Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    13. Veljača 2021. 13:34

Pozdrav novim curama, dobro nam dosle🤗🤗
    Nikad cula o potpisivanju bilo kakve izjave da zena ne smije traziti drugo misljenje, tim papirom si moze ginekolog guzicu obrisat, nema nikakvu pravnu snagu.
    Pingo sestro pravnice 🤗
    Linolada javi nam se! 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    13. Veljača 2021. 13:35

NanaJ

Cure, ima netko iskustva sa trudnocom nakon kiretaze, odnosno ovo mi je trudnoca nakn prve menstruacije koja je bila poslje kiretaze. Na svim pregledama nakon kiretaze je sve bilo super maternica se bila ociscena jajnici odlicni dobila nakon 5 tjedana od kiretaze mengu i muz i ja smo odlucili opet raditi na djetetu jer muz ima psorijaticni artritis i treba ici na terapiju koja zna naskoditi i spermicima ali nisamo se nadali da ce nam se od prve posreciti 😂🤭

Moja seka je brzo nakon kiretaze ostala trudna i sve je bilo super, odlicna trudnoca i divna moja necakjnja😍
    Super da se brzo primilo, a ako je sve prije toga na pregledu bilo dobro nemas se sta brinuti😊

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Leonoah
    13. Veljača 2021. 14:06

Dubrovčanka Znam da te ovo neće utješiti, ali pokušaj ne razmišljati tako. Nema veze što nemaš simptoma, to je sve individualno. Moja mama i sestra nisu u nijednoj trudnoći imale simptome, a ja umirem od povraćanja i mučnina. Samo smireno dočekaj utorak i sve ćeš znati, nemoj sebi stvarati dodatni stres. Ja osobno smatram da si sretnica što početak trudnoće ne moraš provesti u krevetu i mučit se😊 držim fige da sve bude ok, nekako sam uvjerena da će biti😘

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

plavabosanka
    13. Veljača 2021. 14:10

Nana-hvala🥰 držim i ja tebi fige 🤗
    Dubrovčanka - ajme oprosti nisam te htjela još više uznemiriti😭 grlim❤️ jel to prva kontrola ili? Kažu da ako mislimo pozitivno, pozitivne stvari će nam se i desiti. Ja sam ovu bebu toliko priželjkivala da mi je eto od prve se desio plusić(pričala sam trbuhu još prije nego što sam saznala da sam trudna da će beba doći i da će ju mama paziti od svega🤣) 🤗, primijetila sam ujutro zbog sekiracije da me odmah počelo sjeći u stomaku tako da sad samo pozitivno.

Baš sam pitala mamu u vezi simptoma ona je prva 2-3 tjedna pila čaj za mršavljenje kad je mene nosila i digla vreću cementa bez da je znala da je trudna a prvu kontrolu je imala tek sa 8tj. A brata uopće nije osjećala sve do 4-5mjeseca nikakve pokrete, dok je mene baš rano. Tak da ne mora bit ako nemaš simptoma da nešt nije u redu 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Zara7
    13. Veljača 2021. 14:24

Drage nove cure, dobrodošlee ♥️ svima želim mirne prve dane i sretne prve preglede 🤗
    Moj termin poroda je otpr 1.10., Zadar 😊
    Maj mislim na tebe i držim fige do neba za sutrašnji pregled!!!!! Uz tebe smo! 
    Dubrovčanka ti si bila tek 6+0 tako da vjerujem da će u utorak sve biti odlično🤗🤗🤗 plus, ako se dobro sjećam mislim da si rekla da ti je ona vidjela i rekla ti da se plod nazire, al je u nalaz napisala da je prazna gv. Tako da vjerojatno je bio skroz maali tad, sad će se vidjet smokić i kuc kuc🥰

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mateja32
    13. Veljača 2021. 14:29

Ne se sekirari, plakati. Sto imate od toga osim sto sebi štetite. Bit ce to sve kako treba, najbolje. Meni je 4 trudnoća i plasim se poroda, onda sama sebi kazem, bit ce sve dobro. Svaka žena je drugačija, kao sto nijedna nema isti ciklus, tako i ostalo. Sjećam se da s trećom trudnocom, tek u 8tj srce kucalo, a sada s 6tj, cak znam da je oplodnja bila 9.1 i iznenadilo me.❤️🤰 Šaljem vam jedan veliki zagrljaj 😘🌹

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

plavabosanka
    13. Veljača 2021. 14:30

Dubrovčanka

Ja sam vam cijela isprepadana od tog prvog pregleda kad sam bila 6+5 i doktor mi rekao da je vjerovatno vrećica prazna jer su mi duži ciklusi al nekako sad kad gledam to je tad već bilo dosta pa kontam možda mi nije htio ništa reći da me ne uznemiri. Meni je ovo prva trudnoća nakon godinu dana pokušavanja. Baš je jako jako željena beba bila. Hvala vam što me tješite stvarno mi znači ❤️Hvala vam do neba

Držim fige za utorak❤️❤️. Ja tek 3.3idem. Napisala je ona nešto u knjižicu u vezi gestacijske vrećice aki niti kužim niti razumijem šta to piše 🤷🏼‍♀️

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    13. Veljača 2021. 14:34

Zabrinuta-baš mi je drago da nisam jedina u DE. Ja sam uvijek mislila da su svi doktori ovdje divni i krasni, ali nažalost nije tako. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

NanaJ
    13. Veljača 2021. 14:38

Dubrovčanka

Ja sam vam cijela isprepadana od tog prvog pregleda kad sam bila 6+5 i doktor mi rekao da je vjerovatno vrećica prazna jer su mi duži ciklusi al nekako sad kad gledam to je tad već bilo dosta pa kontam možda mi nije htio ništa reći da me ne uznemiri. Meni je ovo prva trudnoća nakon godinu dana pokušavanja. Baš je jako jako željena beba bila. Hvala vam što me tješite stvarno mi znači ❤️Hvala vam do neba

Molim te nemoj se sikirati samo bebici radis stres, vjerujem da ce sve biti ok. Poznam curu kojoj u u startu trudnoca bila manja za 5 tjedana heeej 5 tjedana, eno je rodila zivog i zdravog deckica, a tako ces i ti kao i sve mi. Znam kako ti je i ja sam sve to prosla u 11 mj, ali eto proslo je i evo me opet trudna samo sto sam sad puuuuuno mirnija i bez straha ne znam zasto, kazu da zene imaju najbolju intuiciju i bome sam se uvjetila u to. Samo smireno, saljem ti najveci virtualni zagrljaj 🤗❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Leonoah
    13. Veljača 2021. 14:40

Moj je pregled tek 17.03., zamisli samo koliko je to daleko🙈 ali nekako sam se odlučila voditi mislima da je sve u redu jer da nije tijelo bi se pobrinulo vjerojatno samo za to. Ponekad me neko jače probadanje preplaši ili kad čitam po forumima da cure nisu uopće krvarile i mislile su da je sve ok, a na pregledu ustanovljeno da bebi srce već neko vrijeme ne kuca. Ali sama sam kriva što čitam te forume🤭 uglavnom, svako jutro se budim s mislima da je sve u redu i tako se i ponašam. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.