Jooj cure hvala vam puno, odmah se bolje osjecam 😄 inace zadnji put sam odmah imala los osjecaj i dosta se lose fizicki osjecala, a sad sam bas super i imam ful dobar osjecaj pa se nadam da me ni sad ne vara 😂 al mi se zato pregled cini godinama daleko, moram se nekako zaokupit jos ta dva, tri tjedna…
Hej i ja sam imala biokemisjku u 9 mjesecu i sad sam napokon opet trudna i isto se bojim kao i ti, molim Boga da sve bude uredu ovaj put, ali eto moj muž meni kaže misli pozitivno i pozitivno će biti, kad imaš prvi pregled?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ma ovaj put će biti ipak malo kasnije, bude to ok. Zadnji tjedan kolovoza, početak rujna, nema tada više onih velikih vrućina. Meni je super što neću na sebe morati navlačiti svu silu odjeće u visokom stadiju trudnoće nego će lijepo biti ljeto, japankice, haljine, za tren obučena i nema problema s obucom. Samo tražim pozitivne stvari 😁
Da jedino to je super, razno razne haljinice jer u drugo ne stanemo, i bit će lakše se oblači i skidat 😂😂😀
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Sanjarka dobrodošla 😃
Hera čestitam na + i dobrodošla nam...držim palceve da ovaj put bude sve uredu 🤞🏼❤
Hera dobrodošla ❤❤❤ čestitam 🙂 ostaješ s nama do kraja!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hvala cure na dobrodoslici ❤️
Hera dobro dosla i ti 🥰 cestitke na plusicu i nek bude skolska ❤️
Mi s losim iskustvom vjerovatno cemo strepiti do poroda 😅 Al bit ce sve u redu, mora 🙏❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jooj cure hvala vam puno, odmah se bolje osjecam 😄 inace zadnji put sam odmah imala los osjecaj i dosta se lose fizicki osjecala, a sad sam bas super i imam ful dobar osjecaj pa se nadam da me ni sad ne vara 😂 al mi se zato pregled cini godinama daleko, moram se nekako zaokupit jos ta dva, tri tjedna…
Hej i ja sam imala biokemisjku u 9 mjesecu i sad sam napokon opet trudna i isto se bojim kao i ti, molim Boga da sve bude uredu ovaj put, ali eto moj muž meni kaže misli pozitivno i pozitivno će biti, kad imaš prvi pregled?
Hvala svima na toploj dobrodoslici 😄
Nisam jos zvala ginekologa i mislim da necu iduca dva tjedna. Prosli put sam odmah zvala i do pregleda sam vec prokrvila i taj dan kad je trebao bit pregled mi je bio bas tezak. Tako da sam si rekla ovaj put opusteno kolko mogu. Idem kod privatnog i uvijek jako brzo dobijem termin pa racunam da ce bit za 2 i pol do 3 tjedna.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Inace imam pitanje, kako stavite u potpis ovo odbrojavanje? Pokusavala sam al ne uspjesno 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Inace imam pitanje, kako stavite u potpis ovo odbrojavanje? Pokusavala sam al ne uspjesno 😂
Klikni na jedan od nasih
Kad izradis ticker, kliknes na onu kucicu forums nesto i kopiras ovdje u potpis bbcode
Ja cu ginekologa zvat za termin nekad sljedeci tjedan pa kad me naruci
Isto cu ic privatno Al ovaj moj radi i u bolnici pa je puno zauzet
Nadam se da cu dobit neki razuman termin
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage buduće mame, evo da vam se i ja pridružim u veselom iščekivanju. Trenutačno sam u osmom tjednu i ovo mi je prva trudnoća. Malo me je iznenadila i još nisam svjesna da ću ove jeseni postati mama. Trenutačno se mučim s jakim mučninama i povraćanjem i jedva čekam dan kad ću se probuditi i neću povratiti😊 veselim se tipkanju s vama i puno pozdrava iz Dubrovnika😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Klikni na jedan od nasih
Kad izradis ticker, kliknes na onu kucicu forums nesto i kopiras ovdje u potpis bbcode
Ja cu ginekologa zvat za termin nekad sljedeci tjedan pa kad me naruci
Isto cu ic privatno Al ovaj moj radi i u bolnici pa je puno zauzet
Nadam se da cu dobit neki razuman termin
E hvala! Mislim da sam uspjela...
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji