Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    19. Kolovoz 2021. 01:29

Ane_ši

Za sada sam na monitoru vitalnih funkcija i nista neznam imala sam par napadaju oko 125 otkucaja. I dobila sam concor tabletu vjerovatno je aritmija u pitanju jer su to tablete za to.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sretno! Drzi se,...
    🍀🍀🍀💕💕💕

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    19. Kolovoz 2021. 07:04

Jutroo curee...kako prodje noc kod vas?? Kod menee jedva 🤷 okrecem se ko baba od 100god u krevetu i jaucem haha 🤦😂
    Sve mi je teze i teze ne znam kod vas alii meni je bas postalo tesko....

Nemam sta za prijavit osim budjenje u 6 i to je sve od mog spavanja 🤷

Sretno curama na pregledimaa...💞

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

SamoMalo
    19. Kolovoz 2021. 07:43

Ane drzi se, javi kako je proslo!
    Ima neka koja nosi jako visoko? Ja imam osjecaj da mi malac pritisce sva rebra i stvarno me vec bole. Ujutro kao da je bolje a do navecer se digne skroz gore je jedva disem. Ali ta bol u rebrima mi je najgora 
    A stvarno sam aktivna, secem psa, 2x dnevno s malim od 3g na plazu.. a on od sveg kretanja kao da u inat ide vise i vise.
    Pozitivno je kaj ne moram nista cesce ici pisati nego van trudnoce.

Ivona1505
    19. Kolovoz 2021. 07:53

MARELA

ponosna.mama

Evo da vam se javim da sam ziva ☺️ ..citam ja vas stalno, al nemam bas nesto snage piskarat, pluca me bas zezaju dosta.
    Nego sitila sam se necega iz bolnice nekidan kad sam bila 🙈 ..cekala sam ispred zaraznog uru vrimena i niko mi se nije ni obratia, samo mi je sestra uzela papire i rekla da ce me prozvat kad budem na redu. I tako je dosla smjena u 19h, a ja ni blizu za doc na red. Odjednom izlazi neki mladi doktor i govori di mi je trudnica, ja se javljam, a on kaze dođite sa mnom da ne stojite tu na suncu. Ovi svi okolo poceli negodovat da oni stoje na nogama vec satima da ne mogu ja preko reda bla bla, a on nista, briga njega. I uvea on mene tako u jedan kontenjer, legla ja na krevet, klima radi, kaze on sad lipo odmorite tu sat-dva, doc cu vas ja opet pogledat. Vraca se on nakon sat vremena, izvadio mi krv, spojio braumilu da mi pusti intravenozno lijek za temperaturu i kaze morate se skinit da vam napravim ekg.

A ovi kaj gunđaju sto trudnica ima prednost, mislim stvarno, kao da nije opce poznato da trudnice imaju prednost, druga stvar kaj se svi vole pravit malo blesavi. Mene bas rijetko negdje propuste, iako izgledam koda cu svaki cas roditi :/

Meni se policajac napravio blesav kad sam isla u MUP po osobnu novu..prvi puta kad sam isla bila policajka i izade van i vikne ima li trudnica ovdje, ja izlazim sa kraja reda i vicem da sam ja, kaze ona ajde prolazi neces cekati na suncu, i jos mi kaze kad i ako budem opet dolazila da dodem na povetak reda, nakon mjesec dana, onda vec vidno trudna ja prolazim na pocetak i neki muski radio, kaze on meni izvolite, ja reko evo dosla po osobnu, kaze on meni morate na kraj reda, reko na vratima pise invalidi i trudnice imaju prednost, jos je i vasa kolegica rekla da ne cekam u redu prosli puta, lik se pukne smijat i kaze ajde dobro udite kao..oo skoro sam nasamarala interventnog policajca koji mjeri temp na ulazu 😂😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Haru
    19. Kolovoz 2021. 08:15

Ane , kako si? Nadam se da si dobro. Javi nam se kad stigneš! 🙂🤞🏻

'21. 💙
    '24. 💛

Orhideja13
    19. Kolovoz 2021. 08:24

Jutro cure.. Da se I ja malo javim,.. Evo pijem kaficu, sminkam se, obaveze cekaju 😊😁..
    Ane javi Nam se, jel sve OK?
    Sto se Tice prednosti I trudnica, ovdje to nitko ne gleda, ljubazniji su u Bosni nego ovdje. 🤷‍♀️
    Pusaaa cure 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Ane_ši
    19. Kolovoz 2021. 08:34

Hej curke sinoc dosli s hitne oko 1 ujutro 🙈. Sve je ok za sada tako kaze doktorica ti napadaji sta ih dobijem mogu biti i od pritiska bebe. Da li su mi concor pa se otkucaji nisu dizali preko 100. Dok sam imala napadaj bili su do 125 i kod njih. Al dobro sad imam od muza naredbu da moram mirovati 🤪. Doktorica nije rekla nista ekstra. Bitno je da je sve ok s bebom (smijao se doktor da ce se roditi s 5kg ako tako nastavi rasti ). A on kao da je znao da lezim na hitnoj totalno je divljao stalno dok muz u 23h nije donio burek i onda se smirio 🙈🤪🤪🤪 bio.je gladan ocito jer nisam nista jela od 14.30. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    19. Kolovoz 2021. 08:35

I da moram nositi holter ekg ali kod zna kad cu doci na red mozda nakon poroda 🤪🤪🤪. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Rita37🤰
    19. Kolovoz 2021. 08:39

Jutro... Prijavljujem besanu noc... Satima je stomak bio tvrd manje ili vise.. Bas grcenje.. Na wc bila 150x.   Kad sam uspjela zaspat brzo je doslo jutro i buka od dole..jer imamo mjesecima baustelu na ulici... Vecinom uspjesno ignoriram pogotovo ako sam kasno zaspala al jutors nista nije pomoglo... Ustajem ko zombie...    Do sad sam dozivljavala ta grcenja povremeno al ne tako cesto i uzastopno.  Mogla bi moja mala poranit?!... 

Kiky 🥰
    19. Kolovoz 2021. 08:50

MadameI

Vecer cure. Isla sam danas zadnji put pred porod u kliniku vaditi krv, ugl nisam imala sitniša za parking i morala hodati oko 4 km do bankomata i nazad. Znaci, dusu sam ostavila na putu. Imala sam osjecaj da cu se poroditi svakog trenutka. Svakih par koraka sam kao da me netko pikao iglom u rodnicu. I danas cijeli dan me toliko zateze stomak, prepone me bole za izluditi, jedva noge pomjeram. Jos kad je sestra u klinici prokomentirala, ah pa mogao bi on svakog trenutka…. Nije mi bilo svejedno 🙈 imam i strasan pritisak na debelo crijevo, toliko da mi je postalo neugodno sjediti. Ako mi netko kaze da ce ovo trajati jos 30 dana, poludit cu 🤣 ne znam kako cu se nocas okretati u krevetu, očito nikako

Tako je i meni, ja se umoriim i zadisem i na maloj relaciji a kamoli da sam toliko pjesacila uff. Cim sjednem pa se dignem odmah moram na wc koji je pristisak. Vise neznam kako se nasmjestit. A udarci u trbuhu vise nisu samo lagani udarci🙉🙉🙉 nego izvodi akrobacije koje i bolee🙉

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.