Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    07. Kolovoz 2021. 16:13

Carpe.Diem Sretan rodjendan!! 🥳🤩
    Lovely uh, nadam se da ti je danas bolje 🤗
    Missy, Danna, Haru kako ste, cure? 😃
    _____
    Meni je danas trbuh jako cudan, lagano bolucka i napet je od jutros. 🧐 uuuh, nadam se da se nista ne pokrece 🙈🙈🙈

Mokosh
    07. Kolovoz 2021. 16:40

Dannna

Pozdrav svima ❤️ ja vam se izvinjavam sto ne mogu biti aktivnija ali mi se uglavnom spava i uglavnom i spavam, valjda od svih silnih tableta za snižavanje pritiska. Sem toga pustili su me kući. Kazu da je možda bolje da ležim kući jer istu tu terapiju mogu piti i kod kuće. Što se pritiska tiče, varira baš. Naglo poraste, pa se spusti terapijom i sve tako u krug.
    Samo da izdrzimo barem još 20-ak dana. Zna li neko kako ide porođaj sa dijagnozom visokog pritiska i preeklampsije, mogu li prirodno ili moram na reckanje?
    Hvala vam svima na podršci i lijepim riječima ❤️

Mene su inducirali u prvoj trudnoci, isto sam imala problema s povisenim tlakom. No tlak je poceo toliko ludovat kad su krenuli trudovi na najjace, naglo je rastao, pa padao i zavrsila na carskom. Ali kod mene je bio problem sto se nisam nista otvarala, plus sto je plodna voda pozelenila i tako, malo se kod mene svasta nesto zakompliciralo. Mozda netko od ostalih cura ima iskustva....u svakom slucaju drago mi je da su te pustili kuci i da si dobro. 🙂

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Rita37🤰
    07. Kolovoz 2021. 16:46

Dannna

Pozdrav svima ❤️ ja vam se izvinjavam sto ne mogu biti aktivnija ali mi se uglavnom spava i uglavnom i spavam, valjda od svih silnih tableta za snižavanje pritiska. Sem toga pustili su me kući. Kazu da je možda bolje da ležim kući jer istu tu terapiju mogu piti i kod kuće. Što se pritiska tiče, varira baš. Naglo poraste, pa se spusti terapijom i sve tako u krug.
    Samo da izdrzimo barem još 20-ak dana. Zna li neko kako ide porođaj sa dijagnozom visokog pritiska i preeklampsije, mogu li prirodno ili moram na reckanje?

Ne imam kako ide danas... Meni je prva beba i hvala Bogu nemam problema sa tlakom... A moja mama nas je cetvero djece rodila prerano sve prirodnim putem bez carskog zbog visokog tlaka.... Bila sam palcic 1.350 na ulazu u sedmi mj...  Al to je bilo davno... Pretpostavljam da moze prirodno. Sretno i izdrzite jos maloo ❤️🍀🙏🏼

Mokosh
    07. Kolovoz 2021. 16:58

Ane, moja sucut. 😥
    ponosna.mama drago mi je da ste ti i cure dobro ❤
    Okruglice na mukama, izdrzimo jos malo. Vidim svi imamo neke svoje patnje. Ja isto ne mogu dugo hodat, stajat. Ma uzas. Doslovno samo lezanje s jastukom medu nogama. 😒 Neki dan sam isla u nabavku za bolnicu i uzeti koji komad robice za malenog. Noge kriticno, stomak k'o kamen, leda ubijala...ali ono najgore pocelo me peci nisko s desne strane, u visini reza. Cijelu noc me to patilo, tek ujutro se smirilo. 😔 Zgaravica je kod mene prisutna od pocetka trudnoce, navecer mi se sad pocelo sve vracat u grlo, onako iznenada u snu. Sreca ne povracam. Takoder, ovaj puta me i probava pati, vjerojatno jer se manje krecem, a hodam kao da sam se upisala ili pokakala u gace. Doslovno kao da ce mi sve ispast van. 😅 Bila danas malo s muzem i djecom na bazenima, ja se nisam kupala. Ne usudim se vise nista radit. Svaki puta neki vrag bude. Naravno, tamo su me pocela leda boliti, kao kod menstrualnih bolova. Srecom taman smo planirali kuci. Sad me bole leda od spremanja po kuci. Napokon legla. Valjda me moja djeca nece opet prekinut u odmoru. 😅 Zivio HBOgo i crtici. 😁

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

CarpeDiem.
    07. Kolovoz 2021. 17:01

Dannna

U De je visoki pritisak obavezan razlog za carski,  pogotovo dijagnoza preklampsije.
    Kod nas znam da po nekim dr. i bolnicama je u nekim nije. 
    Kada dodje vrijeme doktori će sigurno odlučiti šta je najbolje za tebe da se ne ugrozis, i bebina sigurnost naravno. Važno je da si kući, da je sve pod kontrolom I izgurati ćeš.
    ........
    Rodica mi je imala dijagnozu preklampsije u prvoj t. (U Slo zivi, rodila je tamo), evo sada opet 2 trudnoća i isto preklampsija... ali bez većih problema. Sve uredu i s njom i djecom. Bila je pod nadzorom i obavezan carski. ..

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Lyra
    07. Kolovoz 2021. 17:58

Dannna

Ma ja se samo bojim tih skokova naglih jer zna da skoci na 180/110 pa se bojim kako će reagovati moj pritisak na bolove i da ne izluduje kada mi bude trebalo najviše snage.
    I moja beba je još mala, tj sve mjere odgovaraju 32tt osim dužine koja odgovara 29/30tt tako da se nadam da to neće biti problem. Sto se kilaže tiče oko 1.600

Imala sam cimericu na proslom porodu, isto sve kao kod tebe, isla je na dogovoreni carski par tjedana ranije (Merkur), velik je to rizik za bebu. I rijetko se bebe manje od 2kg radjaju vaginalno jer su jos dosta slabe za prirodan porod. Svakako slusaj lijecnike i nek te prate, bit ce sve u redu ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Haru
    07. Kolovoz 2021. 18:02

Danna, baš mi je drago da su te pustili kući! Vjerujem da će biti sve dobro! 🤞🏻🍀❤️

Kod mene ništa novo osim što su došli nalazi od krvi i urina (koji nije bio dobar kada su me primili u bolnicu prošli petak) i sve je u redu. Sada čekam daljnje preglede u pon i ut. 
    -
    Cure sa žgaravicom, kako ju podnosite? Kako je danas? 

'21. 💙
    '24. 💛

Orhideja13
    07. Kolovoz 2021. 20:26

Pozdrav cure 😘😘😘
     CarpeDiem jel Mi mozes reci molim te u kojoj sedmici si se prijavila u bolnicu za porod?? Ako Sam dobro upratila ovo ti je Dr. Trudnoca ☺️
    Meni Dr. Nije nista jos uvijek rekla, Mada svi öko mene kazu da je vec vrijeme, (sve Koje su tu vec radjale) a ja mislim, ma ima jos vremena, rano je 😁.. PA da cujem jos Koje misljenje ☺️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• sunce7
    07. Kolovoz 2021. 20:47

Danna super da su te pustili kuci. ☺️
    Haru super za uredne nalaze. 😍
    Madamel nadam se da je dan bolje prosao.😞 i ja sam bas citala o toj masazi ali nikako da krenemo.🙊😂
    Lovely Rita se bas rita🙈😂😂 nadam se sa si bolje.🥰 
    Kod nas je danas bas hladno, 14 stupnjeva🤦‍♀️ od ponedjeljka krecu ljetnje temp, a iako sam odrasla na moru i 30godina provela svako ljeto kod kuce sad mi ipak ta zega ne nedostaje😂

• sunce7
    07. Kolovoz 2021. 20:52

Ps jel koja pocela piti caj od lista maline? Znam da je bilo neke price o njemu ovdje, vidim da se pocinje piti s navrsena 34 tjedna pa kontam krenuti pa ako se okrene bebe okrene.😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.