Ljesnjak sreeetnooo!!! Drzi se,draga! Bit ce to sve dobro, i ja se nadam da ce cura ostati sto duze unutra. 🍀❣️
Tracy pa za ne povjerovati da se ide u boks za otvorenost od prsta. 🙈
Missy dobro pitanje 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Nije me jaaaako dugo bilo ovdje... vidim ima već novosti i to prije jeseni!! Čestitam od srca curama koje su dočekale svoje male radosti
Tracy, Ljesnjak držim vam fige da sve bude u redu!!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Tracy,
u kojoj bolnici su te ostavili tako malo otvorenu?Ja sam jučer u Petrovoj bila na kontroli, otvorena prst.Poslali me doma.
Lješnjak i ja ti isto držim fige da bebica izdrži još malo! 🌸🎀🤰🏼🤗 Javi nam kakva je situacija.
Curke, imam pitanjce. Dobila sam nalaze markera hepatitisa i jedan je pozitivan (anti HBs 90 IU/L) pa me zanima dal koja zna nešta više o tome ili možda ima neka da je već imala sličnu situaciju? Hvala unaprijed. 😊
Mateja2602, ne brini. To je i meni na nalazu bilo pozitivno. Naravno da sam protrnula i odmah isla googlati. 🙈
Pozitivan nalaz znak je imunosti na hepatitis B, jer smo kao klinci cijepljeni (cini mi se nekad u 6. razredu osnovne skole). 😉
Mateja, morala bi ic trazit nalaz, ali sjećam se da mi je bilo pozitivno na neki hepatitis pa sam se sjetila da je to radi toga što smo ko djeca cijepljeni pa su prisutna antitijela, potvrdio i doktor kasnije 😊
Sanjarka, poslikam ulov kad dođem kući, svasta ima tu 🤭
Marxa, dobrodošla 😊😊
Tracy, Lješnjak, sretno curke držim 🤞🤞💓
Ja sam krenula sa pranjem stvarčica za bebu, a u srijedu idem u city kupiti što mi još nedostaje za bolnicu. Bila sam u ljekarni neki dan i kupila sve za čišćenje pupka pa se osjećam kao da sam nešto korisno napokon napravila 😅
Planiram oprati i navlake sa kolica i jajeta, ono što se može skinuti. Sto ne ide dole počistit ću alkoholom i to je to 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Jel samo meni danas uzasno dosadno, pitam se kako može biti pored 3 djece 🤔 imam promjene raspoloženja, te sam gladna, sad bi slatko, sad slano. Vani ružno, a kukala dok je bilo vruće. U tri dana sam cjelu kucu sredila, ormare poslagala, robicu spremila. Torbu za bolnicu spremila, as i robicu. Ono ludim
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Tracy,
u kojoj bolnici su te ostavili tako malo otvorenu?Ja sam jučer u Petrovoj bila na kontroli, otvorena prst.Poslali me doma.
Ja mislim da nam je Tracy iz Splita, ali nisam sigurna sad.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Tracy nadam se da će te pustiti kući, baš izvode gluposti, probaj se ne stresirati, bit ce sve okej 🙂
Any92 ajme mogu mislit kako su te šokirali probaj onda odmarati čim više ❤
Ivkica nadam se da ce nalaz biti dobar 🥰
Haru da to je sigurno zbog straha i stresa, meni je do sada svaki put pregled bio rano u ujutro i uvjek budem sva pospana neznam za sebe haha najvise sta mi je bio je 100/60
Monalisa super za bebicu 🥰🥰
Bumac95 odlično da nije kolestaza ❤
Mia ne brini, ja sam bas pitala na pregledu, to se nama ligamenti na trbuhu istežu..bas taj dio gdje su inace bili jajnici jer navodno sada vise nisu na tom istom mjestu nego su otputovali negdje drugdje haha 😀
Lješnjak nadam se da ce sve biti ok, dobri su to tjedni već ❤
Marxa dobro nam došlaaa 🥰🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Dobrodošla mala Iris! <3 Brz oporavak želim i neka sve bude u redu samo!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Sortiraj odgovore
Najstariji