Missy aaaaa čestitke 🥰🥰🥰🥰 bravo mama, bravo Lana 💜 šokirala sam se kad sam vidila poruku haha, mala Lanica prva naša beba woo hoooo 🥳🥳🥳
Nadam se da ste danas obje super, javi nam kako se osjećaš 💜
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro okruglice 😊
Mene je probudio grč u 7.30h 😩 nadam se da ste vi imale lipše buđenje 😅
Ugodnu nedjelju želim 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro okruglice 😊
Ugodnu nedjelju želim 🥰
U istooo vrijemeee kao i tebe me probudio grc u desnom listu 😠
Dobro jutroo zeniceee...zelim vam svima lijepu nedjelju i mazitee svoje busice jer kako je krenuloo jos malo i sve cemo da drzimo bebice u rukama 💙❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro okruglice 😊
Ugodnu nedjelju želim 🥰
U istooo vrijemeee kao i tebe me probudio grc u desnom listu 😠
Dobro jutroo zeniceee…zelim vam svima lijepu nedjelju i mazitee svoje busice jer kako je krenuloo jos malo i sve cemo da drzimo bebice u rukama 💙❤
I mene je u desnom 😅
Missy od srca ti cestitam!!!! 🤗🥳🥰😘 tebi zelim brz oporavak, a Lani dobrodoslicu na svijet!! 🎈🤗🤗 i ne brini se za povezivanje, to je sve normalno. Tijelo ti je jos h soku i vjerujem da ti je sve nestvarno, ali postat ce ti itekako stvarno, vjeruj mi.
Jeeej, prva jesenska bebica!!!! 🤩🤩🤩
Moram priznati da mi kao ni Endzrue nije svejedno, hhehhe. Terminusa mi je rodila, eeej! 😄😄😄
Danna nadam se da ce ti doma sad biti malo lakse. 😊
Sunce ja sam pocela piti caj od lista maline. Doduse, idem lagano, jos sam na jednoj salici, mozda cu od iduceg tjedna prijeci na dvije. Mislim jos sad uvesti i datulje.
Moja Lana se prijavljuje kao prva jesenska (ljetna zapravo haha) beba, stigla danas, nije joj se valjda vise dalo biti unutra, preaktivna je bila za tako mali prostor ❤
Čestitam i želim vam sve najnajnaj ❤️❤️
Missy, ja sam se sa svojom prvom curkom povezala tek 3 ili 4 dan. Nikad necu zaboraviti taj trenutak. Doslovno kao prepoznavanje dusa. Doslo je do kontakta ocima, i kao da sam uronila u njih i to je bilo to. Nista se ne sekiraj. Sve je to normalno. Ipak je to kod tebe i sok sto je dosla tako brzo.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bome ni meni nije svejedno. Danas sam ravno 35. tjedan. Iduci tjedan trebam na prvu kontrolu u trudnicku ambulantu i zivo me zanima sta ce mi reci. 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro svima, a našoj mami Missy i njenoj Lani želim sve najbolje, brz.oporavak što više mazenja. 💖💖💖💖💞💞
Cure, kad vas uhvati grc, odmah stopalo staviti na pod. Meni jedino tako doslovno odmah prođe. Ništa drugo nije pomagalo.
Jesam , poslušala sam te i pomoglo je 💪
Al očito nisam dovoljno brzo to napravila jer evo jos me boli mišić od grča 😖
Necu se zaliti puno. Ovo je tek drugi put da je baš bolno i gadno
Sortiraj odgovore
Najstariji