Endzrue, Ivkica i Traveller (ako nešto krene) sretno! 🤞🏻☺️
-
Mokosh, još malo pa će se noge vratiti u normalu. 😟🙂
-
Bilja1212, nemam iskustva s tlakom, ali slažem se s curama. Što prije se javiti doktoru. Javi nam kako si. 🙂
-
Ponosna.mama, meni je bilo samo malo leukocita u urinu sada u subotu , a sve ostalo negativno ili normalno pa su mi dali odmah antibiotik za 10 dana.
Sigurno ćeš nešto dobiti. Bit će to sve dobro 🙂
I baš su ti svašta nešto nakamarili 😔 Krv, urin, guk...
-
Ne znam tko je sve pisao da mu je raspoloženje danas koma... I meni je, baš mi je dan bezveze. Jedino što me veseli je niža temperatura napokon.
'21. 💙
'24. 💛
Curke moje drage, evo da vam se i ja javim.
Jutros sam isla privatno nosit mokracu na analizu jer sam se jucer pozalila doktorici da ne mogu vise izdrzat, da me nenormalno cese cijelo tijelo vec danima i da mi je mokraca nekako tamna. Vidila sam da to mogu bit nuspojave amoksicilina tako da sam ga prestala pit iako sam morala jos 5 dana.
Onda sam isla u bolnicu po clexane i da mi pokazu kako cu se bost.
Nakon toga sam isla u ginek.jer sam morala radi nalaza OGTT-a i usput da mi pogleda nalaz urina koji mi se ucinio katastrofa, iako se bas ne razumim u to.
Naravno da mi nije ni pogleda nalaz urina, a za OGTT nije ni htio cut da bi moglo bit od medrola nego sam dobila uputnicu za sutra ujutro za GUK 24h.
Nakon toga sam isla u svoje doktorice opce medicine koja mi je rekla da mi nije bas dobar nalaz urina i da moram sutra i preksutra nosit urinokulturu. A preksutra moram i vadit krv jer ce mi bit treci dan clexana 🙈 ..znaci pogubljena sam skroz 😆😆
Evo vam nalaz ako iko ista kuzi..
https://ibb.co/W31HdN1
Ooo ajme bas su ti natrpali sve. Ocito nam je svima pred kraj nesto. 🤦♀️
Ja u srijedu ponovo guk profil. Svakih 7 do 10 dana. Znaci muka mi vise.
Drzim fige da dobro prode. Obavezno javljaj rezultate.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo da se i ja javim sa pregleda. Ctg očitava trudove, ja ih osjetim ali lagane. Kaže da može krenut danas, ali isto tako se može i smirit tako da se ne uzbuđujem bas previše. Mene to ne boli ko bas cure pa mislim da nisu ništa “posebno” Haha
Inače malecki je dosta maleni. Tek nešto preko 2,5 kile 🥰 odgovara 35+0, a ja sam 36+0. Dr kaže da nije neko značajno odstupanje :D
Tako i meni, šta god je ctg pokazao kao trud ništa ne boli. 🙈
Baš je pravi frajer 💙
'21. 💙
'24. 💛
Traveller nemoj ko ja prerano. Lezi šetaj i čekaj. Vjeruj. Ti porodi traju satima.. Meni nema promjena. Izlazi sluzni krvavi čep i čistim se i čekam evo da krenu pravi trudovi.
Jel imate na ctgu tu crtu koja učitava trudove ravnu ili vam divljaju? Moja ni jednom nije bila ravna, možda sad zadnji put malo ravnija nego inače al uvijek skače gore dole pomalo i onda nekad baš jako. Kaže doktorica da je to zato što je bebač vrlo aktivan.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Evo frajera i kako to izgleda na ctgu
https://ibb.co/xDWfGg2
https://ibb.co/GvN2S0t
https://ibb.co/Mfyn9TZ moj frajer je jači 😅
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
I moram ic vadit krv sutra da se provjeri kolestaza zbog ovog svrbeža kojeg imam 🤦🏼♀️😥
Evo i ja idem sutra vaditi krv radi svrbeza isto da se provjeri kolestaza,mene sada svrbi sve zivo,ruke ,noge,guzica cak i spolovilo🥴 danas sam bila na pregledu a buduci da sam u subotu bila u bolnici samo to mi je dala danas uputnicu za vadit krv i bris na streptokok...dali ti je mozda rekla da koristis neku kremu za taj svrbez jer meni je rekla nista koristiti samo tusiranje vodom😞
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Curke moje drage, evo da vam se i ja javim.
Jutros sam isla privatno nosit mokracu na analizu jer sam se jucer pozalila doktorici da ne mogu vise izdrzat, da me nenormalno cese cijelo tijelo vec danima i da mi je mokraca nekako tamna. Vidila sam da to mogu bit nuspojave amoksicilina tako da sam ga prestala pit iako sam morala jos 5 dana.
Onda sam isla u bolnicu po clexane i da mi pokazu kako cu se bost.
Nakon toga sam isla u ginek.jer sam morala radi nalaza OGTT-a i usput da mi pogleda nalaz urina koji mi se ucinio katastrofa, iako se bas ne razumim u to.
Naravno da mi nije ni pogleda nalaz urina, a za OGTT nije ni htio cut da bi moglo bit od medrola nego sam dobila uputnicu za sutra ujutro za GUK 24h.
Nakon toga sam isla u svoje doktorice opce medicine koja mi je rekla da mi nije bas dobar nalaz urina i da moram sutra i preksutra nosit urinokulturu. A preksutra moram i vadit krv jer ce mi bit treci dan clexana 🙈 ..znaci pogubljena sam skroz 😆😆
Evo vam nalaz ako iko ista kuzi..
https://ibb.co/W31HdN1
Sličan nalaz sam i ja imala samo u ranijim tjednima pa mi je ginekologica preporucila da si kupim d-manozu.
Ona ne šteti plodu a odlična je za čišćenje od bakterija. U roku tjedan dana sam se očistila.
U sobi sam. Šetam jedem spavam
Nemoj rodit do sutra, cekaj me dok dođen ujutro za GUK pa cemo napravit party u splitskom rodilistu 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji