Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    20. Kolovoz 2021. 15:45

Love2021

ponosna.mama

Zene moje drage, ja san napola mrtva 🤦🏻‍♀️ ..taman usla u kucu jutros od 6:30, ne mogu vise stat na nogama.
    Uglavnom, dosla jutros u 6:45 u staro rodiliste, obavila OGTT, u 9 bila gotova sa zadnjim vađenjem krvi, trcala u gin. da stignem na pregled, tamo cekala uru ipo red, pregleda me, sve je super s bebicom, 1340g teska, odgovara tjednima trudnoce, ja zatvorena. Poslali me nazad u staro rodiliste da izvadim krv i s tim nalazom da odem u bolnicu po fragmin. Dosla u bolnicu, cekala pola sata da dođe doktorica, nakon toga slusala njeno deranje pola sata o tome kako cu ih svih zarazit jer sam tek danas izasla iz izolacije i vec setam okolo 🙄🙄 ..i tako prepisala mi je clexan kojeg trenutno nemaju na stanju pa da dođem u ponedjeljak ponovo pa ce mi dat terapiju i objasnit kako se bost. Napokon u 13:30 uđem u kucu i zovem gin.da vidim nalaz OGTT-a i molim Boga da mi nije opet 5.2 da me ne salju bezveze na GUK kad sestra sva snervana govori secer ti je katastrofa, al ovaj put sve tri vrijednosti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ..prva mi je 6.5, a druge dvi oko 11 😏 ..kaze dođi mi odma po nalaz i da vidimo s doktorom za u bolnicu. Ja govorim nema sanse da ti ja sad dolazim, ne mogu vise stat na nogama, srusit cu se negdi tako da smo se dog da dođem u pon.
    Eto ocito me ne ide nikako, tako da ako ima jos sta danas, sigurno ce krenit po krivom 😰

To si radila Ogtt 1.put ili si ga ponavljala? Ja sam imala 4.6,10.8,10.2 i rekli mi samo dijeta do daljnjega. U svakom slučaju dan ti je bio naporan i sad se odmori. A ovoj doktorici koja te vikala da ćeš ih zaraziti bi rekla nek se obrati stožeru jer ti radiš sve po pravilima. Poludim na takve stvari😏

Ponavljala, prvi put mi je bio povisen nataste, 5.2, a druga dva super pa sam sad ponavljala, al ocito su korona i antibiotici napravili svoje pa cemo vidit u ponedjeljak kako i sta dalje.

• ponosna.mama
    20. Kolovoz 2021. 15:46

MadameI

Pozz zenice
    Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
    Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
    Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔

Primi moju iskrenu sucut 🙏😥 ..drzi se i pisi nam ako ce ti bit lakse 💞

daniella2207
    20. Kolovoz 2021. 15:46

Madamel moje saucesce,nemogu ni zamisliti koju bol sada prozivljavas..budi jaka radi sebe i bebice,gledaj na to da se  barem nije dugo patio kad ga je vec sustigla tako ruzna bolest🙏😔...super za pregled i bebicu neka ona samo napreduje❤

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• ponosna.mama
    20. Kolovoz 2021. 15:50

Lady.D

ponosna.mama

Zene moje drage, ja san napola mrtva 🤦🏻‍♀️ ..taman usla u kucu jutros od 6:30, ne mogu vise stat na nogama.
    Uglavnom, dosla jutros u 6:45 u staro rodiliste, obavila OGTT, u 9 bila gotova sa zadnjim vađenjem krvi, trcala u gin. da stignem na pregled, tamo cekala uru ipo red, pregleda me, sve je super s bebicom, 1340g teska, odgovara tjednima trudnoce, ja zatvorena. Poslali me nazad u staro rodiliste da izvadim krv i s tim nalazom da odem u bolnicu po fragmin. Dosla u bolnicu, cekala pola sata da dođe doktorica, nakon toga slusala njeno deranje pola sata o tome kako cu ih svih zarazit jer sam tek danas izasla iz izolacije i vec setam okolo 🙄🙄 ..i tako prepisala mi je clexan kojeg trenutno nemaju na stanju pa da dođem u ponedjeljak ponovo pa ce mi dat terapiju i objasnit kako se bost. Napokon u 13:30 uđem u kucu i zovem gin.da vidim nalaz OGTT-a i molim Boga da mi nije opet 5.2 da me ne salju bezveze na GUK kad sestra sva snervana govori secer ti je katastrofa, al ovaj put sve tri vrijednosti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ..prva mi je 6.5, a druge dvi oko 11 😏 ..kaze dođi mi odma po nalaz i da vidimo s doktorom za u bolnicu. Ja govorim nema sanse da ti ja sad dolazim, ne mogu vise stat na nogama, srusit cu se negdi tako da smo se dog da dođem u pon.
    Eto ocito me ne ide nikako, tako da ako ima jos sta danas, sigurno ce krenit po krivom 😰

O jooj, danas ti bas nije dan. Sto se tice secera, stvarno su dosta visoke vrijednosti…al ako je s bebom sve u redu nemoj brinuti. Meni je doktor rekao ako ima viska plodne vode ili ako je bebac bas puno veci od prosjeka onda je alarmantno. Ti si napisala da bebica odgovara po mjerama tjednima trudnoce. Kakva ti je prehrana bila ovih dana? I to moze utjecati na razinu secera. Svakako pripazi sada sto jedes sada, pa ces vidjeti. Ne znam je li moguce da korona i upala pluca utjecu na secer? Tj. da se nesto poremetilo uslijed svega. 🤔

Ma sve mjere su super, odstupanja su mi u 2-3 dana. Dobila sam do sada samo 1.3kg, a tolika je i bebica. Trudila sam se od zadnjeg OGTT-a jesti po gestacijskoj dijeti, ali sad sam u koroni opet jako malo jela, cak 3 dana nisam uopce jela nego samo pila vodu i onda sam jucer opet jela po gestacijskoj dijeti. Sigurno je stvar u lijekovima, nema sta drugo bit.
    P.S. Sanjarka zaboravila sam prijavit, sljedeci pregled je 13.09.

• ponosna.mama
    20. Kolovoz 2021. 15:53

Traveller

Ponosna.mama, mom bratu je isto šećer bio ogroman kad su mu vadili krv nakon corone. Pio je lijek pa su mu isto rekli da je moguće radi toga. Kasniji nalazi su bili uredni, a ovi prvi kao kod starca, slali su ga hitno vaditi neke dodatne pretrage. tako da vjerojatno ti je to uzrok. Čudi me da doktori sami to ne znaju već i da šalju odmah tako pa bezveze moraš ići ponovno.

A za doktoricu mogu komentirat samo da je neodgojena glupaca, nismo sami odredili koliko traje karantena nego ljudi upravo njene struke pa nek urla na njih ako ima potrebu.

Ma bas sam se grozno osjecala, puna cekaona trudnica, a ona se dere sestri u sobi do brze otvaraj sve prozore, ova ima koronu sve ce nas zarazit, ne daj nikome da uđe dok sve ne dezinficiramo 🙄🙄

Leonoah
    20. Kolovoz 2021. 15:56

Madamel moja iskrena sućut.. i sama sam prošla sve to prije dvije godine, samo se moj tata jako dugo borio i patio. Prošla sam s njim sve bolnice, terapije, bolove usred noći i mijenjanja pelena. Na poslijetku se samo ugasio i koliko god smo se svi nadali da će se izboriti, tijelo više nije moglo. Možda grozno zvuči u ovom trenutku, ali možda je bolje da nije dugo patio. Znam koliko je grozno izgubiti oca, ali vjerujem da je još gore u ovoj situaciji kad iščekuješ svoju bebicu. Drži se, isplači se, okruži se svojom obitelji i mazi svoju bebicu. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Ivona1505
    20. Kolovoz 2021. 16:00

Madamel primi moju sucut, jako mi je zao sto to moras prolaziti sada. 🙏😢☹️

Ali drzi se, budi jaka i zbog bebice prije svega pa i zbog sebe, mi smo sve ovdje ako budes trebala bar virtualno rame za plakanje. Ja znam kako je meni tesko bilo kad mi je baka koja je zivila s nama umrla posto me ona odgojila prakticki. Moji su stalno radili i bilo mi je uzasno kad je umrla, ali uvijek pomaze razgovor s nekim. Samo se ti nama drzi. 💞

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• sunce7
    20. Kolovoz 2021. 16:02

MadameI Iskrena sucut.🤍 zelim ti svu snagu ovog svijeta.🤍

Love2021
    20. Kolovoz 2021. 16:09

Madamel jako mi je žao. I sama sam izgubila oca i ta praznina ostaje ali ga uvijek gledam kao mog Anđela i znam i osjećam da je i dalje samnom. Tvoja bebica će imati najboljeg čuvara ❤️💚🤍 Okruži se obitelji i polako iz dana u dan. 😘

• monalisa
    20. Kolovoz 2021. 16:10

MadameI

Pozz zenice
    Prvo jedna losa vijest, sinoc sam izgubila tatu 😢 ne moram vam reci u kakvom sam stanju od proslog petka, otkad sam saznala da ima rak. Doslovno se preko noci ugasio. Moji su razvedeni vec 13g, ali su fenomenalnim odnosima, i tata kad je izasao iz bolnice, do zadnjeg dana je bio kod bivšeg punca i punice, u kuci gdje smo mi svi nekad kao obitelj zivjeli, i baka je brinula o njemu.
    Mama je jucer ujutro krenula iz Njemacke, stigla oko 6 popodne u Os, i tata je u 8 zaklopio oci. Osjetila sam da ceka samo nju, i da moze otici. Nikad ju nije prestao voljeti.
    Oprostite mi na ovom postu, ali meni dusa umire 💔

Iskrena sucut, drzi se radi bebice jer si njoj sada najpotrebnija, ali vjerujem da nista ne moze umanjiti tugu ❤❤❤❤❤ pisi nam tu da malo misli skrenes i olaksas dusu ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.