Hvala svim curama koje mi pišu o dužim ciklusima... znam sve, svjesna sam toga skroz, ja sam mislila sa je O bila ranije jer su mi jako rano grudi otežale, pa sam zato mislila da je ipak bila ranije... ciklus mi varira od 27-37, mada je najčešće oko 31... mada gledajući evidenciju odnosa, vjerojatnije je da je ipak bila kasnije... ja sam se skroz nabrijala da ću čuti kako kuca srce mog malog Krokija, ali mirna sam, znam da je sve ok, za dva tjedna će ga mama slušati😍😍😍
Malabosanka - ta tvoja doktorica mi liči na Izeta iz Lud, zbunjen, normalan kad je isao ženama grudi pregledavat, samo je on dao preporuku da ode kod drugog. Koja je sankcija za tebe bila na tom papiru, ako odeš po drugo mišljenje? Ja bih potražila drugog doktora, radi svog mira. Mislim da je u trudnoći posebno bitno da imaš dobrog doktora, kojem vjeruješ.
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Cure, je li ijedna imala namjeru raditi Nifty ili neki sličan test? Ja imam jednu specifičnu situaciju i nitko mi nije znao reći ništa o tome. Naime, tjedan dana prije nego sam saznala da sam trudna imala sam operaciju pod općom anestezijom koja je trajala 4 sata. Nakon operacije sam primala jake lijekove i morfij. Pitala sam ginekologicu može li to imati ikakav utjecaj na razvoj bebe, nije mi znala odgovoriti. A na internetu piše svašta, od 70% veće mogućnosti za pobačaj do teških neuroloških oštećenja. Ja još imam i hipertireozu koja je donsad bila u mirovanju, ali kako me ginićka još nije slala na nikakve pretrage ne znam ni što je s tim.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
https://ibb.co/r6Xx1zt
Evo ostavljam vam i slikicu da vidite. Ne znam jel i vi primijetite ovu tamniju flekicu što ima točkice neke čudne po sebi jel to beba? 🤷🏼♀️ Jaoo jesam ja blesava ništa ne znam 😭😭
Meni se tako vidjelo krajem 4 tjedna, odnosno na 3+6 gestacijska 4,6mm
Nisam skuzila koliko si dugo ti trudna
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, je li ijedna imala namjeru raditi Nifty ili neki sličan test? Ja imam jednu specifičnu situaciju i nitko mi nije znao reći ništa o tome. Naime, tjedan dana prije nego sam saznala da sam trudna imala sam operaciju pod općom anestezijom koja je trajala 4 sata. Nakon operacije sam primala jake lijekove i morfij. Pitala sam ginekologicu može li to imati ikakav utjecaj na razvoj bebe, nije mi znala odgovoriti. A na internetu piše svašta, od 70% veće mogućnosti za pobačaj do teških neuroloških oštećenja. Ja još imam i hipertireozu koja je donsad bila u mirovanju, ali kako me ginićka još nije slala na nikakve pretrage ne znam ni što je s tim.
Ja radim test Veritas sto mi je preporucila dr. I radim ga 24.2. Kad cu bit 11+2.
Krvarila sam na pocetku pa mi je valjda zato preporucila. Ali i da nije radila bi jer sve moram znat i mlr mi biti pod kontrolom 🤣
A sto se tice tvog iskustva, stvarno ne znam. Drzim 🤞 da sve bude dobro.ma žilave su te bebe 😁❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana25-prema zadnjoj menstruaciji sam 6 tjedana bila na tom pregledu(3.02.). Ovulacija je bila 9.01. Moguće da je bilo još prerano da se išta vidi. Jesam ja jedini paničar ili ste sve bile malo nervoznw u početku?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jana25-prema zadnjoj menstruaciji sam 6 tjedana bila na tom pregledu(3.02.). Ovulacija je bila 9.01. Moguće da je bilo još prerano da se išta vidi. Jesam ja jedini paničar ili ste sve bile malo nervoznw u početku?
Ja sam ti jako veliki panicar. Meni je beta na 4+1 bila preko 1000. (Neke fer vrijednosti su oko 400 ako se ne varam)
Pocela me hvatat panika da imam blizance, prevelika beta je isto zna bit znak da plod ima genetski poremecaj.
Onda krvarenje na pocetku. Svasta mi se vrtilo.po glavi.
Prva trudnoca.
Na kraju, sve super.
Ali zakljucak svega, ciklusi su mi kraci i ovulacija je bila ranije 🤣
Luda kuca
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Plavabosanka koliki su ti ciklusi?
Ciklusi su mi oko 29.-33.dana u zadnje vrijeme je bilo jedan mjesec dođe 23.onda drugi mjesec 20.-tog onda opet 23.🤷🏼♀️plavabosanka meni je po kalendaru 6, a jučer se vidila samo gastacijska za 5 tt, rekao je doktor da je to ok.
Taj papir da nećeš tražiti mišljenje drugog ginekologa je glupost koju nitko od tebe ne smije tražiti da potpišeš, svatko ima pravo na drugo mišljenje. Jeli to privatnik ili izabrani ginekolog? Po tome ispada da danas prokrvariš da nesmiješ na hitnu, što je glupost… Baš zbog svega što si napisala mislim da bi trebala tražiti drugo mišljenje… ako ti pravno što treba piši… dragi i ja smo magistri prava…
Vjerojatno i moja trudnoća nije 6 tjedana nego manja bila, ali smatram da je ona to trebala vidjeti.
Izabrani. Da nisam spomenula da smo mi inače u Njemačkoj i po tome ispada ako odem u Hrv da ne smijem isto tražit mišljenje drugog ginekologa iki pravit pretrage koje ću dole duplo jeftinije platiti?
Prvi put je ona meni rekla da imam bruh jer sam ja prije nego što sam ostala trudna došla i žalila se na bolove u preponi, a nije ni ultrazvuk napravila samo me pipnula i rekla bruh je i slala me kod kirurga i tako su oni mene šaltali stalno od doktora do doktora svi kažu nemaš bruh a mene stalno bolilo, a u međuvremenu sam ostala i trudna i završilo je sa spontanim😭
I ja Sam u De.. I jednostavno Sam promijenila ginekologa.. Kod jedne Sam bila tri godine, tri spontana, I po njoj je svaki put sve bilo OK I nije znala zasto se to desava 🤷♀️.. Na svoju ruku Sam trazila da kontrolisem stitnu I da radim test na trombofiliju, sto se ispostavilo da Imam probleme.. Ona je rekla opet OK je, nije strasno, koristit ces aspirin, (tad se desio treci).. Onda Sam nasla drugu Dr. Koja je rekla da moram sprice koristit, I jednostavno vidi se da Zena Radi svoj posao, da jednostavno zeli pomoci,.. Tako da ako Imalo sumnjas u nju mijenjaj, a naravno da I u Hr smijes se kontrolisat,.. Izvinjavam se na dugom postu.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Leonoah ja planiram radit Nifty, nema nekog razloga samo zelim znat na cemu sam. Ja sam anksiozna dosta po prirodi i volim znat sta me ceka tocno. Znam da cu bit mirnija puno kad to napravim.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Cure, ima netko iskustva sa trudnocom nakon kiretaze, odnosno ovo mi je trudnoca nakn prve menstruacije koja je bila poslje kiretaze. Na svim pregledama nakon kiretaze je sve bilo super maternica se bila ociscena jajnici odlicni dobila nakon 5 tjedana od kiretaze mengu i muz i ja smo odlucili opet raditi na djetetu jer muz ima psorijaticni artritis i treba ici na terapiju koja zna naskoditi i spermicima ali nisamo se nadali da ce nam se od prve posreciti 😂🤭
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hej ne znam cijelu pricu oprosti, znam kako ti jer sam i ja to sve prosla u prosloj trudnocu tako da znam daj vrtlog emocija, ne znam kad te ginekolog opet narucio na sljedeci pregled ali meni je moja odmah u pocetku rekla da se boji da nista od toga jer po mojoj ovulaciji kad je bila nije odgovaralo velicini ploda odmosno plod se nije ni razvio ali ponavljam mene je moja odmah pripremila na to. Ne zelim te plasiti jer znam kako je to ja sam nakon toga zvala jos 3 ginekologa samo sa me netko umiri. Drzim ti fige da sve ispade dobro, moguce ako imas cikluse koji variraju da je i o bila kasnija. 🤞🏻🤞🏻
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji