Lješnjak, čestitam ti od srca i nadam se da će Iris brzo I dobro napredovati i da će vas brzo pustiti kući 💞
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Dobro nam dosla ❤❤❤❤❤ cestitke od srca ❤❤❤❤. Brzo ce ona kod tebe. I nije toliko sitna 😘😘😘
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Lješnjak čestitam ti na malenoj Iris od srca! Dobro nam došla još jedna malena djevojčice. Želim ti što brži i lakši oporavak! Da se što prije maziš sa svojom bebolinom i da ste uskoro sa svojim najmilijima.
Sva se naježim kad vidim kojom brzinom nam stižu ove naše ljetno/jesenske bebice.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Lješnjak i ja ti isto držim fige da bebica izdrži još malo! 🌸🎀🤰🏼🤗 Javi nam kakva je situacija.
Curke, imam pitanjce. Dobila sam nalaze markera hepatitisa i jedan je pozitivan (anti HBs 90 IU/L) pa me zanima dal koja zna nešta više o tome ili možda ima neka da je već imala sličnu situaciju? Hvala unaprijed. 😊Mateja2602, ne brini. To je i meni na nalazu bilo pozitivno. Naravno da sam protrnula i odmah isla googlati. 🙈
Pozitivan nalaz znak je imunosti na hepatitis B, jer smo kao klinci cijepljeni (cini mi se nekad u 6. razredu osnovne skole). 😉
LadyD i Tienna hvala vam ženice drage! Nisam zbilja znala šta znači, baš ste me utješile. Divne ste.
Marxa dobro nam došla u našu družinu i puno nam tipkala!
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Nisam vas uspjela procitati, samo da se javim, ipak bio hitan carski, Iris je 2600g, 47 cm, u inkubatoru je. Carski je bio jer su smatrali da je presitna i nije dobro pozicionirana za porod, a ja se naglo pocela otvarat. Ja sam jos pod anestezijom, vidjela sam ju na 10 sec.
Čestitke!!! ❤️🎉🎉
Ljesnjak, cestitam!!!! Nek je malena Iris ziva i zdrava! Zelim objema brz oporavak i da sto prije idete kuci. 🥳🤱❤
Ajme, svaki dan nova beba! Jos malo, pa ce biti i dvije-tri dnevno! 🥰🤩😍
Tracy,
u kojoj bolnici su te ostavili tako malo otvorenu?Ja sam jučer u Petrovoj bila na kontroli, otvorena prst.Poslali me doma.
U Splitu! :D
Al dobro, očito sam imala opake trudove, ctg je nešto pokaza šta ja nisan svatila zbog čega je doktor reka "ovo je za rađaonu".. 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji