Mene evo, danas puštaju. Čekam samo otpusnicu. Ako mi danas ne pozli i ne umrem od nemoći što je ostavljam onda sam od čelika. 🥺🥺🥺🥺☹️☹️☹️☹️😭😭😭😭
🥺🥺🥺🥺🥺 Znam kako ti je.
Drzi se i samo hrabro. Proći će taj period razdvojenosti.
Samo hrabro, znam da je tesko ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller posalji taj pljusak malo i za Dalmaciju 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cerviks se meni bio produzio isto, ali ne toliko znacajano, cudno mi je to.
Vrucine.. ah, nikako
Danna, drzi se! Koliko su prava posjeta?
U srijedu u 7 ponoviti nalaze secera i ponovno kontrola plodne vode. Bila u petak, sada opet u srijedu. 🤦♀️ eto do sada sam bila zdrava trudnica, ali mislim da cu se sada razboliti od stresa.
Ja ne kuzim
Moj gin na višak plodne vode me naručio normalno na sljedeću kontrolu. Tj za 3 tjedna
A tako bi me naručio vjerovatno da i nije toga u ovim tjednima….
Ne kuzim ja to nista 😒
Ni ja ne kuzim. Ja sam pitala njega jel to kakav problem, on kaze ne moze se samo maternica vise siriti. Kontrolirati cemo. Za 7 dana kontrola pitam isto, on ponovi isto. Kako idem zbog secera preko dnevne bolnice, posaljem nalaze svojoj ginekologici u rijeku ona kaze sve je u granici normale nema razloga za brigu. I evo sada kontrola opet u razmaku od 5 dana. I opet cu pitati isto. Iskreno mislim da je tvoj ginekolog u pravu, a moji da pretjeruju.
Nije normalno nekome raditi ultrazvuk 2 puta u 7 dana pa i bebi to smeta.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
U srijedu u 7 ponoviti nalaze secera i ponovno kontrola plodne vode. Bila u petak, sada opet u srijedu. 🤦♀️ eto do sada sam bila zdrava trudnica, ali mislim da cu se sada razboliti od stresa.
Ja ne kuzim
Moj gin na višak plodne vode me naručio normalno na sljedeću kontrolu. Tj za 3 tjedna
A tako bi me naručio vjerovatno da i nije toga u ovim tjednima….
Ne kuzim ja to nista 😒
Ni meni nije jasno, od muza sestricna isto ima visak plodne vode, a na kontrole ide normalno svaka 3-4 tj..to izgleda ovisi od doktora do doktora.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav, evo nas s pregleda. Sve je uredu, oko 2200 g je curica. Pregled je bas bio detaljan i bila i na ctg-u. Okrenula se glavicom dolje, plodne vode ima dovoljno, spominjao je neku brojku 19. I dalje je sitnija, ali raste pravilno i aktivna je. Zatvorena sam i kaze da sad nema trudova, pila sam roidakal, i da samo tako nastavim. Dr je zadovoljan, pa zadovoljna i ja. Slijedeci pregled 30.8.
Dobro sam 🙂 Ležim po cijeli dan i gledam Netflix.
-
Drži se Danna, želim da taj period razdvojenosti što prije prođe. 🙏🏻
-
Lješnjak super za dobar pregled. ☺️
-
Sanja, baš te maltretiraju. 😓😪
-
Ja isto jedva čekam kišu sutra . 🙌🏻
'21. 💙
'24. 💛
Meni se isto produžio cerviks, sa 46mm na 55, ali moja doktorica se nije oko toga zabrinjavala niti to spominjala pa nisam ni ja zabrinuta
Cureee od koje sedmice se prestaje piti magnezij a uvodi caj od malice, hurme( datule) ananas i sok od ananasa radi lakseg otvaranja??
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
*caj od maline
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji