Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    10. Veljača 2021. 17:12

Mateja31

marija3998

Mateja31

@Lisa27 danas sam imala prvi pregled

Kako je prošao pregled?

Dobro, srce kuca, beba se razvija.

Ajde super ❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Missy88
    10. Veljača 2021. 18:07

marija3998

Lisa27 👶🧸🎀

marija3998

Ja isto imam te menstrualne bolove i baš me strah, imala sam u 09 mjesecu biokemisjku trudnoću pa me strah da se ne bi ponovila, ali ajde Npravila sam već 10 testova i svi su pozitivni 😂😂

Ma nece se sigurno ponoviti❤ jesi radila kakve briseva nakon toga?

U 12 mjesecu sam radila papu i normalni pregled i kaže ginekologica da je sve super

Bilo bi dobro napraviti briseve na pregledu jer sve te bestije nemaju simptoma niti se vide na papi, a tipa ureaplazma uzrokuje spontane. Nije lose provjeriti, brisevi bi se ionako trebali napraviti na pocetku trudnoce i opet nekad kasnije.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• MARELA
    10. Veljača 2021. 18:51

Lisa27 👶🧸🎀

MARELA ne brini biti ce sve ok 🙂 ti je ovo prva trudnoca? Kad prođe prvi pregled si na konju 😍 a ako se i dalje ne budes osjecala sigurno ili te bude strah odi na nifty ili nesto slicno da otklonis svoje strahove ❤
    Mateja31 dobrodošla 🙂 kada imas prvi pregled?
    Mokoshnadam se da ti bar malo ide na bolje ❤ čitala sam u ljetnim bebama da njima doktor daje neke ljekove za zgaravicu i to ali neznam sto je to tocno, također su dosta pisale o tome pa mozda da procitas malo mozda ti nesto pomogne .

Hvala ti Lisa27💜. Ma druga je, ali je proslo laganih 7 godinica od tada😅😅 Tad sa 27 je bilo nit brige nit pameti, mlada, pucala od zdravlja, vjezbala, sve lijepo opusteno i bez stresa, a sad...majko mila. Ne zelim jos nikom ni govoriti za trudnocu dok ne vidim na prvom pregledu dal je sve ok. Danas mi kolegica bas ide na porodiljni onih 45 dana prije, blago njoj🙃

marija3998
    10. Veljača 2021. 19:04

Missy88

marija3998

Lisa27 👶🧸🎀

marija3998

Ja isto imam te menstrualne bolove i baš me strah, imala sam u 09 mjesecu biokemisjku trudnoću pa me strah da se ne bi ponovila, ali ajde Npravila sam već 10 testova i svi su pozitivni 😂😂

Ma nece se sigurno ponoviti❤ jesi radila kakve briseva nakon toga?

U 12 mjesecu sam radila papu i normalni pregled i kaže ginekologica da je sve super

Bilo bi dobro napraviti briseve na pregledu jer sve te bestije nemaju simptoma niti se vide na papi, a tipa ureaplazma uzrokuje spontane. Nije lose provjeriti, brisevi bi se ionako trebali napraviti na pocetku trudnoce i opet nekad kasnije.

Da, ali nije mi doktorica ništa rekla 🤔
    Samo daj bože da ovaj put sve dobro prođe 🙏🙏

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

Endzrue
    10. Veljača 2021. 20:27

Ja zvala doktoricu da mi otvori bolovanje. Rekla da mi nos začepljen i kako sam trudna da sam ostala doma da to prođe do kraja (7 dana već i ja i mala). Ona me zove poslije da sutra moram na testiranje. Majko milaaaa. Muž ima antitijela,vadio prije 2mj...on 9 dana bolestan... Imamo i miris i okus i normalno dišemo, ne bole nas kosti ne bole nas leđa ne bole nas kukovi. Nikakvi simptomi 🤦‍♀️... Al eto ona me mora poslat.... A trebala ić ovaj tjedan na  kontrolu štitnjače. Šta sad... 

Endzrue
    10. Veljača 2021. 20:29

Mene mučnine prošle. Malo nekad zaboli želudac na glad, al muka prošla. Tako mi je i s malenom bilo. Cure držite se. Još sam si smiksala mineralnu cimet i limun.. Pa donat.. Ništ me nije smučilo ni naprijed ni iza 

SamoMalo
    10. Veljača 2021. 20:47

Večer cure. Ne stignem izlistat sve :)

Cure koje su imale pregled - drago mi je da je sve ok. Cure s mučninama - bit će bolje, prođe i to 😁

Zasad nemam simptoma osim povremenih laganih bolova. S obzirom na todlera i odgovoran posao, neka tako samo ostane 😄

pingo
    11. Veljača 2021. 06:10

Dobro jutro svima,
    novim curama želim dobrodošlicu
    jučer sam bila sva satrana od umora pa se nisam javljala...
    Endzrue - odradi to testriranje, ništa te ne košta... ja sam prva 3-4 dana imala samo temp 37 i uhobolju, tek kasnije ostala bez mirisa...
    ugodan dan svima😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

marija3998
    11. Veljača 2021. 08:00

lu

Pozdrav svima
    Koliko vas ima starijih trudnica? Hoćete li raditi nifty test? Ja imam 34, pa nisam pametna šta raditi.

Ma daj pa nisi ti starija trudnica sa 34,pogle Marija husar rodila sa 46

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

pingo
    11. Veljača 2021. 08:29

ja sam blizu 29, planiram neki test napraviti, a sad hoće to biti Nifty, Harmony... moram provjeriti sutra kad budem na pregledu što od toga radi moj gin... malo mi je bedasto samo to raditi na drugom mijestu...  tek sam 5+6 pa imam još vremena za odluku

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.