Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    22. Srpanj 2021. 11:03

Sanjarka, plavabosanka, CarpeDiem hvala vam na utjesi! 🤗 i ja se nadam da cemo izdrzati do termina jer sam itekako svjesna ovog sto je CarpeDiem napisala - svaki dan u pupi im znaci. 
    Grcevi - i ja pijem Mg citrat i nemam nista drugo pametno napisati, tocno je i meni ovako kao i Traveller. Plus me zna zna probuditi neki cudan grc pracen jaaakom boli u listu i onda iduca 2 dana ne mogu taknuti misic koliko boli 🤨

Ane_ši
    22. Srpanj 2021. 11:03

Mateja2602

Little baby sretno sa OGTT-om! Držimo fige za dobre rezultate. 🥳😉
    Dobro nam došla ženice sa blizancima!! 🥳❤️🥰🤩😍
    Sanjarka88 prekrasni ste ti i maleni L. ❤️😘😍🥰 Skužila sam da sam krivi datum napisala, pregled je 26.08. 🤦🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Jesam smotana. Sorry.

Evo curke slikice ulova.
    Znači Memo obrt dekica i jastuk za nošenje
    https://ibb.co/vLcn47D
    Hm bodići
    https://ibb.co/zb6b9xs
    https://ibb.co/8PHtHKV
    I igračkica za bebolinu je isto Hm
    https://ibb.co/VvrhGBv

Želim vam svima dobro jutro. 🌞🌼☕️

Ajme predivno sve. Ja gledam taj jastuk za nosenje bebe jeli cvrst jel ima mozda odozada cvrstu podlogu. Ja cu naruciti sigurno njihovo gnjezdo i dekicu razmisljam jos da li da uzmem pletenicu pa da ju s nekim trakicama ucvrstim za kinderbet jer ogradicu nebi jer imam lose iskustvo s lorenom

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Mišić
    22. Srpanj 2021. 11:04

Mateja preslatke su ti stvarcice! 😍😍 i ja taman ceka taj set od 3 bodija s H&M-a 😁
    ____
    Golusave trudnice - ajmeee sto ste zgodne!! 😍 bas vas je lipo za viditi!

Missy88
    22. Srpanj 2021. 11:12

Sanjarka88 🤍

Mišić

I Sanjarka suosjecam s tim grcevima! 🙈 uuzaaas, kao da se misic kida

Ima li pomoći? Magnezij već pijem 😓

Meni magnezij u spreju pomaze za te grceve, uhvati me kad se okrecem u krevetu ujutro i bas je grozna bol, s magnezijem je sve ok. Kao i za leđa i bilo sto ako pocne boljeti. Gin mi je rekla da ga ne koristim vise nakon 36. tjedna pa ne znam kako cu do kraja s bolovima 😅
    Misic kod mene je obrnuto, udaraca nikad nije bilo previse, ali izbijanja na povrsinubi okretanja, stalno. Sto nije bas ugodno. Sad su se i udarci pojacali, posebno pod rebra desno 😅 Ali neka, raste 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Tienna
    22. Srpanj 2021. 11:33

Lady D, evo i ja još radim, srećom su me pustili od kuće pa je lakše. Planiram od početka 8.mj na bolovanje pa porodiljni. Tako da ispada da ću nedje do 30tt raditi i mogu ti rec da mi je već dosta i jedva čekam zaboraviti na posao! 
    ---
    Nemam problema trenutno sa grčevima  ali pijem magnezij redovito. Pazite da sa 36 tt prestanete koristiti magnezij kao što je Sanjarka rekla 😊
    ----
    Ja imam spremnu robicu (dobili smo dobar dio) I oprema je spremna osim kinderbeta. Tetrice sam uzela u Pepcu i Etherealu kad je bio popust. Išla sam u njihov dućan u Zaboku pa sam kupila 15ak njihovih tetrica i izgledaju jako lijepo 😊
    Ono što nemam spremno su stvari za bolnicu, nikako da krenem s tim 😅

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    22. Srpanj 2021. 11:34

Sorry, Missy je rekla za magnezij 😄
    Jako ste mi zgodne na slikicama 😎

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

bubica_0706
    22. Srpanj 2021. 11:35

Lady.D

Pozdrav cure, ja jos uvijek radim punom parom. Ima li jos koja luda zena kao ja da radi i da planira na porodiljni tek pred kraj trudnoce? Ja sam planirala iskoristiti onih 45 dana prije poroda i jos mozda 2-3 tjedna ranije ako budem osjetila da vise ne mogu raditi. Imam sjedilacki posao i za sada mi nije problem. Za tjedan dana idem na GO od dva tjedna i onda sam planirala odraditi jos do negdje 15.09. pa na porodiljni.
    Cure koje imaju danas pregled sretno svima! 🤞
    Lorre,ja sam planirala kupiti Malm iz Ikee i na njega staviti prematalicu s tvrdom podlogom i isto razmisljam da li mi treba taj produzetak? Tak da smo u istim problemima. Ako je netko imao slican problem javite nam kako ste ga rijesili? 😂
    Sanjarka,prezgodna si. Prava fit trudnica. Mene je prekjucer na noc uhvatio zestok grc u nozi. Bome sam iskocila iz kreveta i jaukala po sobi. Isto pijem magnezij, al nisam bas redovita.
    Little baby,drzim fige za dobar nalaz. I suosjecam. Ja planiram sljedeci tjedan u utorak ili srijedu. Jucer isla po uputnicu, pa mi je sestra rekla da se ne moram ici gnjaviti na Vuk Vrhovac, nego da idem u dom zdravlja.
    Mateja2602, stvarcice su ti preslatke. Veliki like za jastuk za nosenje i igrackicu. 🤩

Ta sam. 🙋🏻‍♀️ Planiram raditi do 45 dana prije termina, naravno ako sve bude u redu i dalje s trudnocom. Isto radim uredski posao, veci dio tjedna od doma i zasad mi nije tesko. 

Mišić
    22. Srpanj 2021. 11:42

E ovo sam i ja htjela nadopisati za magnezij, ne ga piti nakon 36.tjedna. 😀 jutros sam isla kupiti novi Mg i pita me teta tamo da je li to za mene i jesam li to u 3.tromjesecju. Kazem da jesam i da je za mene, a ona meni da mi ne bi to vise preporucila piti jer ce mi kontrakcije biti prejake pa sam joj rekla da cu prema dogovoru s dr zbog grceva piti  do 36.tjedna. A onda kako bude, hahahhahaha
    Missy hehehe, postaju sve znazniji. 🤗 i kod mene su od pocetka ta bacakanja i udarci, ali sad su baaas postali snazniji 😆

Zara7
    22. Srpanj 2021. 12:03

Pozdrav cure 🌞
    Evo i nas dvoje s ne baš super vijestima, uspjela sam sinoć izvrnut zglob i slomit neku kost u stopalu 😌😌 
    Kako sam padala bilo me strah da ću past na drob pa sam u padu refleksno sjela na izvrnutu nogu i bum 🙄 
    Sad mi je malo žao što nisam jedna od cura koje imaju sve pripremljeno jer ću morat bit u gipsu još 3 tjedna sigurno 😭
    Nadam se da vas nema još smotanih i da mi se dobro držite. Inače ste apsolutno prekrasne i prezgodne svaka od vas 😍😍😍
    Mišić mi se već stavila na raspolaganje za pomoć, eto što je forum i forumska prijateljstva 🥰💜 
    Pozz od nas polomljenih 
    https://ibb.co/XxGhVkQ 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mateja2602
    22. Srpanj 2021. 12:20

Zara7 želim ti brzi oporavak!! ❤️🌼😘 A za stvari se ne brini, sve ćeš ti to popakirati, sad je najvažnije da kost brzo zacijeli. Drži se, šaljem puno pozitive. 🍀🍀🍀🍀 

Koliko divnih trudnica!! 🤩🤩 Ženice pa divne ste sve! 🥰❤️🥰❤️🥰❤️

Ane_ši - nije na žalost jastuk postavljen (nema one čvrste podloge ispod). Iako me prijateljica upozorila da si uzmem jastuk sa tvrdim dnom. 😒🤦🏼‍♀️ Meni je ovaj dezen bio divan pa sam ga morala uzeti. Jako je sve mekano i zbilja je ženica koja to radi divna, pa imaš moju preporuku. Šta god da uzmeš mislim da ćeš biti prezadovoljna. 😊

Mišić - juhuuu, morat ćemo razmijeniti slikice bebolina u istim bodićima!! 🤩🥰🤩🥰

Sunce7 - gledala sam i ja tu žirafu i odlična je. 😃😍 Neka i mama ima igračkicu za sebe kad se beba neće igrati. 😉 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.