Jutro ženice 😊
Zao mi je zbog svih vas koje ne spavate dobro.
Ja se stvarno ne mogu požaliti za sada....
Haru ides danas mjeri tlak? I moj je popizdio sad zadnji put... 🙄 Ali moji tlakovi su inače uvijek na nekoj psihičkoj bazi
Lako je njima reć opusti se....
Monalis jako mi je drago da je cura napredovala tako dobro. Mogu misliti koje olaksanje 🥰
Bumac joj nadam se da ce brzo ta viroza proći 😓 i da tebe ne uhvati 🤞🤞🤞
Marxa pa dobro nam dosla 🎉 tipak nam! 😁
Vožnja vozim bez problema i vozit cu do kraja ako budem mogla 😊
Buba Bublica vidim i ti spadas u grupu shopingholičarki 😁🎉
Nikkas znas da sam te se sjetila neki dan 🥰 drago mi je da ste dobro i da nam je koliko vidim imenjak 💙 dobro ♥️ piši nam ponekad 😊
Traveller danas je bas dobar datum za slaviti rođendan 😁🤞🤞🤞
Muffin bas te snaslo 😓😓😓 samo nam se ti žali ovdje. Zato i jesmo tu ♥️ nadam se da ce viroza brzo proć 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joooj je se lipo za promjenu malo naspavati.🙊🙊🤣
Traveller bome svi nestrpljivo ocekujemo tvoju bebicu, mislim da se jos necka da li izaci ili ne.🤣
Uzivajmo u vikendu uz sto manje bolove.😂
Jutro zene, prijavljujem dolazak mlijeka danas sam 32+6 bas nekidan kazem muzu bole me cice ko kad je beba gladna pa se skupi u sekundi hrpa mlijeka, sinoc stvarno evo mlijeka 🙈
I besana noc pracena povracanjem zbog satarasa 🤦🏼♀️
Jutro curke... Ja bome predobro spavam otkad je ovo malo zahladilo, osim grčeva al navikla sam.
Mislim da u sridu idem do malla u split kupovat malo jer vidm ja da su sve bebice požurile nešto a ja sve kao računam imam vremena do termina...
LJEŠNJAK čestitam na curici i želim ti što brži oporavak 🥰🥰🥰
Jutro curke! Ja sam dobro spavala, ali sam se probudila sva nekakva anksiozni i nadrndana na cijeli svijet i ništa mi se ne da i samo bi vegetirala u krevetu. A ne mogu, danas putujemo prvo na svadbu pa onda nastavak za zagreb.. Nadam se da će mi se tokom dana barem malo raspoloženje popraviti
Jutro curee. 😁
Ja sam sinoc lose isto spavala, kud je muz hrkao, a nikad ne hrce, kud me zgaravica zderala na najjace, jos sam i menstrualne bolove kao imala sto opisujete, jedva sam spavala nesto, budni oboje od 6.
Lješnjak cestitam ti na malenoj princezi, tebi sto brzi oporavak i da se sto prije mazite i pazite. 🥰😊
Traveller drzim fige da je to to i da bude sto bezbolnije. Okladila sam se na tebe prije 3 bebice jos, valjda je to sad to. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Dobro jutro curke 💕
Ja nakraju zaspala jos od 6 do 8 hahah
Muffin neka viroza prođe čim prije 💗
Bilja obavezno kekse pored kreveta hahah kad ne mogu spavat pa me jos i glad uhvati gotova prica sa spavanjem hahha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ljesnjak Čestitke na malenoj Iris!!! Prelijepo ime i brzo ce ona biti s tobom❤
Ja prijavljujem samo umor i umor i umoooor. Osjecam se kao da nosim sto kila na sebi a ne samo +10kg.
Jedan dan se super osjecam, cistim, kuham, setam se a drugi dan ajme meni, jedva se pomicem. Sto se bolova tice, lagano me i dalje samo kicma boli, spavam ok(jastuk za spavanje-ne bi mogla bez njega), budim se jedno dva tri puta za wc samo.
Uglavnom mislim da ce ovaj zadnji mjesec bit interesantan. Maleni lupa na sve strane, kad krene nema stajanja.😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro cure 🌦
Kod nas je baš lijepo zahladilo i meni strašno paše, baš puno bolje spavam i bolje se osjećam! Osim noge koja me jako boli otkad je stigla promjena vremena al eto 😅 ja se još nijednom od početka trudnoće nisam dizala preko noći na wc i to baš smatram blagoslovom 😄
Lješnjak čestitaaaaaaam 🥳🥳💜 mogu misliti da ti je sve bio veliki šok, tako naglo se sve odigralo, al najbitnije je da ste i ti i bebica zdrave i sigurne, uskoro ćete se maziti i ići zajedno kući 💜
Sanjarka hahahaha Luka je maneken, sva djeca na forumu se miču od uzv-a jer im kao smeta, a on besramno uživa u pozornosti 😂😂
Jana ne mogu vjerovati da ti u tim tjednima nisu radili vaginalni uzv ni ctg 🙄 stvarno mi nije jasno. Jesu ti procijenili kilažu?
Plavabosanka umrla sam na onu sliku rudara 😂 meni se nikad nije tako vidjelo, presmiješan je 😂
Leonah meni whatsapp grupa nije loša ideja, ako će se skupiti još ljudi, zašto ne 😊 jedino što sam ja baš spora s odgovaranjem na poruke pa ćete mi oprostit malo 😁 a na forumu svakako ostajem 🤗
Traveller ma mora to sad biti to, ne mogu zamislit da se ponovno smiri uf. Jesi počela štopati kontrakcije, ima li nekih pravila?
_____
E da, prijavljujem simptom koji stvaarno nigdi nisam vidjela da je itko ikad rekao - vibriraju mi prepone!! Nekad lijeva, nekad desna strana i to toliko da sam prvih par puta bila uvjerena da mi mobitel vibrira, a ne ja 😁 traje 5-10 sekundi i baš je vibracija 🤯 išla sam guglati i vidjela da se na nekim američkim forumima to spominje tako da nisam totalni čudak, al nisam ni daleko 😏
Puse svima!
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo curke priključujem se i ja ekipi koja se noću stalno budi. Stalno moram na wc, pa mi kroz ruke trnci prolaze. Razgibavam ruke da malo dođu k sebi, ali ubrzo se to vrati na staro. Onda se ne mogu namjestiti. I eto tako skoro svaku noć. A što se tiče velike nužde… nakon jela ubrzo moram na wc. Stolica je ok, ali me brine kak tak ubrzo moram nuždu obaviti. Morat ću pitati na sljedećoj kontroli jel to normalno ili baš i nije.
Traveller nadam se kako će bebolina ubrzo biti s tobom. 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji