Lješnjak čestitke 🥰
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Iskrene cestitke! Prelijepo ime i zelim ti brz oporavak a i ona ce brzo van... Nista nije previse malena...
❤️🥰Divno dobro nam dosla jos jedna cura...
Ljesnjak čestitam, dobro nam došla malena Iris ♥️
Marxa dobro nam došla također 🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ljesnjak cestitam, brz oporavak ti zelim, nadam se da ce Iris brzo biti s tobom ❤ Moja se rodila jos manja pa su ju isto odmah odveli na grijanje, nismo imale zlatni sat, ali su ju doveli nakon neka 3 sata u sobu. Nadam se da cete i vi biti brzo zajedno 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Dobrodosla Iris ❤ Princezi brz napredak, a mami brz oporavak. Nadam se da cete se ubrzo druziti i grliti 🥰
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Cestitam draga.. PA nije tako Mala, I ja Sam te kilaze rodjena, PA sad sad velika Zena 😂 od 1,76.. Zelim vam svu srecu I da sto prije budete zajedno 😍😍😍❤️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Ljesnjak, cestitaaaam!!! 🥰
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ljesnjak čestitam!! 🥰 Dobrodošla Iris 💗💗
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji