I da odmah odgovorim za sv.Duh, ne znam, malo sam razocarana, ali mozda je do guzve jer sve zene tamo rađaju. U predrađaoni si sam, sestre jedva dođu, za sve, cak i za pregled moras pitati 5 puta. Najbolje odraditi doma koliko god mozete jer s 4 cm idete u rađaonu i tamo ide pratnja s vama. Ali ste opet dobar dio vremena sami. Inzistiraju na krevetu i ctg jer im je beba primarna, a meni cim bih ustala krenulo sve jace i brze, u krevetu sporije, bar na pocetku, duze se mucite.
Definitivno ponesite hranu sa sobom ili neka vam donose jer su obroci slabi, dorucak je nikakav, kruh i salama danas haha. Vecera je lagana, tipa juha i to u 17 sati. Ali.mozda je svaka bolnica takva. Doktori su svi bili mladi, specijalizanti, ali mozda jer sam dosla na praznik, a sad je vikend. Ali eto, da nisam bila tamo tih par dana prije mozda ne bih ni primijetila sve od trudova. I definitivno su dobri i brizni bili prema onoj mirnoj curi, a ona koja je vikala da ju boli i zapomagala je sve zivcirala, do te mjere da se ona sestra derala na nju, umjesto da netko priđe, pomogne, utjesi. Ja sam joj stavljala obloge, prskala ju termalnom i sjedila s njom. Ali generalno si u predrađaoni sam i silno sam htjela taj dio preskociti i biti doma sto duze, ali eto, Lana nije podrzala mamu 😂
Je definitivno je bolje veci dio sam doma odradit uz muza ... Znam moju snajku odgledala finale prvenstva otisla se depilirat... Prodisavala sve u svojoj kuci i osla pol sata na porod... Tak je sve troje rodila...... Al opet mislim da cu gledat samo na razmak kontrakcija pa po njemu se ravnat kad idem ili ako je pukao vodenjak onda naravno ranije. Budemo vidjeli... Radjam u DE........ Ujna mi je dole primanja cijeli zivot i znam koliko se trudi oko one trudnice koja se i sama trudi ucinit najbolje za bebu a i sebe a znam kako popizdi kad neka samo vice i ne misli da je i bebi tesko, mi radjamo al nase mrve isto pate tokom toga i treba mislit i na njih kako im olaksat a to znaci slati im kisik..... Sve znam al kako cu proc to cu vam tek pisat nadam se za 4-5 tjedana
❤️
Drage moje meni je vec toliko tesko hodat da je to za poludit. Svako 5min moram sjest jer mi se leđa raspadaju, a stomak stvrdne ko kamen😏
Ne mogu se ni u autu vozit dulje od 5min 😔
Sto se tice mojih cura, stiga je danas nalaz, pozitivne obe. Njima je izolacija do 11.8., a meni do 15.8. 😏
E da, apetit mi se uzasno pojaca, jedem svako 2h 🙈
Trebala bi ponovit OGTT kad izađem iz izolacije, nadam se da ce ovaj put bit ok 🤞🏼
Missy ma ti si to svjetski odradila!!! 🥰 brzo ce curka biti s tobom, a do tad nam se slobodno raspisuj. 😄
Mateja sretan rodjendan curi! 🤗🥳 ma izdrzat ces, daaaj. Mozda su ti ti bolovi samo od preforsiranja.
ponosna.mama uh, veselo, ali izdrzat cete izolaciju. 😊 kako su ti cure?
Traveller hahha, zalipit cu ti posli par linkova za katapult bebe. 😆😆🤣 nasla sam jedan sa vjezbama i jedan koji zagovara caj za porod 🤣🤣🤣 (neke gigantske kolicine cajq od lista maline i jos necega, zaboravila sam, moram to opet naci)
Rita sve je to super, ali ako ti pukne vodenjak i ti ne dobijes trudove, morat ces direktno u bolnicu. 🙈
Ajme sta sam sve propustila.
Missyne mogu vjerovati, cestitam mama i dobro dosla Lanica, brz oporavak mami i dug i lagodan zivot nasoj Lanici. Ja sam i dalje u soku da imamo prvenca na temi😱 da nam lijepo napreduje i da brzo dodjete kuci ❤
Zarada da to sam bila jaaa😊
Anemoja najiskrenija sucut 🕯🙏
Ja sam se neplanski zaletila do Zagreba i poharala Ikeu, uzela sam Malm komodu (koja je obicna komoda), ali ja cu je koristiti za previjanje, organizatore za komodu, posteljinu i zastitne navlake, kinderbet Sundvik i jos cekam onaj madrac od neceg kokosovog sta je neka cura (sorii zab sam) pisala neki dan i kadicu njihovu cekamo. I da danas sam usla u 3. Tromjesecje,jupiiii. A sutra slavim 26. Rodjendan, zadnji kao curka.
Ja se nemam na sta zaliti, nikakve tegobe, nisam uopce svjesna da uskoro postajem mama. Jedino curka lupa sve u 16 i to doslovno 24 sata, bas kazem muzu kako to dijete nikada ne spava.
Mamice blizu termina izdrzite jos malo i vasi smotuljci su tu.
Ponosnamamanadam se da su curke bolje i da ce sto prije ozdraviti.
Carpediem sretan rockas sa zakasnjenjem.
Curke u bolnicama i tegobama svu snagu vam saljem i zelje da sve bude okej.
Sorii ako sam nesto zaboravila jos sam u soku da imamo prvu bebu.
Leah cestitke na ulasku u 3. Tromjesečje 😍👏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Missy kad ćeš moći javi utiske s Duha,i ja se spremam tamo,a vjerujem i puno drugih curka iz ZG i okolice 😎
Inače,u Choconillasu imate još danas 20% popusta na sve,ja sam ugrabila Nuna Leaf Grow 450kn jeftinije 🤭
Kod za popust je SUMMER20
Olakšajte mi da nisam jedini debilko koji se ne može suzdržati 😬
🤭🤭🤭
Pridružila bi ti se al nemam vise sta trosit 😁
Missy čestitam ti na bebici i sto brži oporavak.. Moja curka danas slavi 10. Rođendan, jučer cjeli dan pripreme, pekla torte. Mene su krenili hvatat lažni trudovi, ja se nadam da budemo dočekali ulazak u 37 tj. Mekad nakon dužeg sjedenja, ili nakon jela zna uhvatit bol u ledima i dolje trbuh.. Kad setam onda stane, ja nez dali samo meni cudno, ali kao da nisam trudna, iako nakon tri cure dolazi moj mali princ, vise imam strah nego uzbuđenje
Sretna veliki 10. Curi 💞
Koje torte si radila? 😊
Missy super si ti to odradila 👏👏👏😍
Def. Ne samo zbog odnosa osoblja prema vama nego zbog vas i bebice samo disanje i disanje.
Ja se prvi porod nisam znala nositi s boli i bas je bilo teže puno, drugi put sam odradila super disanje i uspila ostat mirna koliko je to moguće. Do zadnjih par trudova kad stvarno vise ne mozes ni disati ni ništa...tu sam samo tiho cvilia i molila pištolj 🤣🤣🤣🤣🤣
Kad kazu da mozes tiskat kad da ti se dragi Bog ukaze 😅
Kakva je Lanica? Jel si je takvom zamišljala ? Ima li kosice? Hehehe 💞
Missy Čestitam i zelim brzi oporavak!!! Super si ti to odradila, bravo! Sada uzivajte u vasoj Lanici🥰
Bome i nama svima se blizu taj dan, ja sam jucer bas opet ponovila gledanje disanja u trudovima jer sam vec zaboravila sa tecaja. Dobili smo link od nase bolnice pa mislim da cu par puta pogledat da ne zaboravim i nadam se da cu ostat mirna da me nece panika ulovit..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Missy Čestitam i zelim brzi oporavak!!! Super si ti to odradila, bravo! Sada uzivajte u vasoj Lanici🥰
Bome i nama svima se blizu taj dan, ja sam jucer bas opet ponovila gledanje disanja u trudovima jer sam vec zaboravila sa tecaja. Dobili smo link od nase bolnice pa mislim da cu par puta pogledat da ne zaboravim i nadam se da cu ostat mirna da me nece panika ulovit..
Hoćeš nam staviti molim te link ovdje? Meni bi dobro došao 😬🙏🏻
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji