Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Kolovoz 2021. 00:32

Sad sam nabrijana, koja je sljedeca? 😁

CarpeDiem sretan ti rođendan ♥️🥰🎉🎉🎉

Ponosnamama muškarci ponekad stvarno nista ne razume 😒🙈😁 baby Center stvarno ima predivnu robicu 
    Dannna bas mi je žao sta te taj tlak sad zeza. Prije trudnoce nisi imala probleme s njim? 
    Izdrzat ce te vas dvi jos dovoljno u komadu, sigurna sam u to 💪🙏
    Mokosh veselo i kod tebe.... Izdrzat cemo jos koliko trebamo, nema nam druge 😁
    Moje boljke su tvrd trbuh, koji posebno onda radi pritisak na sve organe. Pa ili me želudac pati, ili teže dišem i lakse se uspusem...a vrucine ne pomazu pa se jos i znojim čak i pod klimom. Donji dio leđa preko dana mi je dobro al kad legnem navečer odjednom krene bas bolit. 
    No ajde nije strasno. Nemam žgaravicu, nema nesanice, ne piškim noću, ne otičem.... bar je za sada tako 😁
    Tracy i Sunce danas je očito takav dan jer moj nije uopće spavao i evo jos uvijek me razvlači 
    Bilja virujem da nije plodna voda... brzo ce utorak pa trk na urinokulturu. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy88
    08. Kolovoz 2021. 01:39

Endzrue

Oprala me nervoza… Koliko god ti je teško bilo na porodu vjeruj prošla si savršeno bez dripa i epiduralne i rezanja. Bravoooo. Budi sretna da je tako bilo

Slazem se, ocekivala sam da ce to trajati puno duze. Kad sam bila u predrađaoni prvi dan, dosla je cura kojoj je vodenjak puknuo doma oko 8, dosla je u bolnicu koji sat kasnije, imala neke lagane trudice i onda sve stalo. Navecer u 21 joj dali prasak za indukciju i onda je krenulo. Kroz neka 2 sata dosla do jakih trudova, pogledali ju, otvorena tek prst, oko ponoci ili 1 tri prsta i tad ju odveli u radaonu da joj.muz moze doci. Tako da sam zamisljala da ce tako nekako i kod mene, zovem decka da bude spreman navecer. Sat vremena kasnije ga zovem da ce uskoro trebsti krenuti 😂

Hvala svima.na cestitkama ❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

CarpeDiem.
    08. Kolovoz 2021. 03:12

Orhideja13

Pozdrav cure 😘😘😘
    CarpeDiem jel Mi mozes reci molim te u kojoj sedmici si se prijavila u bolnicu za porod?? Ako Sam dobro upratila ovo ti je Dr. Trudnoca ☺️
    Meni Dr. Nije nista jos uvijek rekla, Mada svi öko mene kazu da je vec vrijeme, (sve Koje su tu vec radjale) a ja mislim, ma ima jos vremena, rano je 😁.. PA da cujem jos Koje misljenje ☺️❤️

Ako imaš indikaciju za porod tvoj gin. ti da uputnicu za bolnicu malo ranije oko 34 tjedna, ako ćeš prirodno 2 tjedna kasnije.  S njom odes u bolnicu i napravis termin u skladu sa tvojim nalazima i potrebama. Npr. ako trebaš preoperativnu pripremu, razgledati bolnicu,  obaviti razgovor ako imaš neku dijagnozu, strahove,  odraditi koji pregled do poroda, ctg i tako...
    S tim naravno ako nesto krene prije tvoje prijave u bolnicu ides u prvu najbližu, I sigurno će te adekvatno zbrinuti. Što se tiče takvih stvari baš su ažurni i susretljivi. ♥️ 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    08. Kolovoz 2021. 03:26

Missy88 čestitam, dobro nam došla neka je ziva i zdrava mala Lana. 🙏♥️🥂
    Jako mi je drago da je sve super proslo, relativno brzo bez ikakvih komplikacija po tebe i bebu. 🙏
    Što se tiče osjećaja, to je sasvim normalno,  povezati ćeš se vremenom i svaki dan sve više. Pokušaj je što više stavljati na prsa i grudi da cicka. Prijat će i tebi i njoj. Trenutno si malo i šokirana jer je nisi ocekivala bas danas 🙈♥️
    .......
    Sanjarka88, Misic  hvala vam cure 🥰🥂

CarpeDiem.
    08. Kolovoz 2021. 03:27

CarpeDiem.

Orhideja13

Pozdrav cure 😘😘😘
    CarpeDiem jel Mi mozes reci molim te u kojoj sedmici si se prijavila u bolnicu za porod?? Ako Sam dobro upratila ovo ti je Dr. Trudnoca ☺️
    Meni Dr. Nije nista jos uvijek rekla, Mada svi öko mene kazu da je vec vrijeme, (sve Koje su tu vec radjale) a ja mislim, ma ima jos vremena, rano je 😁.. PA da cujem jos Koje misljenje ☺️❤️

Ako imaš indikaciju za porod tvoj gin. ti da uputnicu za bolnicu malo ranije oko 34 tjedna, ako ćeš prirodno 2 tjedna kasnije. S njom odes u bolnicu i napravis termin u skladu sa tvojim nalazima i potrebama. Npr. ako trebaš preoperativnu pripremu, razgledati bolnicu, obaviti razgovor ako imaš neku dijagnozu, strahove, odraditi koji pregled do poroda, ctg i tako…
    S tim naravno ako nesto krene prije tvoje prijave u bolnicu ides u prvu najbližu, I sigurno će te adekvatno zbrinuti. Što se tiče takvih stvari baš su ažurni i susretljivi. ♥️

Indikaviju za carski sam mislila napisati, a ne za porod samo 🤣

Orhideja13
    08. Kolovoz 2021. 07:04

CarpeDiem.

Orhideja13

Pozdrav cure 😘😘😘

Ako imaš indikaciju za porod tvoj gin. ti da uputnicu za bolnicu malo ranije oko 34 tjedna, ako ćeš prirodno 2 tjedna kasnije. S njom odes u bolnicu i napravis termin u skladu sa tvojim nalazima i potrebama. Npr. ako trebaš preoperativnu pripremu, razgledati bolnicu, obaviti razgovor ako imaš neku dijagnozu, strahove, odraditi koji pregled do poroda, ctg i tako…

Ahaa.. OK, hvala na detaljnom odgovoru, ne znam zasto me brzaju Onda da zovem 😁, ja kazem ima vremena  (kod mene za sve ima vremena 🙈😂)
    I sretan rodjendan Sa zakasnjenjem ❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Veky004
    08. Kolovoz 2021. 08:41

Missy cestitam na malenoj lavici 😊🎉

• Tienna
    08. Kolovoz 2021. 08:46

Missy čestitam!! Baš sam sretna da je sve dobro prošlo, želim tebi I bebi brz oporavak! 🥰🥰 ja još uvijek ne mogu vjerovat da sam trudna i cudno mi uvijek kad mi kažu da sam trudnica tako da vjerujem da će mi ista stvar kao tebi  biti i kad beba dođe 😅

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

preggo_life
    08. Kolovoz 2021. 08:50

Čestitam Missy 🥳💕

Lady.D
    08. Kolovoz 2021. 08:53

Missy88, čestitam od srca! Tebi zelim brz oporavak, a maloj Lani puno sreće i zdravlja! ❤🥰🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.