Ljesnjak cestitaam na princezi...tebi brz oporavak 🤗😌💞❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Cestitam od srca! 💐 Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije zajedno. ❤️
Ljesnjak cestitam!! Brz oporavak i da sto prije uzivas s malenom 💗💗💗⭐️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ljesnjak čestitam na bebici! 🌸
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Čestitam Lješnjak na curici a tebi želim brz oporavak ❤️ brzo će proći bol
Evo mene opet u žešćim kontrakcijama. Ako ne rodim ovaj vikend onda stvarno ne znam, nema šanse da je ovo normalno i pripremno.. Cure ja doslovno jedva hodam, probudio me jak pritisak bole, menga bol baš jača, jedva se dogegala na pisanje. Vratila se u krevet, opet menga bol, bol u leđima a te lijeve strane i onda me tako spicila kontrakcija da sam sve zvijezde vidjela.
Muž spava, sad čekam ponavljanje i priprema za mjerenje. Ne znam stvarno ako se sve smiri opet ja ću prolupat jer ovo nije normalno.
Nestrpljive djevojcice 😍😍
🤞🤞 Da Bude sto brze I sto bezbolnije je moguce ❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Nema spavanja ni za mene, bolovi u lijevom donjem dijelu leda se nastavljaju vec neka tri dana, menstrualni bolovi od kojih ne mogu ni s kreveta na wc, do sad 3 odlaska a wc i odustala sam. Ne mogu spavati ni na jednoj strani 😬😞
Traveller nadam se da je to to 🙂 javljaj situaciju
Bilja ni za mene nema spavanja ali zbog toga sto se nikako ne uspjevam namjestit, jos kako je kao mrvicu zahladilo i psi su nam se uvalili u krevet 😀 kaos
Inace nemam ni jedan od vasih simptoma, nikakvi bolovi grcevi nista, imam osjecaj da cu zauvijek biti trudna 😀😀😀 prespavam normalno noc bez wc-a, a nju osjetim gore skroz pod rebrima
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa27 mene je primilo zadnjih par dana a wc vec sigurno citav 8mj 🤯 budi sretna 😂 ususkaj se nekako pored njih i zaspi. Ja sve cekam jutro pa da se onesvjestim od nespavanja u boravak, mozda tad necu osjetit bolove 🤔😳 nikad preko dana ne odmaram u nadi da cu spavati navecer pa da si ne pokvarim noc ali odluka pada na spavanje i odmaranje preko dana jer od noci nista 😂
Lisa točno sam ljubomorna 😅 uživaj u tome “bez simptoma” 😍
Traveller javljaj se, nadam se da je to to :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji