Jana meni su u urinu bili jako poviseni leukociti sto bi inace znacilo upalu i pisalo je dosta bakterija, a meni ginekologica napise da je nalaz uredan haha. Isti dan sam radila i urinokulturu samo je ona dosla nakon par dana i bila uredna tako da ti ovaj nalaz nije nuzno nista lose, ne brini.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Zara, Pingo hvala 🥰 nadam se da ce sve bit okej. Uzela sam frank od brusnice, ali uzet cu i ovaj iz dm-a.
Dat cu sve od sebe da izbjegnem antibiotik 🙄 zeljezo mi je 18. Glukoga oko 4, a sad je pah TSH nizak. Joj uvijek nesto.
Osim umora i mucnina tu i tamo, ja se stvarno dobro osjecam.
.
Sto se tice ovih prehlada o kojima pricate, pa ja svako jutro i vecer pusem nos. Valjda je to normalno 🤷♀️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana meni su u urinu bili jako poviseni leukociti sto bi inace znacilo upalu i pisalo je dosta bakterija, a meni ginekologica napise da je nalaz uredan haha. Isti dan sam radila i urinokulturu samo je ona dosla nakon par dana i bila uredna tako da ti ovaj nalaz nije nuzno nista lose, ne brini.
Leukociti su mi 1-3 (ref 0-2)
Bakterije- masa 🙄
Hvalana rijecima utjehe, divne ste ❤
Necu radit paniku dok ne napravim urinokulturu
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Missy e točno tako je i meni, znači cijeli cijeeeli dan, ne samo ujutro, baš ono jaka muka i konstantan nagon za povraćanjem, ali ne dođe mi onaj intenzivni nalet da baš moram povratit sad i odma, bar zasad... i nemam žgaravicu zasad. Nadam se da će tebi proći kroz 2 tjedna!! 💪💪
Jana znači nalaz urina nam je identičan! A urinokultura uredna, nadam se da će i tebi tako! Uzmi obavezno ovaj od Enciana, ovi ostali svi imaju jako mali postotak brusnice. Ovaj dođe 30kn i ne dobiješ ga puno, al se isplati svake kune.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Kad imamo mučnine koma je, kad nemamo pitamo se da li je sve ok. Nije lako biti trudnica u prvom tromjesečju. Ali proći će i to cure. Ja si već zamišljam kako ću kad budem u 2. tromjesečju biti super, bit će lijepo vrijeme, otići ćemo negdje na izlet, možda do mora malo, nas troje Pa se tako tješim
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Jutro curke. Nadam se da će vam proći mučnine uskoro. Vidim da vam je baš grozno. Kod mene mučnina nema. Mene eto to brine al evo još šest dana do pregleda pa ću sve znati napokon jel ok ili ne ❤️
Još malo <3 Ja bi potpisala da nemam mučnine jer znam da ću se brinuti kako god okreneš
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Jana, vjerujem da ce i tebi biti sve ok, ocito nalazi urina u trudnoci nisu bas kao inace, bitno je redovito kontrolirati samo. Ako nesto i bude, u najgorem slucaju ima antibiotika koji su ok u trudnoci, popije se sto se mora i mirne smo.
Ja sam isto kupila neki sok od brusnice u Dmu, ali ga slabo pijem, morat cu to malo pojacati.
Zara hvala ti, nadam se i ja da ce proci prije nego ispalim skroz na zivce 😅 Drzi se, valjda ce doci kraj tome.
Znala sam da jutarnje mucnine ne moraju biti ujutro nego u bilo koje doba dana, ali mi nije bilo na kraj pameti da traju cijeli dan, svaki dan 😅
Dubrovcanka ne zazivaj ih, uzivaj jer vas ima tu bez mucnina skroz, budi sretna 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kad imamo mučnine koma je, kad nemamo pitamo se da li je sve ok. Nije lako biti trudnica u prvom tromjesečju. Ali proći će i to cure. Ja si već zamišljam kako ću kad budem u 2. tromjesečju biti super, bit će lijepo vrijeme, otići ćemo negdje na izlet, možda do mora malo, nas trojePa se tako tješim
Joj i ja isto, jedva cekam da to prođe i dođe ljepse vrijeme 🥰 Trenutno mi je odnos s deckom nikakav, ja se samo povlacim s kreveta na kauc, radim rucak, a on sto treba po stanu, vozi me na posao i sve. Ali jedva se i poljubimo jer je meni grozno muka i ne mogu, odemo malo prosetat koliko mogu ili gledamo tv. A mislila sam da nemas zivot tek kad dođe beba 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure drage, čitam vas ali već duže ne pišem, jako me muče nesanice, jedva drzim oci otvorenima. Dosta su me u zadnje vrijeme mucile i mucnine. Nadam se da ste sve dobro i da cure koje borbe vode s mucninama i nesanicom budete bolje uskoro. Cure koje imate preglede sretno i javite kako je prošlo. 😃
Novim curama želim dobrodošlicu 🙂
Ninuska drzi se, mozemo se samo nadati da ce svima sto prije biti bolje.
Ima jos cura koje se nisu dugo javile, nadam se da ste ok, javite se ako citate nekad 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji