Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    16. Kolovoz 2021. 12:47

Kako vi podnosite ovu vrucinu ja jedva cekam srijedu da zahladi. Jucer mi bilo skroz lose. Otkucaji bili 100 do 102 na refule a to bi osjetila tako da ostanem bez zraka i neke tezine u prsima. Cak mislili i na hitnu ali se smirilo jer da smo isli vjerovatno bi me ostavili u bolnici. Evo danas guram jedva. Polako nesto napravim pa legnem. Nemam energije uopce ovih plus 13 kg me ubija. Inace sam do trudnoce vozila po 60km rute biciklom bez problema. Proslo ljeto smo muz i ja vozili bicikle po hvaru tko je isao od stari grada do grada hvara zna koju uzbrdicu i torturu smo prosli (da na prije toga nismo jos i posjetili jelsu 😂)

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ivona1505
    16. Kolovoz 2021. 12:52

Ane_ši

Kako vi podnosite ovu vrucinu ja jedva cekam srijedu da zahladi. Jucer mi bilo skroz lose. Otkucaji bili 100 do 102 na refule a to bi osjetila tako da ostanem bez zraka i neke tezine u prsima. Cak mislili i na hitnu ali se smirilo jer da smo isli vjerovatno bi me ostavili u bolnici. Evo danas guram jedva. Polako nesto napravim pa legnem. Nemam energije uopce ovih plus 13 kg me ubija. Inace sam do trudnoce vozila po 60km rute biciklom bez problema. Proslo ljeto smo muz i ja vozili bicikle po hvaru tko je isao od stari grada do grada hvara zna koju uzbrdicu i torturu smo prosli (da na prije toga nismo jos i posjetili jelsu 😂)

Apsolutno nikako ne izdrzavam, idem van samo ako bas moram van, cak ni ves vise ne susim vani, prevruce je. :/ nemam snage ni sude oprat, ajde jucer je svekrva rekla da ce ona rijesit tanjure od rucka, doslo mi da ju izljubim, jos mi stednjak oprala zena, stvarno svaka joj cast. 😊
    Ja jedva cekam sutra, kod nas u Osijeku bi trebalo zahladiti finoo, ima da sjedim vani stalno onda. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• marea
    16. Kolovoz 2021. 13:01

Dannna, ne znam je li to sad postoji kao opcija - prijateljicu su prije 2 godine otpustili kao pacijenta i odmah prijavili natrag u bolnicu kao majku dojilju, i bila je s bebom sve dok malena nije bila spremna ići kući. 
    Madamel, zao mi je zbog tate, drži se! ❤️

Danas je toliko vruće da ni mali nije htio ujutro u šetnju 😅 jedva čekam kišu sutra! Nadam se da smo gotovi s ovim ludim temperaturama.

Rita37🤰
    16. Kolovoz 2021. 13:21

MadameI

Jutro svima 💐
    Dannna cestitam, hrabro si sve podnijela 🙏😘 zelim vam sto brzi oporavak i da se sto vise i sto prije mazite s tatom.
    Cure moje, imala sam zaostatak od preko 20 stranica.
    Prosli petak mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu i od tada nisam vise bas pri sebi. Saznala sam da mi tata najvjerojatnije ima rak. Tlo mi je pod nogama nestalo. Ne moram vam reci kakav stres proživljavam, jer je on u Osijeku, ja u Njemackoj i nema šanse da idem sada dolje, porod se blizi, termini kod doktora, corona i karantene 😔 placem danima, nadam se samo da moj beban ne osjeti previse.
    Cure koje su pred termin, drzim fige 🤞

Zao mi je draga... Nadajmo se da ce sve biti u redu.. Trudi se da iako si plakala opet se smiris... I pomazis bebu... Tako sam ja radila kad sam imala grozan mjesec i smrtni slucaj vazne osobe...  Podnijet ce beba... A tebi zelim puno vjere, tati puno snage i jos sve moze izac na dobro... Sretno ❤️

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2021. 13:26

buhtlica34

Sanjarka88 🤍

Buhtlica ja se nisam ni jednom digla piškiti noću 🤷🏻‍♀️ a ni u prosloj trudnoći isto tako….
    Ne brine me to, smatram se sretnom ženom 🤣🤣🤣
    Koji vrtuljak si naručila?
    Uzivajte ti i muzić 🥰 zvuci odlično!

Pa jel da, tako i ja mislim da smo rijetke sretnice, a onda pocmem zabrijavati. Još sam noćas sanjala da su mi ruke natečene, onak ko slonovska noga, jutros kad sam se probudila sam se mazila po rukama po ure 😂😂😂
    Ovo sam naručila, napokon nešto šareno za Milu 😂🙈 i da, umjesto jednoroga na slovu će biti bubamara
    https://ibb.co/Cz9DzHT
    https://ibb.co/ZYx1Pcb

Predivno mi je oboje. Moram i ja vrtuljak.
    Pikaram na Tiny love take along onaj sta moze na krevetić i kolica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2021. 13:27

monalisa

Dobro jutro okruglice, napokon da vam se i ja javim nakon tjedan dana, jucer smo stigli s mora i mogu reci da smo bas uzivali i napunili baterije 😄😄
    Ajme stigla nam jos jedna bebica u grupu 🙈🥰🥰
    Danna cestitam na malenoj lavici i vjerujem da bude sve uredu, da cim prije dobije na kilazi i da svi sretno idete kuci ❤❤
    Evo i nas dvije "pred porod" 🙈🙈🙈
    https://ibb.co/4m7NgX4

Napokon netko u mojoj kategoriji 😁😁🤩💪

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2021. 13:28

marija3998

Jutro curke, evo mene sa pregleda malo sam zbunjena, sa bebicom je sve uredu, danas ju nismo gledali nego samo ctg odradili, ali imala sam vaginalni pregled i nije mi jasno u 21 tjednu sam imala cerviks 34 mm, a sad u 32 46mm jel to moguće, jel se doktorica možda zbunila ili je stvarno moguće da se cerviks produzi?

Ja nisam sigurna da cerviks moze narasti 🤷🏻‍♀️
    Meni to vise izgleda kao da je nesto krivo mjereno
    Nemam pojma

sanja0508
    16. Kolovoz 2021. 13:30

Love2021

sanja0508

U srijedu u 7 ponoviti nalaze secera i ponovno kontrola plodne vode. Bila u petak, sada opet u srijedu. 🤦‍♀️ eto do sada sam bila zdrava trudnica, ali mislim da cu se sada razboliti od stresa.

Zašto kontrola plodne vode? Samo natašte u srijedu ili cijeli dan šećer pregledavaju?

Natašte i nakon dorucka i onda me pustaju kuci pa mjerim sama pa javim.
    A plodna voda jer je imam vise. Tako kazu u bolnici. Tj rekli su malo vise, skoro neprimjetno. Ali gledaju stalno.

Dannna

Mene evo, danas puštaju. Čekam samo otpusnicu. Ako mi danas ne pozli i ne umrem od nemoći što je ostavljam onda sam od čelika. 🥺🥺🥺🥺☹️☹️☹️☹️😭😭😭😭

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2021. 13:32

sanja0508

U srijedu u 7 ponoviti nalaze secera i ponovno kontrola plodne vode. Bila u petak, sada opet u srijedu. 🤦‍♀️ eto do sada sam bila zdrava trudnica, ali mislim da cu se sada razboliti od stresa.

Ja ne kuzim
    Moj gin na višak plodne vode me naručio normalno na sljedeću kontrolu. Tj za 3 tjedna
    A tako bi me naručio vjerovatno da i nije toga u ovim tjednima....
    Ne kuzim ja to nista 😒

Mateja32
    16. Kolovoz 2021. 13:33

Ane_ši

Suosjećam s tobom, meni su jučer na 110 bili, vrtilo mi se. Nocu ne spavam nikako, a cim se probudim i krenem nesto raditi, kao da je netko isisao svu energiju iz mene. Jedva čekam da zahladi 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.