Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    07. Kolovoz 2021. 23:01

Vec sam pisala da sam dosla u noci sa srijede na cetvrtak u bolnicu zbog uzasnih bolova u ledima, to ispao prosiren bubrezni kanal, na antibiotiku sam i smirilo se. Tu noc ctg biljezio kontrakcije za koje su zakljucili da su zbog bolova, a ne pravi trudovi. Trebala u pon jos kontrolu urologa obaviti, ali kako sam ok, mislim ih ja danas na viziti ujutro pitati da me puste doma, iako ne bi vjerojatno. I tako dođe dorucak, palenta na vrucem mlijeku i jabuka, a ja ne podnosim laktozu i sjedim na krevetu gladna i zivcana 😂 Idem na wc, ustanem iz kreveta i potece nesto samo niz nogu. Userem se i kazem odmah cimerici da zove nekog, kaze neka sestra mozda sluzni cep, ajde na ctg, ali bas je curilo kao da piskim. Ctg pokaze trudove, curi meni i dalje. Pukao vodenjak. Bilo oko 8.30. Salju me na pregled, otvorena 2, 3 prsta, odmah mi i klistir stavili. I tako se ja vracam u sobu u wc, grcim se po hodniku, curi mi ta voda iz guze, vodenjak, sluzni cep, uzas 😂 Kazu ides odmah u rađaonu, zovem decka da brzinski sterilizira izdajalicu i dude, jer naravno da to jos nisam tako rano i da krene. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Biilja
    07. Kolovoz 2021. 23:03

Missy, čestitam!!!🙏🏻🎊♥️
    Cure, na moru sam i jucer sam u tri navrata u kratkom periodu osjetila otjecanje vode, bila sam na hitnoj i radili test za plodnu vodu i bio je negativan, predala urin i pojavila se neka bakterijica. Rekli su da nije nista da se samo nesmijem kupati na moru i to je to. Radi bakterija i infekcija. U utorak idem u Zg kod sebe na urinokulturu pa ce moja doktorica procitati nalaz. Danas opet imam otjecanje vode bez boje i mirisa ujutro i sada. Svaki put bi to bilo kad nije pun mjehur i snatram da nije urin. Stvarno ne znam sta da mislim, uplasena sam a na hitnoj kazu da je sve ok?!🙄😒😒😒

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Missy88
    07. Kolovoz 2021. 23:11

Stavili me ipak u predrađaonu, na ctg, lezim, krecu jaci trudovi vec, zovem sestru da me odspoji da odem piskiti i tusirati se dok jos mogu. Cim ustala trudovi svaku.min, dvije, jaci i jaci, po minutu skoro vec. Malo prosetala, malo sjela na loptu, vratili me u krevet na ctg pa usporili trudovi, ali sve duzi i jaci. Zovem tri puta da me netko dođe pogledat i napokon dođu, 5 cm otvorena, u rađaonu, tamo mi vec gadni trudovi, decko dosao, on mi govori kako da disem bodri, drzi za ruku. Cak sam prodisala svaki do pred kraj, nisam mogla vise. Kad sam dosla u rađaonu, trebala dobit epiduralnu, kazu mi anesteziologinja je na rucku pa kad dođe 😵 Gledam wtf, pa doktor si, doleti. Malo kasnije gledaju opet, ja skroz otvorena, toliko o mojoj epiduralnoj. Krece tiskanje, dolazi neki stariji doktor, kaze on ne jos, nije se skroz spustila i namjestila, dajte joj vremena. Vratili me na bok i tad je bas bilo gadno. I napokon zakljucili da je glavica spremna, isla tiskati, oci mi ispale, nikako dovoljno jako, a boli, pece i napokon uspjela u 13.45. Sto je za prvi put valjda stvarno brzo. Imam dva sava unutra zbog dvije ogrebotine, ali nisam popucala jace. Prosla bez dripa, lijekova, indukcije, ali i epiduralne nazalost.
    Lana ima 46 cm i 2480 g ❣ sva robica ce nam biti velika 😂 Stavili mi je na prsa na 5 min i odnijeli na grijanje, tek navecer donijeli u sobu pa opet odnijeli kroz noc. Ali ok je ona, mozda cemo par dana duze ostati da ju prate, ja sam cak isto ok. I dalje nemam osjecaj ni da sam rodila ni da je to moja beba 😳😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

ivkica
    07. Kolovoz 2021. 23:17

Missy88

Moja Lana se prijavljuje kao prva jesenska (ljetna zapravo haha) beba, stigla danas, nije joj se valjda vise dalo biti unutra, preaktivna je bila za tako mali prostor ❤

Čestitam ♥️♥️♥️♥️

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Tommyfame
    07. Kolovoz 2021. 23:29

Ajmee Missy koja pricaaa 💖💖💖 pa cestitam tii od nebesa pa nazaaad 😘😘😘 

Lana dobrodosla 💖💖

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

lovely
    07. Kolovoz 2021. 23:31

Mišić, Sunce bolje je danas hvala Bogu 🌞
    A missy pa stigla nam je prva beba 😍😍😍😍 čestitam od srca!!! Drago mi je da je prošlo dobro sve ..sad se odmori samo 💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2021. 23:47

Missy 😍😍😍😍😍 čestitam ti od srca a nasoj prvoj jesenskoj bebici ( da da naša je , neka je odlučila stići u srcu ljeta 😅) dug i sretan život 🤩♥️🤩
    Joj uzbuđenja hehehe ♥️💞💞☀️
    Pored brz i bolan, takvi su baš i moji bili. Bitno da nisi popucala , velika stvar 👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2021. 23:54

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈

LANA 07.08. 💜 - Missy88 

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2021. 23:55

Sanjarka88 🤍

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav🌈

LANA 07.08. 💜 - Missy88

Nije mi bas pogodan naslov u ovom trenutku 🤣
    Al bude logičniji kroz 9mj nekad 🤣

Endzrue
    08. Kolovoz 2021. 00:14

Oprala me nervoza... Koliko god ti je teško bilo na porodu vjeruj  prošla si savršeno bez dripa i epiduralne i rezanja. Bravoooo. Budi sretna da je tako bilo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.