Vec sam pisala da sam dosla u noci sa srijede na cetvrtak u bolnicu zbog uzasnih bolova u ledima, to ispao prosiren bubrezni kanal, na antibiotiku sam i smirilo se. Tu noc ctg biljezio kontrakcije za koje su zakljucili da su zbog bolova, a ne pravi trudovi. Trebala u pon jos kontrolu urologa obaviti, ali kako sam ok, mislim ih ja danas na viziti ujutro pitati da me puste doma, iako ne bi vjerojatno. I tako dođe dorucak, palenta na vrucem mlijeku i jabuka, a ja ne podnosim laktozu i sjedim na krevetu gladna i zivcana 😂 Idem na wc, ustanem iz kreveta i potece nesto samo niz nogu. Userem se i kazem odmah cimerici da zove nekog, kaze neka sestra mozda sluzni cep, ajde na ctg, ali bas je curilo kao da piskim. Ctg pokaze trudove, curi meni i dalje. Pukao vodenjak. Bilo oko 8.30. Salju me na pregled, otvorena 2, 3 prsta, odmah mi i klistir stavili. I tako se ja vracam u sobu u wc, grcim se po hodniku, curi mi ta voda iz guze, vodenjak, sluzni cep, uzas 😂 Kazu ides odmah u rađaonu, zovem decka da brzinski sterilizira izdajalicu i dude, jer naravno da to jos nisam tako rano i da krene.
👩🏻 37, amh 17.7., nalazi ok
👨🏻35, astenozoospermija
8/2021 🩷
pokušaji za 👶🏻br. 2 od 9/2024
12/2025 ectopic (spontana trudnoća)
Missy, čestitam!!!🙏🏻🎊♥️
Cure, na moru sam i jucer sam u tri navrata u kratkom periodu osjetila otjecanje vode, bila sam na hitnoj i radili test za plodnu vodu i bio je negativan, predala urin i pojavila se neka bakterijica. Rekli su da nije nista da se samo nesmijem kupati na moru i to je to. Radi bakterija i infekcija. U utorak idem u Zg kod sebe na urinokulturu pa ce moja doktorica procitati nalaz. Danas opet imam otjecanje vode bez boje i mirisa ujutro i sada. Svaki put bi to bilo kad nije pun mjehur i snatram da nije urin. Stvarno ne znam sta da mislim, uplasena sam a na hitnoj kazu da je sve ok?!🙄😒😒😒

💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Stavili me ipak u predrađaonu, na ctg, lezim, krecu jaci trudovi vec, zovem sestru da me odspoji da odem piskiti i tusirati se dok jos mogu. Cim ustala trudovi svaku.min, dvije, jaci i jaci, po minutu skoro vec. Malo prosetala, malo sjela na loptu, vratili me u krevet na ctg pa usporili trudovi, ali sve duzi i jaci. Zovem tri puta da me netko dođe pogledat i napokon dođu, 5 cm otvorena, u rađaonu, tamo mi vec gadni trudovi, decko dosao, on mi govori kako da disem bodri, drzi za ruku. Cak sam prodisala svaki do pred kraj, nisam mogla vise. Kad sam dosla u rađaonu, trebala dobit epiduralnu, kazu mi anesteziologinja je na rucku pa kad dođe 😵 Gledam wtf, pa doktor si, doleti. Malo kasnije gledaju opet, ja skroz otvorena, toliko o mojoj epiduralnoj. Krece tiskanje, dolazi neki stariji doktor, kaze on ne jos, nije se skroz spustila i namjestila, dajte joj vremena. Vratili me na bok i tad je bas bilo gadno. I napokon zakljucili da je glavica spremna, isla tiskati, oci mi ispale, nikako dovoljno jako, a boli, pece i napokon uspjela u 13.45. Sto je za prvi put valjda stvarno brzo. Imam dva sava unutra zbog dvije ogrebotine, ali nisam popucala jace. Prosla bez dripa, lijekova, indukcije, ali i epiduralne nazalost.
Lana ima 46 cm i 2480 g ❣ sva robica ce nam biti velika 😂 Stavili mi je na prsa na 5 min i odnijeli na grijanje, tek navecer donijeli u sobu pa opet odnijeli kroz noc. Ali ok je ona, mozda cemo par dana duze ostati da ju prate, ja sam cak isto ok. I dalje nemam osjecaj ni da sam rodila ni da je to moja beba 😳😁
👩🏻 37, amh 17.7., nalazi ok
👨🏻35, astenozoospermija
8/2021 🩷
pokušaji za 👶🏻br. 2 od 9/2024
12/2025 ectopic (spontana trudnoća)
Moja Lana se prijavljuje kao prva jesenska (ljetna zapravo haha) beba, stigla danas, nije joj se valjda vise dalo biti unutra, preaktivna je bila za tako mali prostor ❤
Čestitam ♥️♥️♥️♥️

🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ajmee Missy koja pricaaa 💖💖💖 pa cestitam tii od nebesa pa nazaaad 😘😘😘
Lana dobrodosla 💖💖

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Mišić, Sunce bolje je danas hvala Bogu 🌞
A missy pa stigla nam je prva beba 😍😍😍😍 čestitam od srca!!! Drago mi je da je prošlo dobro sve ..sad se odmori samo 💕

28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Missy 😍😍😍😍😍 čestitam ti od srca a nasoj prvoj jesenskoj bebici ( da da naša je , neka je odlučila stići u srcu ljeta 😅) dug i sretan život 🤩♥️🤩
Joj uzbuđenja hehehe ♥️💞💞☀️
Pored brz i bolan, takvi su baš i moji bili. Bitno da nisi popucala , velika stvar 👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
LANA 07.08. 💜 - Missy88

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav🌈
LANA 07.08. 💜 - Missy88
Nije mi bas pogodan naslov u ovom trenutku 🤣
Al bude logičniji kroz 9mj nekad 🤣

Oprala me nervoza... Koliko god ti je teško bilo na porodu vjeruj prošla si savršeno bez dripa i epiduralne i rezanja. Bravoooo. Budi sretna da je tako bilo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji