Bok Plavabosanka!
Kod dosta cura ovdje koje su bile sa 6 tjedana na pregledu se vidjela samo gastacijska vrecica tako da mislim da se ne moras brinuti sto srce jos nije kucalo. Cudno je da ti je iduci pregled tako kasno. Ja bi ti savjetovala da odes privatno iduci tjedan ili onaj iza da se smiris i uvjeris da je sve ok.
A to sto si ti bila zbunjena i nisi se sjetila postaviti pitanja- pa mislim da ti je ginekolog sam trebao neke stvari reci to mu je posao a ne da ti u tom stresu moras izvlaciti informacije od njega.
Bit ce sve ok samo pozitivno i nemoj se stresirati😘
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Pozdrav ženice, evo da se i ja javim. Danas smo 7+3 🤗 na prvom pregledu smo bili prošli tjedan sa ravno 6tj, doktorica je samo rekla da je trudnoća u maternici i da beba još mora puno rasti. Nije mi rekla ni kolika mi je gestacijska vrećica, niti išta objasnila. Vadili su mi i betu ali još uvijek ne znam nalaze. Sve me to pomalo brine jer sam prošlu bebu izgubila u 6 tjednu. Mislila sam ju nazvati u ponedjeljak pa pitati zašto mi nitko ništ ne javlja. E da s tim da sljedeći termin imam tek 3.3.(u 10tj)a meni je to malo predugo čekati 😱
Jel bio netko sa sličnim iskustvom? Postavit ću vam kasnije i sliku ultrazvuka jer mi je i ona dost zbunjujuća, ali od tog sveg uzbuđenja nisam se ništa ni sjetila pitati taj dan😭
Dobro Nam doslaaa... Kao sto je vec Lori napisala, ako mozes u ponedjeljak idi privatno, jer stvarno daleko je 3.3.. Ili ako imas sanse mijenjaj gin. Kad je vec takva da ti ne prica nista.. I nemoj da se brines, Dat ce Bog da Bude sve dobro, od ❤️ ti zelim, kao I svim ostalim curama. 🙏🍀
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Cure, da vas pitam kakve ste vi Sa snovima?
Sanjate li cesto? Ja cini MI se kako Sam saznala za trudnoci svaku noc sanjam nesto, neke bezveze snove 🙈😅 dok prije I nisam tako cesto.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Bol curke evo i mene tu 🥰 radila test na 11 dpo i pozitivan 🙏🏼 Nadam se da ce ovaj put biti sve uredu 🙏🏼 Od simptoma tu i tamo mucnine (vec?!), povremena bol vise s lijeve strane i donji dio leda, cicke cvrste ali ne bole. Netko je pitao za snove, evo ja isto sanjam gluposti i to vise neke strasnije snove, prije pozitivnog testa sam sanjala svaku noc da sam trudna a sad sanjam gluposti tima da krivatim i tako 😅
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Dobro jutro.. Mene su grudi bolile prvih 4 tj. Sada 7 tj vise ne. Sanjam i sama cudne snove, kod mene je recimo to sto sanjam da vodim ljubav. Moguće razlog taj sto nisam jos s mužem nista imala otkad sam potvrdila trudnoću. Nije strah, ali libido je nestao doslovno 🙊
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro curke! Redovito vas čitam i pratim. Postale se moj obvezni portal za listanje i baš je dobro što ste tu.🥰
Trenutno sam u 8+1 tjednu, termin mi je 24.9. U zadnjih nekoliko dana smanjuju mi se mučnine, pa me zanima jel se to i drugima događalo? Hvata me odmah panika da nešto nije u redu.
Hvala!♥️
Jutroo 🤗🤗
Što se tiće snova, ajme moji slu ludi i ima ih nekoliko 🤣
Isto sam sanjala da vodino ljubav, a drugi da bacam veliku mrežu i sneke dvije profu cure lovim velike kolicine ribe 🤣🤣
U prvim tjednima sam sanjala da mi ide krv 😒
.
Natalija dobrodosla 🥰 mene su cicke bolile jako na pocetku, sad skoro i ne bole. Imala sam i mucnine sad su stvarno rijetke. Budi bez brige 💞
.
Cure kak ste sto se tice odnosa? Meni stvarno fali. Nismo bili intim i od sredine 12 mjeseca 😫
Dr mi je na zadnjem pregledu rekla da ne smijem jos tjedan-2. Valjda kad ce mi maknit vaginalete u 12 tjednu.
Moj dragi je tako pun razumjevanja (hvala mu do neba), kaze "ovo nam je bitnije" 😇❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav ženice, evo da se i ja javim. Danas smo 7+3 🤗 na prvom pregledu smo bili prošli tjedan sa ravno 6tj, doktorica je samo rekla da je trudnoća u maternici i da beba još mora puno rasti. Nije mi rekla ni kolika mi je gestacijska vrećica, niti išta objasnila. Vadili su mi i betu ali još uvijek ne znam nalaze. Sve me to pomalo brine jer sam prošlu bebu izgubila u 6 tjednu. Mislila sam ju nazvati u ponedjeljak pa pitati zašto mi nitko ništ ne javlja. E da s tim da sljedeći termin imam tek 3.3.(u 10tj)a meni je to malo predugo čekati 😱
Jel bio netko sa sličnim iskustvom? Postavit ću vam kasnije i sliku ultrazvuka jer mi je i ona dost zbunjujuća, ali od tog sveg uzbuđenja nisam se ništa ni sjetila pitati taj dan😭
Aaaa baš mi je drago da nam se poklapaju termini poroda😊 ja sam isto bila na prvom pregledu u šestom tjednu, doktorica mi je samo napravila ultrazvuk i rekla da je plod pravilno smješten u maternici, čak mi ga je uspjela i pokazat iako je bio jako sitan. Rekla je da je zasad sve ok, izmjerila mi tlak, težinu i dala termin poroda. Nije mi radila nikakve pretrage niti sam vadila betu. Čak nemam ni sliku ultrazvuka već samo mjere ploda. Sljedeći pregled mi je tek 17.03., ali ne brinem previše. Računam da je sve u redu i veselim se vidjeti bebu.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Dobro jutro cure drage,
konačno dočekasmo vikend da se malo odmorimo...
Jučer me doktor pita imam li mučnine, ja kažem nešto sitno... odem na posao, izađem na teren... jedva sam stigla nazad u ured, stala na mjesto za invalida i čekala da mi se smiri mučnina da mogu ići parkirat... bome postaje gadno...
Moj dragi je još skoncentriran samo na mene, ja mu kažem sad nas je troje, a on gleda samo mene..., svaki dan preko pauze dođe kod mene pa idemo šetati po centru grada... imamo par lijepih šetnjica uz more, pa prošetamo...
Sanjarka - prijavljujem se za listu, slijedeći pregled 26.02. tada će mi i pomaknut termin na kasnije, jer je ovulacija bila kasnije, a do tad po zadnjoj M termin je 08.10., Zadar
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Hvala Jana25!
Što se tiče cika, taj simptom je još prisutan.😁
A odnosi, isto tako. Nije mi ginekolog ništa zabranio, ali eto malo ćemo još pričekati. Muž ima razumijevanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji