Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    08. Kolovoz 2021. 10:14

Mene su baš spucale emocije sad kad sam pročitala da se prva jesenska bebica rodila! Još sam zadnja 3 dana provela kod nećaka koji je dobio bebu prije 20 dana, tak da sam hormonalna do bola, njegovog malog sam samo mazila I grlila i pričala s njim, savršena mi je bebica. Kakva li ću tek sa svojom biti... A inače sam ono teški neemotivac bila u životu🙈😑
    Missy, u kojoj si ti bolnici rodila na kraju, ako stigneš možeš li nam malo napisati o bolnici i svemu tamo. Iako ti je porod bio bolan jer nisi imala epiduralnu, čini mi se da je bio brz i dobar sve usvemu

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2021. 10:29

Traveller

Ja sam totalno uzbuđena i jedva čekam rodit. Samo čekam iduću subotu da uđem u 37.tjedan i krenem s metodama deložacije bebe. 😂😂 Straha nikakvog nemam, šta bude, bit će, samo da mogu konačno opet disati punim plućima. Na dane sam baš za ništa. Jučer ispraznila policu perilice i zalegla, drugu je dovršio muž, jednostavno nisam mogla. Kasnije popodne sam bila okej, ali dosta mi je tog zamora više, izbijanja zraka iz pluća, a zgaravice itd.

Slazem se. Samo ja imam jos nekih 6-7 tjedana izdrzat do pokušaja deložacije 😅
    Al proć će i to 💪
    Sama sebi se teska i nepodnošljiva i Jedva cekam svoje tijelo natrag i bebača u svom naručju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2021. 10:30

Traveller

Sanjarka88 🤍

Traveller

Jutro svima, a našoj mami Missy i njenoj Lani želim sve najbolje, brz.oporavak što više mazenja. 💖💖💖💖💞💞

Cure, kad vas uhvati grc, odmah stopalo staviti na pod. Meni jedino tako doslovno odmah prođe. Ništa drugo nije pomagalo.

Jesam , poslušala sam te i pomoglo je 💪
    Al očito nisam dovoljno brzo to napravila jer evo jos me boli mišić od grča 😖
    Necu se zaliti puno. Ovo je tek drugi put da je baš bolno i gadno

Da, baš treba odmah čim krene. Onda se izbjegne ta bol. Mene dok to nisam skužila ubijao list po 3 dana nakon grca. A kad bih odmah spustila nogu onda ništa jer bih odmah zaustavila grčenje.

Dok ja iz sna skuzim sta se događa 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mateja2602
    08. Kolovoz 2021. 10:43

Ajme Missy88 pa čestitam ti od srca! ❤️❤️ Čestitke na maloj bebolini Lani! 🥳❤️🤗🥰😍 Dobro nam došla srećice mala. Tebi želim što brži i lakši oporavak. 😘🤗🥳🤩 Sva sam se naježila dok sam čitala tvoju priču. Baš divno. ❤️❤️ Kako ste danas das dvije ? 😄 Piši nam kad uhvatiš vremena. 

CarpeDiem sretan ti rođendanko sa malim zakašnjenjem! Puno sreće i zdravlja jer je to najvažnije! ❤️🥳🤩🥰😘🎂🎈🎁 Nek je najsretniji!! 🥳🥳 

Danna drago mi je da su te pustili iz bolnice. ❤️ Sad si sigurno mirnija kada si doma. 😄 Iskreno se nadam da će ti se tlak bar mrvu sniziti i da će to sve biti kako treba. Kako si danas ? 😊 

Ženice drage želim vam ugodan ostatak ovog vikenda! Uživajte i zbilja mazite i pazite svoje buške jer kako smo krenule zbilja ćemo sve držati jako brzo naša klupka sreće!! ❤️🤗🥰🥳 

P.s. ženice koje se bore sa žgaravicom i sa grčevima pridružujem se u klub. Užasno je ovih dana. Isto sam jučer jela burek sa sirom za doručak (hvala plavabosanka na slici 😂😊 - baš si me namamila) i žgaravica me ubila. Ništa nije pomoglo. Skoro sam sve bademe u kući pojela. 😤🤦🏼‍♀️🙆🏼‍♀️  A grčevi su mi se počeli javljati u nogama svaki dan. Pa moram masirati da prođe. 😩 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Pokloncic13
    08. Kolovoz 2021. 10:55

Missy čestitam ti na pravoj pravcatoj Ljetnici,bit će to prava mala lavica kraljica-od prvog dana kako ona želi 💖🥰
    Nadam se ste mi vi ostale dobro,pogotovo ove u 30 i nekim tjednima,da vam nije došla voda do grla s Missinom objavom 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Kolovoz 2021. 11:36

Seceruse jel koja od vas jede lubenicu? Ja je nisam jela evo 2 mjeseca kako sam dobila dijagnozu dijabetesa ( inace je obozavam) ...jednom sam je probala i secer mi je bio visok pa ne znam da li opet da probam barem komad dnevno 🤔

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mišić
    08. Kolovoz 2021. 11:50

Traveller cekaj da napunis 37+0 da bude terminska beba prije pokusaja delozacije. 😆 eeeh, pridruzujem se tim grcevim u desnoj nozi 🙈

• sunce7
    08. Kolovoz 2021. 11:54

Pokloncic, ne nije nas uhvatila panika😂😂
    Zato sam se cijelu vecer budila.😂

Missy88
    08. Kolovoz 2021. 12:13

Hvala svima, bas ste drage ❤❤❤
    Ja sam ok, nemam jakih bolova, Lanini nalazi su svi ok, osim sto kazu da je malo zuta pa je sad na suncanju, ipak je ljeto 😁 Nije ni bila puno sa mnom, 2 sata jucer i danas, jesti nije htjela, spava samo pa ce joj dati dohranu. A valjda ce nam krenuti i dojenje, jedva cekam izaci iz bolnice u neki normalan zivot.
    Netko je pitao, na Sv. Duhu sam. Prvotni plan je bio Merkur, ali sam se ipak odlucila ovdje zbog pratnje.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Leah
    08. Kolovoz 2021. 12:35

Ajme sta sam sve propustila.
    Missy ne mogu vjerovati, cestitam mama i dobro dosla Lanica, brz oporavak mami i dug i lagodan zivot nasoj Lanici. Ja sam i dalje u soku da imamo prvenca na temi😱 da nam lijepo napreduje i da brzo dodjete kuci ❤
    Zara da da to sam bila jaaa😊
    Ane moja najiskrenija sucut 🕯🙏
    Ja sam se neplanski zaletila do Zagreba i poharala Ikeu, uzela sam Malm komodu (koja je obicna komoda), ali ja cu je koristiti za previjanje, organizatore za komodu, posteljinu i zastitne navlake, kinderbet Sundvik i jos cekam onaj madrac od neceg kokosovog sta je neka cura (sorii zab sam) pisala neki dan i kadicu njihovu cekamo. I da danas sam usla u 3. Tromjesecje,jupiiii. A sutra slavim 26. Rodjendan, zadnji kao curka. 
    Ja se nemam na sta zaliti, nikakve tegobe, nisam uopce svjesna da uskoro postajem mama. Jedino curka lupa sve u 16 i to doslovno 24 sata, bas kazem muzu kako to dijete nikada ne spava.
    Mamice blizu termina izdrzite jos malo i vasi smotuljci su tu. 
    Ponosnamama nadam se da su curke bolje i da ce sto prije ozdraviti.
    Carpediem sretan rockas sa zakasnjenjem.
    Curke u bolnicama i tegobama svu snagu vam saljem i zelje da sve bude okej.
    Sorii ako sam nesto zaboravila jos sam u soku da imamo prvu bebu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.