Draga Madamel iskrena sućut😔😔 jako mi je žao što kroz to sve prolaziš u trudnoći 😔 nema tu riječi utjehe, pusti nek vrijeme napravi svoje. Vidi se da je bio voljen čovjek sa svih strana i da je ostavio puno traga u vašim životima. Drži nam se. 💜
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja sam sad legla odmorit malo, a malac se već javlja 💖
Pravila sam policu u bebinom ormariću, pošto je samo u sredini bila (sa obje strane), i prvo je trebalo izrezati tu policu pa onda izmjeriti gdje idu rupe i izbušiti ih da ju mogu uopće staviti jer nije bilo rupica dodatnih.
https://ibb.co/2Yc7gvX
Evo slikice kako to sad izgleda. Čak sam uspjela u vagu napravit od prve💪🏻 Ovo desno je taj razmak normalni koji imaju meni je to bilo previše praznog prostora pa sam onda se odlučila da treba još jedna polica😅 e da dragi je rekao da to nije izvedivo jer nema tih dodatnih rupica sa strane i onda bi morali bušiti a nemamo ni kukice i blablabla. 😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jeste li aktivne u ovim tjednima, mislim na odnose
. Mi nismo 2 mjeseca ništa, iskreno nisam ni imala volje a zatvorena sam.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
https://ibb.co/g92Fj2y
Stvarno nije imalo smisla da to izgleda ovako nabacano🤦🏻♀️ i nisam se mogla ni snaći tako jer su iza bile hlačice zgurane
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Madamel moja iskrena sućut 🤍🕊️
Pronađi snage u svojoj bebici, ona će sve učiniti boljim ☺️❤️
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Evo Jane i bucka Karla s pregleda 🥳
Malecki je dobro. U 5 tjedana dobio je 900grama. Procjena 3400-3500g
Ne vode me vise 36+4 nego 37+4 jer su mjere od 11 tjedna vece za 10 dana(minimalno).
Nije se dao slikati, naravno bunio se kad ga je dr pokusla izmjerit, mene izmlatio pod rebrima. Nikako mu se ne svida u toj trudnickoj ambulanti, baca se na sve strane.
Iduci pregled 27.8.Traveller, jos ti pitu nisam oprostila 🤤🥰
Bravo bucko mali 🐷🐷 jesu ti radili ctg i vaginalni pregled? Jesi zatvorena, što su ti za sluzni čep rekli?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz zenice
Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔
Draga Madamel moja iskrena sucut. Jako mi je zao sto moras kroz to prolaziti. Drzi se i budi jaka, uz tebe smo. 💙
Pozz zenice
Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔
Draga primi moje saucesce... Jako Mi je zao... Znam kako se osjecas,.. I ja Sam svog izgubila, davno.. Tesko je, Ali izdrzat ces ti to, moras.. I zbog sebe I zbog bebice.. Drzi se, pisi Nam ako ce ti biti lakse..
Saljem ti oogroman zagrljaj 🤗❤️😢
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Mateja31 mi jako slabo imamo odnose, imali smo neki dan, a prije toga zadnje prije mjesec dana. Čudim se ljudima koji kažu da su svako malo u trudnoći 😂 Nije da nemamo želje, al kad krenemo mene uvijek nešt boli il zaspimo čim legnemo vikendom, a nisam više za one brzinske varijante prije posla. Na početku nismo jer sam ja imala mučnine, pa me bilo strah da ću prokrvarit...
Danna baš mi je drago da si bolje i da bebica lijepo napreduje. Ali mi je i žao što ne možeš biti s njom makar na kratko, vjerujem da ti rastanak baš teško pao😔💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Mišić stvarno oprosti, ali ne mogu se snaci u svim stranicama - sta se desilo, abrupcija cega? Strah me jer planiram mozda probat vbac pa se bojim rupture maternice.
Sortiraj odgovore
Najstariji