Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    08. Kolovoz 2021. 12:42

Missy88

Moja Lana se prijavljuje kao prva jesenska (ljetna zapravo haha) beba, stigla danas, nije joj se valjda vise dalo biti unutra, preaktivna je bila za tako mali prostor ❤

Ajmeee ajžeee čestitammm❤️❤️ brz oporavak ti želim 🍀❤️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    08. Kolovoz 2021. 12:55

Što se tiče lupkanja i naš malac je vrlo aktivan, jučer su i drugi primijetili prvi put kako se cijeli trbuh trese kad on stane mrdat i vrtit se. Izvodi vratolomije takav mali🤣🤣🙈

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Pokloncic13
    08. Kolovoz 2021. 13:01

Missy kad ćeš moći javi utiske s Duha,i ja se spremam tamo,a vjerujem i puno drugih curka iz ZG i okolice 😎

Inače,u Choconillasu imate još danas 20% popusta na sve,ja sam ugrabila Nuna Leaf Grow 450kn jeftinije 🤭
    Kod za popust je SUMMER20 
    Olakšajte mi da nisam jedini debilko koji se ne može suzdržati 😬

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Mateja32
    08. Kolovoz 2021. 13:29

Missy čestitam ti na bebici i sto brži oporavak.. Moja curka danas slavi 10. Rođendan, jučer cjeli dan pripreme, pekla torte. Mene su krenili hvatat lažni trudovi, ja se nadam da budemo dočekali ulazak u 37 tj. Mekad nakon dužeg sjedenja, ili nakon jela zna uhvatit bol u ledima i dolje trbuh.. Kad setam onda stane, ja nez dali samo meni cudno, ali kao da nisam trudna, iako nakon tri cure dolazi moj mali princ, vise imam strah nego uzbuđenje

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• buhtlica34
    08. Kolovoz 2021. 13:32

E cure jel neka primijetila da joj je nakon jela tvrd stomak? Meni tak bude nakon što ručam, pa se ne mogu namistiti, sve mi smeta... Mislim, ne znam šta da radim, jesti moram... A čak i ne jedem puno nekako mi je baš skroz apetit opao (uopće se ne žalim na to, i tak sam prava buhtlica...) 

Rita37🤰
    08. Kolovoz 2021. 14:00

Missy88

Moja Lana se prijavljuje kao prva jesenska (ljetna zapravo haha) beba, stigla danas, nije joj se valjda vise dalo biti unutra, preaktivna je bila za tako mali prostor ❤

Woooow Missy ode ti u ljetne! Iskrene cestitke i brz oporavak zelim.. Uzivaj u svojoj bebici nek vas dragi Bog cuva svaki dan❤️🙆🥰😘🍀

Rita37🤰
    08. Kolovoz 2021. 14:10

Missy88

Stavili me ipak u predrađaonu, na ctg, lezim, krecu jaci trudovi vec, zovem sestru da me odspoji da odem piskiti i tusirati se dok jos mogu. Cim ustala trudovi svaku.min, dvije, jaci i jaci, po minutu skoro vec. Malo prosetala, malo sjela na loptu, vratili me u krevet na ctg pa usporili trudovi, ali sve duzi i jaci. Zovem tri puta da me netko dođe pogledat i napokon dođu, 5 cm otvorena, u rađaonu, tamo mi vec gadni trudovi, decko dosao, on mi govori kako da disem bodri, drzi za ruku. Cak sam prodisala svaki do pred kraj, nisam mogla vise. Kad sam dosla u rađaonu, trebala dobit epiduralnu, kazu mi anesteziologinja je na rucku pa kad dođe 😵 Gledam wtf, pa doktor si, doleti. Malo kasnije gledaju opet, ja skroz otvorena, toliko o mojoj epiduralnoj. Krece tiskanje, dolazi neki stariji doktor, kaze on ne jos, nije se skroz spustila i namjestila, dajte joj vremena. Vratili me na bok i tad je bas bilo gadno. I napokon zakljucili da je glavica spremna, isla tiskati, oci mi ispale, nikako dovoljno jako, a boli, pece i napokon uspjela u 13.45. Sto je za prvi put valjda stvarno brzo. Imam dva sava unutra zbog dvije ogrebotine, ali nisam popucala jace. Prosla bez dripa, lijekova, indukcije, ali i epiduralne nazalost.
    Lana ima 46 cm i 2480 g ❣ sva robica ce nam biti velika 😂 Stavili mi je na prsa na 5 min i odnijeli na grijanje, tek navecer donijeli u sobu pa opet odnijeli kroz noc. Ali ok je ona, mozda cemo par dana duze ostati da ju prate, ja sam cak isto ok. I dalje nemam osjecaj ni da sam rodila ni da je to moja beba 😳😁

Kako si lijepo opisala... I stavrno djeluje mi da da si tako mirna i tako lijepo i rodila.. Zvuci fino skroz. Vjerujem da boli al super je da nije trajalo dugo. I super sto je islo bez lijekova indukcije i epi..... Sve najbolje zelim... I samo nam pisi ako se sjetis jos cega.  Svaka info zlata vrijedi citam po dva put
    🙃..

Mateja2602
    08. Kolovoz 2021. 14:11

buhtlica34

E cure jel neka primijetila da joj je nakon jela tvrd stomak? Meni tak bude nakon što ručam, pa se ne mogu namistiti, sve mi smeta… Mislim, ne znam šta da radim, jesti moram… A čak i ne jedem puno nekako mi je baš skroz apetit opao (uopće se ne žalim na to, i tak sam prava buhtlica…)

Buhtlica34 javljam se sa istim problemom. Ali skužila sam da kad se baš ono ful najedem bude mi užasno tvrd trbuh i ne mogu nikud poslije. A kad se najedem onako da imam još mjesta, bude mrvu bolje. Hahahah super sam sad ovo objasnila, ali nadam se da ćeš me skužiti. 🤦🏼‍♀️🙆🏼‍♀️😂😅

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

preggo_life
    08. Kolovoz 2021. 14:14

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Seceruse jel koja od vas jede lubenicu? Ja je nisam jela evo 2 mjeseca kako sam dobila dijagnozu dijabetesa ( inace je obozavam) …jednom sam je probala i secer mi je bio visok pa ne znam da li opet da probam barem komad dnevno 🤔

Ja ju ne jedem jer su mi nektarine trenutno najdraže, ali u uputama koje sam dobila s VV piše da se smije jest lubenica, ali max 190 grama. 
    Kad sam bila na edukaciji jedna cura je pitala jel se smije lubenica pa je doktorica rekla da može, ali ne puno, nego jedan komad, ak se reže onak po dužini. 

preggo_life
    08. Kolovoz 2021. 14:17

buhtlica34

E cure jel neka primijetila da joj je nakon jela tvrd stomak? Meni tak bude nakon što ručam, pa se ne mogu namistiti, sve mi smeta… Mislim, ne znam šta da radim, jesti moram… A čak i ne jedem puno nekako mi je baš skroz apetit opao (uopće se ne žalim na to, i tak sam prava buhtlica…)

Meni je isto tako. Uopce ne mogu pojest puno, nemam apetita bas, a nakon jela, još pola sata i duže mi je osjećaj kamenja u želucu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.