Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    08. Kolovoz 2021. 09:31

Missy aaaaa čestitke 🥰🥰🥰🥰 bravo mama, bravo Lana 💜 šokirala sam se kad sam vidila poruku haha, mala Lanica prva naša beba woo hoooo 🥳🥳🥳
    Nadam se da ste danas obje super, javi nam kako se osjećaš 💜

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2021. 09:32

Jutro okruglice 😊

Mene je probudio grč u 7.30h 😩 nadam se da ste vi imale lipše buđenje 😅

Ugodnu nedjelju želim 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Kolovoz 2021. 09:42

Sanjarka88 🤍

Jutro okruglice 😊

Ugodnu nedjelju želim 🥰

U istooo vrijemeee kao i tebe me probudio grc u desnom listu 😠

Dobro jutroo zeniceee...zelim vam svima lijepu nedjelju i mazitee svoje busice jer kako je krenuloo jos malo i sve cemo da drzimo bebice u rukama 💙❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2021. 09:49

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarka88 🤍

Jutro okruglice 😊

Ugodnu nedjelju želim 🥰

U istooo vrijemeee kao i tebe me probudio grc u desnom listu 😠

Dobro jutroo zeniceee…zelim vam svima lijepu nedjelju i mazitee svoje busice jer kako je krenuloo jos malo i sve cemo da drzimo bebice u rukama 💙❤

I mene je u desnom 😅

Mišić
    08. Kolovoz 2021. 09:57

Missy od srca ti cestitam!!!! 🤗🥳🥰😘 tebi zelim brz oporavak, a Lani dobrodoslicu na svijet!! 🎈🤗🤗 i ne brini se za povezivanje, to je sve normalno. Tijelo ti je jos h soku i vjerujem da ti je sve nestvarno, ali postat ce ti itekako stvarno, vjeruj mi. 
    Jeeej, prva jesenska bebica!!!! 🤩🤩🤩

Mišić
    08. Kolovoz 2021. 10:00

Moram priznati da mi kao ni Endzrue nije svejedno, hhehhe. Terminusa mi je rodila, eeej! 😄😄😄 
    Danna nadam se da ce ti doma sad biti malo lakse. 😊
    Sunce ja sam pocela piti caj od lista maline. Doduse, idem lagano, jos sam na jednoj salici, mozda cu od iduceg tjedna prijeci na dvije. Mislim jos sad uvesti i datulje.

• buhtlica34
    08. Kolovoz 2021. 10:03

Missy88

Moja Lana se prijavljuje kao prva jesenska (ljetna zapravo haha) beba, stigla danas, nije joj se valjda vise dalo biti unutra, preaktivna je bila za tako mali prostor ❤

Čestitam i želim vam sve najnajnaj ❤️❤️

Mokosh
    08. Kolovoz 2021. 10:03

Missy, ja sam se sa svojom prvom curkom povezala tek 3 ili 4 dan. Nikad necu zaboraviti taj trenutak. Doslovno kao prepoznavanje dusa. Doslo je do kontakta ocima, i kao da sam uronila u njih i to je bilo to. Nista se ne sekiraj. Sve je to normalno. Ipak je to kod tebe i sok sto je dosla tako brzo. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    08. Kolovoz 2021. 10:05

Bome ni meni nije svejedno. Danas sam ravno 35. tjedan. Iduci tjedan trebam na prvu kontrolu u trudnicku ambulantu i zivo me zanima sta ce mi reci. 😅

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2021. 10:11

Traveller

Jutro svima, a našoj mami Missy i njenoj Lani želim sve najbolje, brz.oporavak što više mazenja. 💖💖💖💖💞💞

Cure, kad vas uhvati grc, odmah stopalo staviti na pod. Meni jedino tako doslovno odmah prođe. Ništa drugo nije pomagalo.

Jesam , poslušala sam te i pomoglo je 💪
    Al očito nisam dovoljno brzo to napravila jer evo jos me boli mišić od grča 😖
    Necu se zaliti puno. Ovo je tek drugi put da je baš bolno i gadno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.