Primjetila sam da cim popijem obicnu vodu da me lovi mucnina, pa si napravim cedevitu sa ledom ili isjedim limun ili narancu i onda mi je ok. Paše mi to
Ja vodu ne mogu smislit, pijem samo sok gusti i stalno sam žedna. Pokušala sam s limunom, s cedevitom, ali sve povratim. Od voća uspijem ponekad pojest bananu, ali ponekad. Odgovara mi sve što je s krumpirom i pohano, ništa drugo se u meni ne zadrži. Sve mi se gadi, u kuhinji i dnevnom se ne mogu uopće zadržat jer mi odjednom imaju užasan miris.. vrijeme provodim u krevetu sa širom otvorenim prozorom i u kratkim rukavima🙈 e da, ni prenatalne tablete više ne pijem jer mi stvaraju grozne mučnine, pila sam ih možda pet dana sveukupno. Nekad se malo prepadnem jer imam osjećaj da beba u ovoj najbitnijoj fazi rasta neće dobit dovoljno, ali meni se sva hrana gadi, jednostavno sama pomisao me tjera na povraćanje
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Curke nadam se da ste ljepo provele ovaj sunčan ali hladan dan 🙂 ja sam bila u kratkoj setnjici sa psima i to je to
Dubrovčanka biti će sve okej u utorak 🙂 samo misli pozitivno,
Missy sta ima kod tebe danas?
Kiky nadam se da ćemo se sresti u Riječkom rodilištu 😀ako ne negdje prije, žao mi je što si sama, nadam se da imas pomoc od svojih ili muzevih roditelja, znam kako je to jer moj tata plovi cjeli život. Što se ti če vode i ja ju izbjegavam, trenutni mi pasu oni prirodni sokici naranca mrkva ili grožđe..
Maj očekujem lijepe vjesti ❤❤ samo hrabro.
Mateja možeš ti to ❤ jaka si zi žena i nemoj plakati, svaka ti čast ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Plavabosanka eto ima nas vec sa istim terminom dosta😀😀
Leonoah ma meni je svaki dan bila muka zadnja dva tjedna, evo danas je prvi dan da mi je malo bolje. Ono sve sto sam mogla jest prvi tjedan, drugi tjedan mi se gadilo. Sve sam isprobala pa kombiniram.
Lisa27 Ako nista drugo, srest cemo se u rodilistu 🥰 Morat cemo si samo rec sifre 😂😂😂 da se znamo prepoznat 😂 to bi bilo bas lijepo
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lisa27 zaboravila sam napisat, imam veliku pomoc od svih sa strane, i mojih i njegovih, i prijatelja tako da sto se toga tice mi nista stvarno ne fali. Ali fali mi moj muzic, ali proci ce i to.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Dubrovčanka drago mi je da si smirila se. Evo ja sam se isplakala bas ono, emocije, hormoni rade svoje. Pitam se kako cu ja to sve izdržati, s 4 dijece. Muž u inozemstvu, sama s njima. Nemam pomoć svekrve, moji nisu blizu.
Saljem ti jedan veliki zagrljaj. Vjerujem da ti je tesko, ali izdrzat ces sve to jer mozes i moras pogotovo zbog smotuljka kojeg nosis u trbuhu i tri cure koje imas❤ Proci ce ti teski dani. Malo je i ovo vrijeme sumorno pa nam i to jos vise radi pritisak i nekakvu losu vibru.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Plavabosankaeto ima nas vec sa istim terminom dosta😀😀
Leonoahma meni je svaki dan bila muka zadnja dva tjedna, evo danas je prvi dan da mi je malo bolje. Ono sve sto sam mogla jest prvi tjedan, drugi tjedan mi se gadilo. Sve sam isprobala pa kombiniram.
Lisa27 Ako nista drugo, srest cemo se u rodilistu 🥰 Morat cemo si samo rec sifre 😂😂😂 da se znamo prepoznat 😂 to bi bilo bas lijepo
Morat ćemo se se dogovoriti haha 😀😀
Jutro cure, nadam se da ste sve dobro i uzivate u vikendu🤗
Maj4 - zelim ti svu srecu danas, da nam se vratis s dobrim vijestima❤
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Jutro cure, nadam se da ste sve dobro i uzivate u vikendu🤗
Maj4 - zelim ti svu srecu danas, da nam se vratis s dobrim vijestima❤
Jutrooo... Ja Sam uzbudjena, muku mucim Sa erotskim snovima 🙈🙈😂😂😂.
Maj, I ja ti zelim srecu, javi Nam se 🙏.
Jos da pitam kako oznacite nekoga u Kommentar, ja to ne znam 🤷♀️?
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jutro cureee 🥰
Evo ja sam jutros opet povracala i sad sam doruckovala pa cemo vidjeti sta ce bit 😃
Kakvi su planovi danas za Valentinovo?
Maj sretno na pregledu ❤
Jutro i od mene 😁 Jutros sam se napokon probudila bez onog osjecaja mucnine. Jedino kad nesto pojedem osjetim malo u zelucu kao da je napuhan ali nije tako strasno. Ja se nadam da ce se umirit malo te muke, krenulo je na bolje pa se odmah i ja bolje osjecam 🥰 Zelim vam lipi dan i uzivajte danas sa vasim najdrazima!
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji