Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    16. Kolovoz 2021. 14:57

Traveller uljepsala si mi dan!! 🤣🤣 bas me zanima sto ce ti ginekolog reci. Moja curka se na kraju jos ne da van - -htjela jd kad nije smja, a sad se predomislila. 🤣 bila sam jutros na ctg-u i cervikometriji i sve je ok, zatvorena sam. Kaze dr da od danas sve normalno radim i setam po stepenicama, a na kraju cu i ja Amy. 😅
    Ajme Sanja, bas ti je veselo! 😞 ali ne daj se, razmisljaj tako da je sve ok i s tobom i bebicom i da su te kontrole samo usputne mjere opreza. 🤗
    Ljesnjak jeeeej za dobar pregled!!! 😁

Mišić
    16. Kolovoz 2021. 15:00

Sanjalica Mg se prestaje piti nakon 36+0 osim ako ti dr ne kaze drugacije (evo ja sam sad trebala piti do 37+0). 
    Caj od maline se uvodi nakon 34+0, polako, jedna salica dnevno, nakon ulaska u termin moze i dvije.
    Datulje pocinju se papati nakon 36+0, 5 kom dnevno. E sad taj broj ovisi o velicini i vrsti datulja, ali tako je neki okvir. 😃 

Mišić
    16. Kolovoz 2021. 15:02

Draga Danna, nemam ti nista pametno za napisati jer mi se srce kida dok citam kroz sto prolazis. Saljem ti virtualne zagrljaje! ❤️❤️ Nadam se da ce Katarinica sto prije kuci i da cete sto lakse prebroditi ovo razdoblje.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Kolovoz 2021. 15:07

Mišić

Sanjalica Mg se prestaje piti nakon 36+0 osim ako ti dr ne kaze drugacije (evo ja sam sad trebala piti do 37+0).
    Caj od maline se uvodi nakon 34+0, polako, jedna salica dnevno, nakon ulaska u termin moze i dvije.
    Datulje pocinju se papati nakon 36+0, 5 kom dnevno. E sad taj broj ovisi o velicini i vrsti datulja, ali tako je neki okvir. 😃

Okii hvala tiii....pitat cu ginekologa za magnezij aaa datulje i malinu cu tako kao sto kazes haha 😂 hvalaaa tii ❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

plavabosanka
    16. Kolovoz 2021. 15:09

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Cureee od koje sedmice se prestaje piti magnezij a uvodi caj od malice, hurme( datule) ananas i sok od ananasa radi lakseg otvaranja??

Ja sam ananas i inače znala pojesti, onaj iz konzerve još, ne sad tonu ali jesam par puta. Evo i sad kad si spomenula mogla bi smazat 🤣
    Kad gledam kako vi sve pazite na prehranu mene sramota kako se ja hranim i šta sve trpam😂😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    16. Kolovoz 2021. 15:21

https://ibb.co/9vLmy5w
    Znači ja ležim ravno, mali uvijek pobjegne u stranu negdje 🤣 al to se ni ne vidi tolko na slici koliko uživo se kuži 🙈

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• ponosna.mama
    16. Kolovoz 2021. 15:35

Cure evo da vam se i ja javim..
    Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰
    Dannna drzi se, znam da je bolno ic kuci bez bebice, ali Kate je lavica i brzo ce ona napredovat i doc kuci onima koji je vole 💞
    MadameI nadam se da nisu prognoze tako crne i da ce sve na kraju biti u redu. Kad god ti je tesko ili ti dođe plakat samo nam se obrati, znam da nije puno, al nasu podrsku ces uvijek imat ♥️
    Hvala vam cure sta se brinete za mene, ne mogu bas rec da sam danas najbolje 😏 ..nekako mi se sve skupilo zadnjih dana pa sam se jutros rasplakala jer stvarno ne mogu vise. Svaki dan me sve zivo boli, ne mogu normalno funkcionirat, samo zelim dva dana da me nista ne boli i da mogu uzivat u trudnoci😥
    Zadnja dva dana mi je skocila fibra, nisam nista jela ni dizala se iz kreveta, bas sam koma 😏 ..kasljem grozno pa me strah da mi se ne spusti na pluca, a i nije mi bas normalno da vec 8.dan imam fibru.
    Zvala sam maloprije doktoricu, rekla mi je da dođem kod nje u 6 da me pogleda. 
    Drzite se cure i nadam se da nema vise nitko bolestan, jer uz sve simptome trudnoce ovo je katastrofa 😰

Orhideja13
    16. Kolovoz 2021. 15:53

plavabosanka

https://ibb.co/9vLmy5w
    Znači ja ležim ravno, mali uvijek pobjegne u stranu negdje 🤣 al to se ni ne vidi tolko na slici koliko uživo se kuži 🙈

Ista situacija I kod mene, Mala je uvijek na desnoj strani, mislim tu kvrgu pravi, Mada ponekad osjetim pokoji udarac I na lijevoj, 🤷‍♀️.. Bas sto kazes ne vidi se na slici koliko uzivo, I ja Sam pokusavala slikat PA nije to to 😂

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Orhideja13
    16. Kolovoz 2021. 15:59

ponosna.mama

Cure evo da vam se i ja javim..
    Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰
    Dannna drzi se, znam da je bolno ic kuci bez bebice, ali Kate je lavica i brzo ce ona napredovat i doc kuci onima koji je vole 💞
    MadameInadam se da nisu prognoze tako crne i da ce sve na kraju biti u redu. Kad god ti je tesko ili ti dođe plakat samo nam se obrati, znam da nije puno, al nasu podrsku ces uvijek imat ♥️
    Hvala vam cure sta se brinete za mene, ne mogu bas rec da sam danas najbolje 😏 ..nekako mi se sve skupilo zadnjih dana pa sam se jutros rasplakala jer stvarno ne mogu vise. Svaki dan me sve zivo boli, ne mogu normalno funkcionirat, samo zelim dva dana da me nista ne boli i da mogu uzivat u trudnoci😥
    Zadnja dva dana mi je skocila fibra, nisam nista jela ni dizala se iz kreveta, bas sam koma 😏 ..kasljem grozno pa me strah da mi se ne spusti na pluca, a i nije mi bas normalno da vec 8.dan imam fibru.
    Zvala sam maloprije doktoricu, rekla mi je da dođem kod nje u 6 da me pogleda.
    Drzite se cure i nadam se da nema vise nitko bolestan, jer uz sve simptome trudnoce ovo je katastrofa 😰

Jaoo draga, drzi se..  Zelim ti sto brzi oporavak.. Probaj Sa nasim prirodnim lijekovima protiv kaslja ako vec nisi.. Uprzi mlijeko I secer, PA to popij, ili ako imas domaci dzem (pekmez) od kiselih jabuka, to je jaaako dobro protiv kaslja, meni je mnogo pomoglo ovaj put.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Zara7
    16. Kolovoz 2021. 17:03

Pozdrav curke 🤗
    Draga Madamel, užasno mi je žao na tome što prolaziš, užasno 😔😔 I meni je baš u glavi ovo što je Sanjarka rekla da nije više rak smrtna presuda, dapače, imam osjećaj da nas to svih čeka prije ili kasnije, al su mogućnosti liječenja i preživljavanje nikad bolje. Šaljem ti puno virtualnih zagrljaja i utjehe i od srca se nadam da će sve ispasti dobro! Drži se!!!! 
    Dannna poseban pozdrav i tebi, nadam se da si nekako preživila današnji dan i samo ponavljaj sebi u glavi da si svakim satom i danom sve bliže trenutku kad ćeš odvesti Katu doma i kad ćete nadoknaditi sve ove suze i ukradene dane. Piši nam sve, tu smo za tebe. 💜
    Haru, Plavabosanka hvala na brizi cure 💜 Noga je standardno u gipsu, u petak imam kontrolu pa ćemo vidit što dalje, držite fige da skinem gips 🤞🤞
    Inače ću samo reći da je brijanje intimnih dijelova u 8.mjesecu trudnoće i s nogom u gipsu nova razina umijeća 😂 ne preporučam nikome 😂😂 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.