Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    22. Kolovoz 2021. 17:08

Bilja1212 🕊

Polako stizu bebice 🙈 cestitam svim novim majkama. Nadam se da je sve dobro i da se super snalazite ako je ijedna od vas prvorotkinja. 🤍🥰 Uzivajte sa svojim andelima 🤍 Bila sam u zaostatku od 40ak stranica zbog odlaska na more, to sam sve procitala sinoc.. muz dobio virozu, stalno povracanje, glavobolja i temperatura. 9 nas je bilo na moru a samo nas 3 nije dobilo nikakve simptome pa smo se pokupili kuci dok sam ja jos u jednom komadu 😬 narucili gnijezdo, podlogu za previjanje i anatomski jastucic za glavicu 🥰 ostaje nam samo ofarbati zidic gdje ce stajati krevetic 🤭🙈

Osjecam se jako dobro, osim bolova u listovima i laganih probadanja u jajnicima dok hodam nije nista strasno. Pregled za 2 dana. Veselim se vidjeti svog andelcica. Saljem sliku s mora 💙.

https://ibb.co/wsyMZnY

Predivna fotka😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

ivkica
    22. Kolovoz 2021. 17:42

Može li link za te vježbe amy?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Lorre
    22. Kolovoz 2021. 17:48

Kako znate dal beba stuca? Ja često osjetim dosta nisko nekakve 'pokrete' ali su poprilicno u ritmu pa me čudi ako je to štucanje da je tako pravilno.. Tipa svakih par sekundi i traje par minuta

Baby N 💙

Mateja2602
    22. Kolovoz 2021. 17:55

Lorre

Kako znate dal beba stuca? Ja često osjetim dosta nisko nekakve 'pokrete' ali su poprilicno u ritmu pa me čudi ako je to štucanje da je tako pravilno.. Tipa svakih par sekundi i traje par minuta

Lorre ovo pratim, i mene to zanima. 😄 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Kolovoz 2021. 18:08

Lorre

Stomak ti jednostavno trza heheh. Moj je na CTG-u stucao...u odredjenim vremenskim razmacima ti stomak trza i to je znak da beba stuca...moj to radi konstantno...pa sigurno 3 puta dnevno...i babica kaze da je to super to je znak da su pluca super razvijena 🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mišić
    22. Kolovoz 2021. 18:16

Mokosh ma samo me znatizelja muci. 😆😆 za sada sve dobro ide, skroz  sam mobilna, malo me jos boli, ali primjecujem da me jedna strana reza pecka vise od druge. 🧐 sestre su pogledale i kazu da je to sve ok, pa se nadam da i je. Amelia je dobro, lagano vraca izgubljenu gramazu. 🙂 sutra bi nas cak mogli pustiti kuci. 🙂🙂

Mišić
    22. Kolovoz 2021. 18:18

Ivkica evo ti: https://youtu.be/PmwRWTr4zuk

Mokosh
    22. Kolovoz 2021. 18:27

Mišić

Mokosh ma samo me znatizelja muci. 😆😆 za sada sve dobro ide, skroz sam mobilna, malo me jos boli, ali primjecujem da me jedna strana reza pecka vise od druge. 🧐 sestre su pogledale i kazu da je to sve ok, pa se nadam da i je. Amelia je dobro, lagano vraca izgubljenu gramazu. 🙂 sutra bi nas cak mogli pustiti kuci. 🙂🙂

Da, tako je i mene peckala jedna strana i sve bilo ok s rezom. 🙂 Bas mi je drago da ti oporavak ide dobro i da bebica lijepo napreduje. 😊 Ja sam se bas jako napatila s drugim carskim, pa me malo pere trema kako ce to izgledati ovaj put. Nije mi svejedno. Nadam se da cu izbjeci dren ovaj put. 🤞

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Haru
    22. Kolovoz 2021. 18:29

daniella2207

Haru

Plavabosanka, nadam se da je glava malo popustila. Nemoj se živcirati zbog tuđih komentara. Najbolja su mi ta pametovanja. 😐
    -
    Cure s grčevima, nadam se da ćete se nekako izboriti s njima. Meni su rekli da pijem magnezij do 37+0 i to ujutro i navečer pa prestanem, ali ako bude grčeva ili probava uspori nek popijem.
    -
    Ja se isto uspušem kada hodam i trebam nešto reći. Dahćem kao da sam maraton trčala. 🥵
    Od problema prijavljujem hemoroide. 🙊😶 Morat ću po hemopropin. Ako znate nešto još bolje, pišite!
    Ctg jutros je bio odličan tako da su mi zakazali prvi službeni za 27.8.🙂
    Nadam se da uživate u vikendu. ☺️

Ja se mucim vec vise od 2 tjedna s hemoroidima,na svu srecu ne bole ali me svrbe. Koristila sam hemopip plus kremu na biljnoj bazi ali nije pomoglo,jucer ujutro sam zvala trudnicku ambulantu da pitam dali mogu neku drugu jer nisam spavala 3 noci od toga pa mi je rekla da dodem do njih,tamo mi je napisala recept za faktu mast. Usput su mi napravili i kompletan pregled ctg,uzv preko trbuha i vaginalno,mjerenje cerviksa…uglavnom evo zatvorena,bebica ok 2150 g,glavica nam vise ne zaostaje sada trbuscic za 2 tjedna,uvijek nesto ali ne brinem se zadnji put je bio ok…tako da kontrola opet u TA 31.08.2021. jer doktorica bi to radije pratila da vidimo napredak

Hvala  ti! Probat ću 🙂 Super za dobar pregled, a ovo za 2 tjedna zaostatka vjerujem da će sve biti dobro. Bebe rastu i nadoknađuju takve stvari baš brzo.
    -
    Mišić nadam se da će dočekati 39 +0. 😄 Drago mi je da se bas dvije lijepo oporavljate i napredujete. ❤️
    -
    Bilja1212 , odlična fotka. 🤗

'21. 💙
    '24. 💛

Tommyfame
    22. Kolovoz 2021. 18:51

Booook cureee 😊😊 

Ajme ne citam vas jedno vrijeme i onda dodem i prvo vidim listu rodenih beba 😍😍 
    Pa Mila, Mišić cure cestitam vaaaam 😍😍  curicama zelim dane provedene u sreci i veselju a vama sto brzi oporavak ❤️❤️❤️ 

Sad bi bas mogao i neki deckic se pridruziti princezama,a? 🤭🤞🤞🤞 

Stomacici su vam predivnii 😍😍😍 pogotovo oni sa morskom pozadinom ❤️❤️
    Kod mene ima svasta i nista haha 
    U petak sam radila ogtt, vele nalazi ce doci za 10 dana, doktoru koji je zatrazio da se radi..a to je dr. iz Merkura koji uopce nije moj doktor. No dobrooo..

U petak idem u Merkur pa cu vidjeti sta oni vele..

Sto se tice BH-a.. moj stomak je malo salast haha tako da bas skuzim kad je kontrakcija jer mi stomak bas postane kamen..
    Takoder prijavljujem da sam nocas imala grc u desnoj nozi..bas me to podsjetilo na pijane noci 🤭🤣 inace pijem Mg od Solgara i Mg B kompleks no eto valjda je to neizbježno 🤷 

Stucanje bebe jos nisam skuzila, no udaranje jesam 🤭 

E da, reg.sam se na Bipo klub pa sam dobila 15% popusta na prvu kupnju..pa sam iskoristila za potrepštine za bolnicu i kremice za bebu i sta sve jos treba

Pa eto mozda nekoj dobro dode :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.