Da se ubacim i ja za voznju. Ja sam svaki dan u autu. Ovaj tjedan 3 dana za redom isla u bolnicu koja je 30km udaljena i vozila sam bez problema i ne mislim stati dok ne odem u bolnicu 🤪
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Lješnjak i ja ti isto držim fige da bebica izdrži još malo! 🌸🎀🤰🏼🤗 Javi nam kakva je situacija.
Curke, imam pitanjce. Dobila sam nalaze markera hepatitisa i jedan je pozitivan (anti HBs 90 IU/L) pa me zanima dal koja zna nešta više o tome ili možda ima neka da je već imala sličnu situaciju? Hvala unaprijed. 😊
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
I ja isto normalno vozim, pogotovo na ove kraće relacije. 😃 Isto imam besafe pojas za trudnice i super je. 😊 Mislim da ću voziti do kraja ako mi malecka dopusti. 😂
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
CarpeDiem Ja nisam ni pitala jel može i muž sa mnom u ponedjeljak 🙈 ali ako ću morat čekat duže il nešto neće stići onda na posao.
To za apartman mi je super da ste uspjeli srediti 🥰 🍀
Može i muž ali mora imati impfass ili test. I ti moraš imati test. Na čekanje se pripremite jer je u Ta uvijek guzva ide sve relativno brzo ali pola sata- sat uvijek racunaj duže od predviđenog…
Aaa daj stvarno? Uopće mi nije spomenula test još ja pitam jel slobodno ušetam kaže da samo se javim kod security.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mene ostavili u bolnici, ctg ocitava trudove, otvorena prst, ali curica samo 2300 i zele zaustaviti porod pa primam ljekove, ako se ne smire trudovi danas na carski jer je premalena.
Ljesnjak sretno! 🍀❤️ Drzim fige da curka jos malo izdrzi u busi. 🤞🤞
Mene ostavili u bolnici, ctg ocitava trudove, otvorena prst, ali curica samo 2300 i zele zaustaviti porod pa primam ljekove, ako se ne smire trudovi danas na carski jer je premalena.
Sretnooo, nadam se da ce se smiriti bar jos nekoliko dana da dođete u 37. tjedan. Zasto carski?
Ja sam rodila s 35+6, krenulo sve prirodno, nisu nista pokusavali zaustaviti, tj nisu ni mogli kad mi je pukao vodenjak 😅 ali nije se spominjao carski ni nista. Rođena je s 2480g. Bit ce sve ok, vec su to dobri tjedni ❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hoce li koja jesenska beba docekati jesen uopce? 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav dame!
Nova sam ovdje.
Stara 4 banke😁.
Treća trudnoća.
Portalić i forum su mi ovdje uvijek pomogli, pa rekoh da se javim ako ima jos koja sa preformansama sličnim mojima.
Dobro nam dosli. 😁
Kad je termin? 😊
14.9.
Nadam se izdržati do onda jer sam solo do 3.9. kad se muži vraća s terena.
Imam spremne 3 torbe...jednu svoju, jednu za klince ako krene pa ih moram ostaviti kod frendova i jedan ruksak u slučaju potresa.😅😅😅
Pozdrav dame!
Nova sam ovdje.
Stara 4 banke😁.
Treća trudnoća.
Portalić i forum su mi ovdje uvijek pomogli, pa rekoh da se javim ako ima jos koja sa preformansama sličnim mojima.
Pozdrav marxa… ja sam 4 banke ali 1 trudnoca….
Bravo!Ja sam se već prepala da sam prestara.
Meni je treća, zadnja i definitivno najgora.Ne zbog komplikacija,nego sam jednostavno sama sebi preteška. Pogotovo zadnjih 2 mj.
Ljesnjak,drzi se! Nadajmo se da ce curica ostati jos malo u buši, da prikupi jos koji gram prije izlaska na svijet. 💪🤞
Mateja31,ja vozim do posla i nazad svaki dan. Doduše nisam jos u visokim tjednima, ali koristim Be safe pojas za trudnice jos tamo od 6. mjeseca kad smo isli na duzi put, pa sam kupila.
Marxa,dobrodosla! Sto nas je vise to bolje! Kada ti je termin? Cura/decko? Reci nam malo zanimljivih detalja. 😉
Lady.D,
curka je u pitanju i nadoknađuje sve što su brat i sestrica propustili u prve dvije trudnoće.
Trudnoća je ok, sve po propisu.
Niti bila na hormonima, niti trošila one silne supstrate, (folnu i sad željezo).
Ni kile me nisu iznenadile, samo 7 +, nadam se da će tako ostati.
A sad ono loše; zgaravica, proljev, promjene raspoloženja, ma ukratko, neka druga žena.
Sortiraj odgovore
Najstariji