Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    20. Kolovoz 2021. 16:30

Madamel žao mi je 🥺😩 nemam rijeci utjehe 😔 budi jaka, sve probaj izdrzat! Kad su takvr sitacije ja se tješim da su ljudi sad na boljem mjestu i da ih ništa ne boli ❤
    .
    Mokosh ako su ti mjere cijelu trudnocu ok, ocekuj si nekih 3000g.😁 meni i sad kad su iskorigirali datum, njegova tezina odgovara za 39 tt. Trbušasti smo mu i ja i tata 🤣 ali ta nogica, ta bedrena kost od 7 cm🥺🥰 i dalje je mrva, a opet ga vode kao dugackog 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ljesnjak
    20. Kolovoz 2021. 16:31

Madamel najiskrenija sucut od mene, ja sam ostala bez tate sa 5 godina i ta praznina je i dalje u meni, ali evo sada znam da cuva moju curicu i mene tako ce i vas tvoj, to ti je jednostavno jedina, ali najveca utjeha.

Mokosh
    20. Kolovoz 2021. 17:02

MadameI

Pozz zenice
    Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
    Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
    Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔

Moja sucut, draga Madamel. Bas mi je zao. Suze su samo krenule. 😢🥺💔 Drzi se. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    20. Kolovoz 2021. 17:04

Jana25

Madamelžao mi je 🥺😩 nemam rijeci utjehe 😔 budi jaka, sve probaj izdrzat! Kad su takvr sitacije ja se tješim da su ljudi sad na boljem mjestu i da ih ništa ne boli ❤
    .
    Mokoshako su ti mjere cijelu trudnocu ok, ocekuj si nekih 3000g.😁 meni i sad kad su iskorigirali datum, njegova tezina odgovara za 39 tt. Trbušasti smo mu i ja i tata 🤣 ali ta nogica, ta bedrena kost od 7 cm🥺🥰 i dalje je mrva, a opet ga vode kao dugackog 🤣

Na zadnjem pregledu prije 5 tjedana je bio procjenjen na 2400g. Trebai bi sad imati bar 3000g. 😃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• buhtlica34
    20. Kolovoz 2021. 17:18

Mišić, čestitam ti na bebici, nadam se da ćete se brzo oporaviti obe i ići kući ❤️🥰
    MadameI, jako mi je žao, primi moju iskrenu sućut, prošla sam isto što i ti i znam kako je to teško i nema riječi utjehe nažalost. Drži se 

ivkica
    20. Kolovoz 2021. 17:21

Prvo, Mišić čestitke na malenoj princezi da sve bude u redu i da se što prije mazite 🥰
    Madamel moja sućut drži se isplači se..na neki način se bar nije patio dugo.

Mi smo jutros pregled obavili iznenadilo me kad je rekla koliko kila ima 3350g. Idući pregled 27.8. 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    20. Kolovoz 2021. 17:21

Madamel primi moju iskrenu sucut...budi jaka ii kao sto cire kazu pisi nam ovdje pa makar da malo misli skrenes....saljemo ti vortualne zagrljaje budi jaka ❤❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lady.D
    20. Kolovoz 2021. 17:32

MadameI

Pozz zenice
    Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
    Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
    Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔

Madamel, iskrena sućut! Drzi se i pisi nam ako ce ti biti lakse! Budi snazna i cuvaj se za svoju bebu! ❤ 

Rita37🤰
    20. Kolovoz 2021. 17:39

Mišić

Dobro jutro, drage zene! Nocas je hitnom carskim rezom stigla i moja Amelia. ❤️ Ona je dobro, samo su mi ju nakratko pokazali, kasnije ce mi ju donijeti.

Iskrene cestitke i brz oporavak!
    💕💕❤️❤️❤️❤️💕💕💕 Dobro nam Dosla Amrlia
    🎉🎉🎉🍀🍀🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️❤️❤️❤️

Lady.D
    20. Kolovoz 2021. 17:43

Ponosna.mama, ma nemoj brinuti onda, ako si tako malo kila dobila i s bebom je sve u redu sigurno je do tableta. Treba proci neko vrijeme da se organizam ocisti, pa najbolje ponoviti OGTT. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.