Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    16. Kolovoz 2021. 10:10

Dannna

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊
    Ja sam čak dobro spavala…..
    Vani danas zovu posebno vrućinu i južinu. I stvarno al stvarno se nadam da je ovo zadnji jaki udar. Želim napokon prodisati kako treba 🥵
    Orhideja ja pijem 1 dnevno kavu. Nisam ni prije trudnoće pila više a zna mi dan proć i bez nje. Nisam neki kavopija. Počela sam je piti taj sa 28 godina 😁
    Dannna neces joj moc donositi mlijeko kad izades iz rodilista? Nema ni posjeta?
    Mila12 meni je proslu t trbuh bio visoko i u boksu , predivna sam meni se to nema di spustiti 🤣
    Ponosnamama si bolje danas?
    Sanja sretno sa sagom šećer danas 😩
    MadameI jako mi je žao 🥺🥺🥺 nadam se da ipak nije ta prognoza a ako je da će ipak sve izaći na dobro nije danas to uvijek smrtna presuda. Drzi se, budi hrabra ♥️
    Zara, Nyssa, Lješnjak cekamo izvještaje 🥰

Ne, kada izađem sa odjela nema posjeta više dok Kata ne mogne kući 🥺🥺🥺🥺 tako da ne mogu ni mlijeko dostavljati. Prije je bilo, mogle su posjete i izdajanje, kada beba ojača moglo se čak i doći dojiti ali zbog glupe Kovid situacije to više nije moguće. Mogu samo zvati svako dan od 12.00 do 13.00 i informisati se, mooooožda ali samo možda namoliti neku od sestara da mi pošalje sličicu makar jednom u sedmici.

Ajmee grozno, j... ih korona više i pravila glupa. Uu takvoj situaciji onda bolje da i ti ostaneš još ležati u bolnici barem si joj onda blizu. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    16. Kolovoz 2021. 10:17

Monalisa baš slatka buša 🥰

Sanjalica5 i kod mene cijelo čudo veša i za pranje i za peglanje što našeg što bebinog jaoo🤦🏻‍♀️

Ponosna. Mama kako je jel bolje?

Missy kako ste curke? 

Zara jel bolje noga?

Haru kako si ti? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Ivona1505
    16. Kolovoz 2021. 10:21

Madamel jako mi je zao sto cujem to, drzi nam se i budi jaka zbog bebice. 💞

Netko je za kavu pitao, pijem ju normalno cijelu trudnocu, samo malo vise mlijeka i umjesto secera natren isto stavim. 😁
    A mi smo jucer pravili rucak za roditelje, malo juhice, malo kotlovine i povrca, ubili smo se svi u hrani, jos lubenica za desert(ja nisam bas za kolace pravit). Pa kasnije u gostr kod bratica, sincic im je ogroman, pravi komad bebe, 7 mj, a ima 9 kila, malo vise. Presladak je malisan. Pitala me zena od bratica jesam spremila torbu lagano, reko nemoj me to ni pitati, nisam ni pocela jos. 😂 Pa mi dala savjet da pelene ni pod koju cijenu ne vadim sve iz torbe, kaze njoj su dok se oporavljala od anestezije sestre pokrale pelene, drugi dan je zvala bratica da donese jos. I kaze niposto se nemoj svadati sa sestrama ili bit bezobrazna, njoj nisu malu htjeli odnjet da ona odmori, jos su bile bezobrazne sestre pa rekle niste ju nama rodili nego sebi, reko bolje cu onda ja sutit. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

sanja0508
    16. Kolovoz 2021. 10:38

Zvala sam ih u 9 i 20, kazu nije doktor jos odlucio nazvati oko 12 dok pregleda sve nalaze 🤦‍♀️ 
    U jednu ruku mi je to ok jer sam petak kod njih radila guk profil i secer je bio 4.6, 4.1, 4.8, 5.9 pa ako na temelju zadnjih nalaza budu gledali nece me zatvoriti sutra na 24 sata i necu morati uzimati inzulin.
    Javim nakon 12 (saga se nastavlja) 🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Kolovoz 2021. 11:00

Love2021

Sanjalica5 mjeriš si doma nakon svakog obroka ili samo ponekad? Ja si mjerim kad pojedem neko sranje pa sam mirna kad je šećer ipak dobar 😂 Odustala od stroge dijete, pazim šta mi diže šećer preko granice i ostalo jedem normalno.
    Ponosna.mama ti je bolje danas? Imaš još temperaturu? A za noge postoji onaj neki sprej iz dm-a koji hladi pa možda pomogne.
    Danna baš mi je žao da ti ne daju da nosiš svoje mlijeko i pogledaš bebicu 😔 Valjda će brzo do tih 2.200 i da ode kući ♥️
    Sanjarka imam u četvrtak prvi bolnički pregled pa će mi reći kako dalje. Ako potvrde placentu previu onda se vjerojatno zapisujem za carski. Rekla mi je dr da mirujem ali ne strogo, već da se ne forsiram. A i onak me sve boli pa ne hodam puno

Love2021 mjerim 4 puta dnevno aaa moram i 2 puta u sedmici 2 dana po 6 puta dnevno...a ja mjerim nataste i poslije svakog obroka...i naravno kao sto ti kazes ako pojedem neko sranje izmjerim poslije sat vremena...

Ja se drzim stroge dijete jer se uzasno bojim da ce mi bebi naskodit...a imam ponekad skokove secera i na 9...kao juce 🤷🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mišić
    16. Kolovoz 2021. 11:14

Madamel uzasno mi je zao… od srca se nadam da prognoza nece biti tako losa. Zelim ti da sto lakse ovo prebrodite! Drzi se! ❤️
    Danna ajme glupa korona i besmislena pravila… 😭
    Ponosna.mama kako si danas? Je li temp pada? 

• monalisa
    16. Kolovoz 2021. 11:17

MadameI

Jutro svima 💐
    Dannna cestitam, hrabro si sve podnijela 🙏😘 zelim vam sto brzi oporavak i da se sto vise i sto prije mazite s tatom.
    Cure moje, imala sam zaostatak od preko 20 stranica.
    Prosli petak mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu i od tada nisam vise bas pri sebi. Saznala sam da mi tata najvjerojatnije ima rak. Tlo mi je pod nogama nestalo. Ne moram vam reci kakav stres proživljavam, jer je on u Osijeku, ja u Njemackoj i nema šanse da idem sada dolje, porod se blizi, termini kod doktora, corona i karantene 😔 placem danima, nadam se samo da moj beban ne osjeti previse.
    Cure koje su pred termin, drzim fige 🤞

Msm da ne postoje rijeci utjehe, ali u slicnoj sam situaciji i ja prije par mj bila samo je kod mene u pitanju stric, znam kak se osjecas i meni je trebalo dobrih tj dana da mi to uopce sjedne, a onda malo pomalo jednostavno sam si poslozila u glavi da je zivot okrutan i da tako to mora biti pa ajde malo lakse je bilo za prihvatiti i sada iz dana u dan nekako je ipak lakse sa tom spoznajom i kako bude tako bude nazalost i ne mozemo mi protiv toga 🥴

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Kolovoz 2021. 11:51

Madamel budi jaka zbog sebe i bebicee a i zbog oca...najvise mu treba sada podrske...misli pozitivno ❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

sanja0508
    16. Kolovoz 2021. 12:30

U srijedu u 7 ponoviti nalaze secera i ponovno kontrola plodne vode. Bila u petak, sada opet u srijedu. 🤦‍♀️ eto do sada sam bila zdrava trudnica, ali mislim da cu se sada razboliti od stresa. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Love2021
    16. Kolovoz 2021. 12:37

sanja0508

U srijedu u 7 ponoviti nalaze secera i ponovno kontrola plodne vode. Bila u petak, sada opet u srijedu. 🤦‍♀️ eto do sada sam bila zdrava trudnica, ali mislim da cu se sada razboliti od stresa.

Zašto kontrola plodne vode? Samo natašte u srijedu ili cijeli dan šećer pregledavaju? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.