Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    28. Kolovoz 2021. 11:16

Dannna

Jaaaao curke čitam vas i razmišljam kako svako ima svoju muku i tegobu ali iz mog ugla to izgleda ovako "samo se lijepo nasmijete i pogladite po trbuhu i kažite hvala bogu nek je tu još koji dan, svejedno će izaći pa nek ostane sto duže može, što duže to bolje za nju/njega".
    Ne dajte se, toliko je vremena iza, ostao je manji dio, to su slatke muke, vi to možete kao i sve bolove i strahove do sad što ste izdržale. 🥰🥰🥰

Hrabrice nasa ❤❤❤❤ Sve je lakse kad ima tako divnih osoba kao sto si ti, svaka tegoba se lakse podnese. Potpisujem svaku rijec sto si napisala.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ane_ši
    28. Kolovoz 2021. 11:52

Evo drage moje i ja prijavljem tegobe 🙈. Noci su mi ajme okretanje sa jedne na drugu stranu mi je uzas toliko me boli i zateze pa se jedva dignem u wc i pustim par kapi a imam osjecaj da ce izaci litra. Di kod me zna toliko zaboliti da moram ostati lezati par minuta i onda se dignem. Nocas se probudila prvi put prava menstrualna bol. A stidne kosti me bole stalno uzasno a gospođa 😁 je cila nabubrila i ne lici na sebe skroz se izoblicila cila neka velika i mesnata 😁😁😁. Valjda je i kod vas tako. Brojim jos 13 dana da budem punih 35tt pa da psihicki bude lakse onda moze i izaci onda cu opet brojati 14 dana da budem 37tt i onda neka ga vadu 😂😂😂 jer cu do tada pukniti sigurno. Sve je spremno osim krevetica a to bi moglo biti ovih dana. Sobu smo obojali robicu sam poslozila jos mi fali krema za guzu i sterilne komprese za pupak i dude i bocica i bebimil zap sigurnost daj boze da nam ovaj put ne treba. Pogledajte na youtubu film o dojenju mlječna staza odlican je 😁.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Tienna
    28. Kolovoz 2021. 11:54

Natalija91

Evo curke priključujem se i ja ekipi koja se noću stalno budi. Stalno moram na wc, pa mi kroz ruke trnci prolaze.  Razgibavam ruke da malo dođu k sebi, ali ubrzo se to vrati na staro. Onda se ne mogu namjestiti. I eto tako skoro svaku noć. A što se tiče velike nužde… nakon jela ubrzo moram na wc. Stolica je ok, ali me brine kak tak ubrzo moram nuždu obaviti. Morat ću pitati na sljedećoj kontroli jel to normalno ili baš i nije.
    Traveller nadam se kako će bebolina ubrzo biti s tobom. 🤞🏻

Pa ja inače i kad nisam trudna idem na wc nakon jela. Budi sretna, cure inače imaju problema sa zatvorom tako da se nas dvije možemo smatrati sretnicama 😃😃🤭
    Ja dosta dobro spavam, ustanem dva-tri puta na wc preko noći i nastavim spavati. Smatram da to nije strašno, a kako inače puno vode pijem već sam se navikla da se moram ustajat preko noći 😅
    Generalni se dobro osjećam, ali ovaj niski tlak me ubija. Srce se uzlupa pa bi samo isla prilec i osjećam se beskorisno...

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Mišić
    28. Kolovoz 2021. 12:12

Ljesnjak cestitam ti na malenoj Iris!!! 🥳🥰💕 i stvarno nije presitna, mislim da se ne moras puno brinuti oko toga, brzo ce ona sve nadoknaditi. I nemoj biti puno zalosna zbog zlatnog sata - ni ja ga nisam imala ni sa L ni sad s A, ali sve se to nadoknadi, vjeruj mi. 🤗🤗🤗
    Traveller kako nam se drzis? Sretno ti i samo smireno!!! 🍀🤗🤗🤗
    Bumac nadam se da ce te zastititi trudnicki imunitet. 😆 je li malenom sto bolje? 

Mišić
    28. Kolovoz 2021. 12:13

Ane placem na opis gospodje!! 🤣🤣🤣🤣 

Rita37🤰
    28. Kolovoz 2021. 12:24

Od tegoba prijavljujem ne spavanje... Ma cijelu trudnocu lose spavam... Sad se svelo na 5 sati isprekidano... Al imam energije (mozda zbog vitamina)....  Bh kontrakcija nema puno al svejdno ne spavam... Najcesce jer nos nije prohodan 100% a disat na usta ne znam...  Sretno svima.  I  kome krecu prave kontrakcije zelim sto brzi porod,...
    🥰🥰🥰🥰 Samo disite.... Mislim prvi put cu rodit  al planiram se bavit samo disanjem dok ne kazu tiskaj. Hahaha kako sam ja to sebi pojednostavila...
    🙃 

malamaka
    28. Kolovoz 2021. 12:44

Pozdrav moje dame. Jučer smo bili na kontroli i CTG-u - sve je dobro. 💙🙏🏻💣 37+6
    Inače u zadnje vrijeme me muči grčenje prepona, a tek sinoć je bilo baš bolnoo! 😬 Od noćas me boli trbuh dolje pri dnu, lagano grčenje i probadanje dolje. Prvi put mi je i stvarno ne znam šta da mislim i radim - vikend je, ne mogu do svog doktora, a sada da idem do bolnice mislim da nije baš za to. Naravno, ako se intenzitet boli i učestalost pogorša, idemo! Šta vi mislite da li treba reagirati ili su to pripreme, lažne kontrakcije, ...?🤔🤔

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Matejaa95
    28. Kolovoz 2021. 12:48

Pozdrav buduce mame. Ja sam vam sa ljetnih beba. Moja cura ima vec mj dana. Nazalost prodajemo kolica jer se zvrk moj ne voli vozit u njima. Kolica su 5/5 vozena 10 puta max. Inace su savrsena. Ako je koja zainterezirana neka se javi. Marka je Verdi i prodajem ih 3u1 za 3700kn. 
    Sretno svimaaa 😁

https://ibb.co/G9sZRxQ
    https://ibb.co/NYR42p2
    https://ibb.co/bFmbDqc
    https://ibb.co/5n3y5F0
    https://ibb.co/zQc0FVq
    https://ibb.co/6NSvnWn
    https://ibb.co/yVcHKnN
    https://ibb.co/hfqQZMg

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• marxa
    28. Kolovoz 2021. 13:43

Bok dame!Ja i moja trbušna cimerica smo si danas dobre kako sam mislila da bude s obzirom da mi malena danas nije u vrtiću.Na igralištu smo bili već u 8:20, i da nemam sineka od 10 god da je pazi, porodila bi se tako ispod tobogana i penjalica.  
    Htjela sam vas pitati, koliko magnezija trošite pred kraj, 37,38,39 tjedan?
    Neki vele ne bi trebalo ništa, samo odmor, neki da se uzme 2-3 puta dnevno.Kako da odmaram pored dvoje ,četvrtog kata, kuhanja, pranja,peglanja?A imam stvarno trenutaka da jednostavno hodati ne mogu od grčenja i stezanja.Inače, pijem one dozice od Bio Electre magnezij 300, jedino od njega ne krepam od žgaravice.Muka mi je što imam još 3 tjedna za guliti, a ne znam, života mi kako ću.

malamaka
    28. Kolovoz 2021. 13:55

Traveller

Evo mene moji ljudi, doša sam vam na bevandu. 😂
    Da oprostite, muda labudova kod mene. Kontrakcije nisu lažne nego prave, stvar je u tome šta sam i sama sumnjala, radi septuma iliti pregrade u maternici, može doći do toga da se maternica ajmo reć zbuni i umjesto lijepih, pravilnih kontrakcija kako žene obično imaju, sretnice poput mene imaju kupus salatu i nema nikakvog pravila već maternica steže na sve strane, umjesto da gura prema dolje.
    Zara, mjerila sam ih prošli put kad su trajale satima, bile su na 5 minuta pa dvije minute, pa 32, pa dvije u minutu. I aplikacija se stiltala pa sam dvaput dobila poruku da je vrijeme za radaonu a jednom da su pripremne samo. 🥺😂😂 Zatvorena sam skroz, uloziv za članak, znači još uvijek me nisu otvorile niti malo. Nije mi znao reći kako ću znati kad porod stvarno krene ako mi ne pukne vodenjak jer ako su nepravilne, šta da radim.. Kaže dođite kad porod krene.. Haha a mlada doktorica se na to okrene prema meni i kaze: da, kad rodite doma. 🤨😂

Znači znam da ništa ne znam, beba je super, sve je super, uredi otkucaji na ctg, 3 kontrakcije ocitane intenziteta 50, 70, 80 čini mi se.. Samo ja to praktički nisam skoro ni osjetila, šteta šta mi se smirilo bilo jer ne mogu vam opisati koliko me zanima šta bi očitao kad krenu te žestoke jer to je bol kao da mi netko zabode nož i okrene ga. I onda me grči oko minutu i skroz stane sve. Do idućeg.

U pon sam u trudnickoj pa će me opet pregledat. Glavica je skroz skroz dole i nabija se stalno i zato me hodanje ubija, kaže počet ćete se jako brzo otvarat. Ajde vidjet ćemo.

Eto nisam ništa pametnija osim šta bar znam da je sve ok.

Sry, da li se koji odg odnosi na mene? 🤗

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.