Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninuskaa
    10. Veljača 2021. 11:05

Missy88 ma bit ćemo bolje samo da nam prođe ovo prvo tromjesečje.

Missy88
    10. Veljača 2021. 11:38

Ninuskaa

Missy88 ma bit ćemo bolje samo da nam prođe ovo prvo tromjesečje.

Zivim za to 😁 Osim ako mi ne prođu mucnine nakon 12. tjedna 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Orhideja13
    10. Veljača 2021. 12:06

Zdravo cure.. Ne znam da li Sam citajuci vase rijeci za mucnine umislila da ih Imam I ja 🙈😂, na trenutak me uhvatilo kao da Mi je muka.. 🤷‍♀️. 
    Ja Dana's dobila clexane, I Evo prvu spricu Sam ubrizgala.. Valjda dobro, jer mi je samo rekla da u stomak dajem, a nije pokazala kako 🤷‍♀️.. U ponedjeljak opet kontrola, nadam se da ce Malo ❤️ kucati... 😊🍀🍀🙏

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Missy88
    10. Veljača 2021. 12:18

Zabrinuta_7

Zdravo cure.. Ne znam da li Sam citajuci vase rijeci za mucnine umislila da ih Imam I ja 🙈😂, na trenutak me uhvatilo kao da Mi je muka.. 🤷‍♀️.
    Ja Dana's dobila clexane, I Evo prvu spricu Sam ubrizgala.. Valjda dobro, jer mi je samo rekla da u stomak dajem, a nije pokazala kako 🤷‍♀️.. U ponedjeljak opet kontrola, nadam se da ce Malo ❤️ kucati… 😊🍀🍀🙏

Sretnooo, ocekujemo srceko u ponedjeljak 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

FlipFlop
    10. Veljača 2021. 12:22

Draga Dubrovčanka, hvala ti puno što ćeš javiti za pregled što ti je sve radio. Ja kad budem išla na kontrolu za hematom bit ću taman 10.tjedan, a čini mi se dugo čekati da mi službeno započne pratiti trudnoću tada. Puno sam stranica odjednom pročitala pa nisam više sigurna tko je što pisao, ali mislim da si ti pisala da nemaš mučnine i da te to brine. Ni ja ih nemam. Dosad mi je možda jedan dan bilo lagano muka, ali je prestalo čim sam nešto pojela. Tako da ne brini, vidiš kako smo sve različite i kako nam simptomi nisu isti. Sigurno će i s tvojom bebicom sve biti ok, samo se treba strpiti do pregleda. 
    Sve druge cure, baš mi je žao čitati koliko se patite s mučninama. Nadam se da će vam svima brzo proći.
    Inače kakav vi imate osjećaj u trbuhu, ima li nekih bolova odnosno zatezanja?
    Ja sam od početka trudnoće osjećala pritisak nisko dolje, u svako doba dana, sad otkad znam za hematom i otkad ležim ipak popušta. 

Jana25
    10. Veljača 2021. 12:27

FlipFlop

Draga Dubrovčanka, hvala ti puno što ćeš javiti za pregled što ti je sve radio. Ja kad budem išla na kontrolu za hematom bit ću taman 10.tjedan, a čini mi se dugo čekati da mi službeno započne pratiti trudnoću tada. Puno sam stranica odjednom pročitala pa nisam više sigurna tko je što pisao, ali mislim da si ti pisala da nemaš mučnine i da te to brine. Ni ja ih nemam. Dosad mi je možda jedan dan bilo lagano muka, ali je prestalo čim sam nešto pojela. Tako da ne brini, vidiš kako smo sve različite i kako nam simptomi nisu isti. Sigurno će i s tvojom bebicom sve biti ok, samo se treba strpiti do pregleda.
    Sve druge cure, baš mi je žao čitati koliko se patite s mučninama. Nadam se da će vam svima brzo proći.
    Ja sam od početka trudnoće osjećala pritisak nisko dolje, u svako doba dana, sad otkad znam za hematom i otkad ležim ipak popušta.

Imala sam osjecaj ponekad M grceva u 4 i 5 tjednu. Onda 6 i 7 tjedan jednostavno osjecam taj dio kao probadanje i zatezanja ali par puta dnevno.
    Sad me isto nekad štrecne ali u pravilu puno mi je lakse nego na pocetku 😊

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

FlipFlop
    10. Veljača 2021. 12:31

Jana25

Imala sam osjecaj ponekad M grceva u 4 i 5 tjednu. Onda 6 i 7 tjedan jednostavno osjecam taj dio kao probadanje i zatezanja ali par puta dnevno.
    Sad me isto nekad štrecne ali u pravilu puno mi je lakse nego na pocetku 😊

Super, hvala ti  Tako sam i ja baš doktoru jučer opisala, kao menstrualni grčevi. Nadam se da će uz mirovanje proći. A normalno je da se povremeno nešto i osjeti, ipak se to sve širi i pomiče.. 

• Ninuskaa
    10. Veljača 2021. 12:50

FlipFlop

Na početku trudnoće prvih par tjedana sam imala sve isto kao prije menstruacije lagane bolove a onda s vremenom kak se počelo to sve širiti pomalo osjećam nekad neko probadanje i to me drži par minuta pa stane i tako više puta na dan ali ništa ne izdrživo. Još uvijek čekam da me pozovu na prvi pregled pa sam pomalo i nervozna jer želim znati da li je sve uredu. A pošto već tjedan i pol čekam i nikako da pozovu odlučila sam otići privatniku jer ipak će to bit prvi pregled i prva mi je trudnoca pa da budem mirnija. Ovako samo mislim na to da li je sve uredu. 

Lori🍀
    10. Veljača 2021. 12:50

Pozdrav Ninuska
    Zabrinuta bit će to sve ok, još malo pa ćeš i srčeko čuti 
    FlipFlop imam i ja lagane bolove povremeno u trbuhu, kao menstrualni bolovi/zatezanje. Ništa jako ni pretjerano neugodno. Ponekad nemam cijeli dan pa tek navečer osjetim.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Ninuskaa
    10. Veljača 2021. 12:54

Lori1988

Pozdrav NinuskaZabrinuta bit ćeto sve ok, još malo pa ćeš i srčeko čutiFlipFlop imam i ja lagane bolove povremeno u trbuhu, kao menstrualni bolovi/zatezanje. Ništa jako ni pretjerano neugodno. Ponekad nemam cijeli dan pa tek navečer osjetim.

Pozdrav Lori1988 😃

Lori1988

Pozdrav NinuskaZabrinuta bit ćeto sve ok, još malo pa ćeš i srčeko čutiFlipFlop imam i ja lagane bolove povremeno u trbuhu, kao menstrualni bolovi/zatezanje. Ništa jako ni pretjerano neugodno. Ponekad nemam cijeli dan pa tek navečer osjetim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.