☺️
Jel koju pati bol u preponama i dolje oko gospođe kosti? Onak ko da pređeš preko kamena a ne ustaneš dok voziš bicikl😅🙈
Mene jeste počelo tu boliti zadnja 2 dana, pa si sve mislim da mi nije rano za taj bol😅
Mene boli od 28 tt 🙈
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Curke da se javim pregled je jučer prošao super, Kaja je bila aktivna i nema nikakvih problema, danas mi je rođendan pa moram peć tortu i kolače radit jer sutra tulumarimo🎂🍰🥧🍾
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Curke da se javim pregled je jučer prošao super, Kaja je bila aktivna i nema nikakvih problema, danas mi je rođendan pa moram peć tortu i kolače radit jer sutra tulumarimo🎂🍰🥧🍾
Sretan ti rodendan. 😁💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sto se tice spavanja... Od pocetka trudnoce je bilo lose... Prvo nocne mucnine, pa nocna izrazajna glad... Pa prilagodba spavanja samo na bokovoma.... Rijetko kad sam spavala dovoljno... Odlasci u wc dosta cesti... Sad na kraju je sve jos gore... Ustanem tisucu puta.. Nekad je to zacepljen nos,nekad gladna sam, izmedju svega wc... A i njeni udarci... Uglavnom od 3-4x odspavam sve skupa 5-7 sati..... Kako kada. Osjecam se ok preko dana jer ocito vitamini me drze na nogama.. Al evo jucer visok tlak. Danas na granici.. Mislim da nema zbog cega drugo biti osim od tog nedovoljno sna...
Marija3998 sretan ti rođendan 🥳🥳
Ljudi, ima li netko da mu se smanji apetit 🤔 ja npr sam u zadnjih tjedan dana izgubila 1.5 kg (ne žalim se uopće, jer je bilo čudno kako sam tako puno kila i dobila u prvom tromjesečju), ali sad baš ni malo nemam apetita.. Ručam jer znam da moram i to je to. Mislim nije me strah za bebicu jer pijem i vitamine i jedem voće i povrće, samo mi čudno
Bokec ženice
Da vas malo pozdravim i škicnem kako ste ? Svašta ste jučer natipkale, trebalo mi je vremena da sve pročitam.
A naravno zaboravila sam sve živo kad sam početa tipkati... (luda trudnička glava) pa eto po redu od onog što je u njoj ostalo...
Tienna ima Alverdeovih proizvoda za bebe, isto stoje u kutku gdje je kozmetika za bebice. Linija im je narančasto-bijela, pa škicni drugi puta. Moguće da ih u žurbi i u onom kaosu nisi uspjela zamjetiti.
Ali i Weleda je odlična.
Vidim da pišete o boli u donjem djelu tj. oko gospođe i svih tih kosti/ tj. zdjelice - eto i mene, i ja spadam u tu ekipicu. Čim duže sjedim ili hodam/u pokretu sam, točno osjetim pritisak dolje. I cijela mi je gospođa napuhnuta da oprostite na izrazu.
Baš kako ste i same pisale, zbilja se vidi da se tijelo priprema za porod.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji