Citam i gledam jesam pogrijesila temu, sve neka nova imena 😂 Pozdrav novim curama, dobrodosle 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Dubrovcanka drzi se i nemoj nam biti tuzna, ma bit ce sve ok pa sam ginekolog ti je rekao da je vjerojstno ovulacija bila kasno. Ne govore oni bas neke stvari da nas utjese, sta imaju od toga ako ce za tjedan ili dva opet morati reci istinu. Da je bilo nesto lose rekao bi ti. A ovo sa simptomima nema nikakve veze, imam puno prijateljica, poznanica koje su rodile (to tako kad radjas s 33 svi su rodili prije tebe😂) i svaka je imala drugaciju trudnocu, jedna je imala mucnine cijelu trudnocu, jedna uopce nista, jedna je spavala po 12h, jedna je bila puna energije itd. Isto kao porod, tko ti moze reci ma nije strasno to ti je par sati posla? Ili ma joj uzas 30h sam radjala vjeruj mi pakao ti je?
Ne slusaj price, ne usporedjuj se s drugima i bit ce ti bolje. Vjerujem da ti je tesko, mene je isto primila prosli vikend neka depra i to iz cista mira, plakala sam cijelo jutro tako da te razumijem ali probaj se smiriti ako ne zbog sebe onda zbog bebe. Saljem ti 😘
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Čestitke novim curama. Dubrovčanka, nemoj se stresirati vidjet ćeš da će sve dobro proći. Budi sretna što nemaš mučnina. Mene mučnine još drže kako koji dan bude tjedan dana oke pa se desi dan kad ne mogu živjeti od mučnina i tako u krug. Pregled u srijedu, nadam se da će sve biti u redu. Čitam kako se vaše bolje polovice ponašaju...ovaj moj isto stalno ljubi i kad mi je slabo govori joj bebo nemoj mami to raditi 😂 inače sam s Plitvica, mjesto Rakovica manje mjesto termin mi je 10.9.(ili 11.) kad je mjerila plod pa nije bila sigurna. Planiram u ZG ići roditi ako bude bilo mogućnosti
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav cure, evo za Sanjarku termin mi je 29.9 a mjesto Rijeka 🥰
Dubrovčanka nemoj mislit na to, misli pozitivno. Ja kad sam bila na pregledu 5+5 skoro me nije pregledao gin. Rekao je da je jako rano i da on obicno ne pregledava prije 7 tjedna jer puno zena napravi paniku bezveze i da zato ako se i ne vidi nista da se ne brinem, a ako se nesto vidi sve je to plus. Sve smo mi razlicite...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni je danas ajmo rec malo lakse sto se mucnina tice. Imala sam laganu ujutro kad sam se digla i napokon sam si rucak spremila kako treba i pojela. Rekla sam makar sve ispovratila pojest cu. I nakon vecere osjetim malo kao kamen na zelucu ali nije tako strasno kao jucer. Jucer sam dusu ispovracala.
Mozda mi se malo smire. Od kad su krenule mucnine do danas, znaci tocno 2 tjedna, izgubila sam skoro 4 kile.
Sto se muza tice, njega sad nema doma 6mj(posto plovi) tako da sama prolazim kroz ovo sve, ali doci ce zadnji mjesec moje T....Obavezno mi napise uvijek u poruci da salje puse meni i bebi🥰
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Primjetila sam da cim popijem obicnu vodu da me lovi mucnina, pa si napravim cedevitu sa ledom ili isjedim limun ili narancu i onda mi je ok. Paše mi to
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Traveller, Zara7 skicam vas i dalje 🙃🙈 zadnjih par dana slabije malo jer sam u guzvi. Totalno sam se zbunila kad sam vidjela da me spominjete, hvala vam sto ste se sjetile 💜💜
Ako se ne javim, to je jer nemam sta javiti i da ne plasim druge cure. Ja sam vam stvarno dobro. Istrazila sam vec koje pretrage trebam napraviti i dragom sam najavila da se i on pripremi. Sad se samo nadam da cu nakon pretraga dobiti neke konkretne odgovore 🤞🏻🤞🏻
Svima saljem zagrljaje i pozitivne vibracije 💜 znam da nije lako al glavu gore i samo pozitivno naprijed vase mrvice vas trebaju optimisticne! 🤰🤰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dubrovčanka drago mi je da si smirila se. Evo ja sam se isplakala bas ono, emocije, hormoni rade svoje. Pitam se kako cu ja to sve izdržati, s 4 dijece. Muž u inozemstvu, sama s njima. Nemam pomoć svekrve, moji nisu blizu.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Traveller, Zara7skicam vas i dalje 🙃🙈 zadnjih par dana slabije malo jer sam u guzvi. Totalno sam se zbunila kad sam vidjela da me spominjete, hvala vam sto ste se sjetile 💜💜
Ako se ne javim, to je jer nemam sta javiti i da ne plasim druge cure. Ja sam vam stvarno dobro. Istrazila sam vec koje pretrage trebam napraviti i dragom sam najavila da se i on pripremi. Sad se samo nadam da cu nakon pretraga dobiti neke konkretne odgovore 🤞🏻🤞🏻
Svima saljem zagrljaje i pozitivne vibracije 💜 znam da nije lako al glavu gore i samo pozitivno naprijed vase mrvice vas trebaju optimisticne! 🤰🤰
Šaljem ti veliki zagrljaj, stvarno si lavica samo takva! Ipak se nadam da će biti dobre vijesti i da ćemo se i dalje družiti tu. Pusa velika!
Hvala ti puno 💜 ma mogla bi milijun puta napisat hvala ti i mislim da ne bi bilo dovoljno. Ajme rasplakat cu se 🙈 ali ne od tuge, nego od srece da se ovako medusobno bodrimo! Ljubim te! 💜🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Kiky-jooj super znači već nas je tri ovdje sa istim terminom🤗😀
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji