Netko je napisao da ima troje hlaca u velicini 56. Meni je iskreno to premalo, barem bi poduplala. Ja racunam bar dva kompleta (bodi+hlace) po danu, pa kolko cesto perete. Jedno bljucanje ili procurila pelena i to je to. Ja osobno racunam 3 kompleta po danu×3 dana. Moze se i s manje naravno, pogotovo sa susilicom i ako planirate prati vasu i bebinu robu skupa (ne volim palit perilcu ak nije puna 😁). Ovo su neke moje osobne smjernice na temelju prvog djeteta. Ne mora svima tako pasati.
I ja tako nekako računam jer isto nisam baš od paljenja poluprazne mašine. Pogotovo jer je naša mašina od 7kg
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Plavbosanka hvalaaaa😍 ma tvoj malac je pravi veliki bebač🤗 bit će to pravi komad bebe kad se rodi 💝
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Pozz cure...mi smo ovaj vikend bili kod svojih u Osijeku, tetošili su nas i fino hranili. 🤗 Uvijek se radujem kad vidim puno novih ispisanih stranica...pa ajmo redom po komentarima.
Porod - jos ne razmisljam pretjerano o tome, pa me nije strah. Vjerujem da ce postati frka kako se bude blizio termin. Buduci da sam operirala endometriozu, dosta sam citala o tome kako se mogu javiti priraslice na oziljku od carskog reza, pa bih voljela to izbjeci. A i vjerujem da je brzi oporavak od prirodnog porođaja. I meni je frendica posudila knjigu "Prirodni porođaj", planiram ju procitati kada mi krene porodiljni.
Kucanski poslovi - radim sve i za sada mi nije tesko. Rasporedim si svaki dan poslije posla neki dio stana, pa ne moram nikada sve od jednom.
Robica - planiram ju svakako oprati sa nekim njeznim deterdzentom i alkoholnim octom. Omeksivac ne koristim ni za nas. I peglanje naravno.
Shopping - bila sam danas s bakama u nabavci. Opustosile smo C&A, H&M, Baby center i Magic baby. Fakat ne znam sto smo sve kupile i koliko cega trenutno imam. Morat cu napraviti inventuru kad se vratimo za Zg. 🙈 Znam da smo kupile hlacica, bodica, kompletica, carapica i tetra peleni. U C&A sam uzela prvi zimski komad - debela mekana jaknica s kapuljacom. 🤩
Uh, bas sam se raspisala...P.S. cestitam svima na odlicnim pregledima. Cure koje imaju sutra sretno, drzim fige da je sve super. 🤞🤗
CarpeDiem i ja tako peglam ono što baš zahtjeva peglanje tek pred nošenje, najviše volim kad mi se osuši roba na vjetru em savršen miris em sve se fino opegla da ja nemam problema. Toliko mi je mrsko to peglanje 😭 dobro si me sjetila stvari za bolnicu, pa ja od toga nemam ni pidzame, a kamoli šta drugo 🤣
I ja tako sa susenjem... Vjerojatno sam jedina koja ima, a ne koristi sušilicu i masinu za sude 🤣🤣
Lagano kreni sa pakiranjem, kod tebe bebica stiže još malo🥰.
Za bolnicu vidi da razmisliš o spavaćici umjesto pidzame, biti će ti lakše, zbog pregleda svaki dan da se ne moraš svlacit, toaleta, ako budes šivana....
Kad smo kod toga jel ti planiras u novoj klinici u Vilingenu roditi ili u vasu lokalnu ?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ja sam robu prala sa baby ariel i frosch baby je dobar i alkoholni ocat umjesto omekšivača na 60 ° Moja cura od skoro 3g odreagira na omekšivač iz vrtića a doma joj perem normalno i s malo omekšivača i ne ragira. 2god sam joj prala ko za bebu. Inače i dalje perem njenu robu odvojeno, ima je puno i uspije se nakupit
Bok curke! Hvala na riječima podrške vezano za ureaplazmu. Popili smo terapiju pa se nadamo da će sve biti okej kad idući put uzme bris. Speaking of, prijavljujem sljedeći pregled 16.08.
Je li moguće da sam već sad osjetila da beba štuca? Jučer ujutro mi je titrao trbuh uzastopno svakih par sekundi sve skupa 2-3 minute pa sam pomislila da mala štuca? A čudno mi je da bih to već mogla čuti/osjetiti.
Ne znam kako vi, ali ja odbrojavam do GO (02.08.) i onda do otvaranja komplikacija (01.09.). Ne da mi se raditi više.
Naša srećica** 12/2021
CarpeDiem i ja tako peglam ono što baš zahtjeva peglanje tek pred nošenje, najviše volim kad mi se osuši roba na vjetru em savršen miris em sve se fino opegla da ja nemam problema. Toliko mi je mrsko to peglanje 😭 dobro si me sjetila stvari za bolnicu, pa ja od toga nemam ni pidzame, a kamoli šta drugo 🤣
I ja tako sa susenjem… Vjerojatno sam jedina koja ima, a ne koristi sušilicu i masinu za sude 🤣🤣
Lagano kreni sa pakiranjem, kod tebe bebica stiže još malo🥰.
Za bolnicu vidi da razmisliš o spavaćici umjesto pidzame, biti će ti lakše, zbog pregleda svaki dan da se ne moraš svlacit, toaleta, ako budes šivana….
Kad smo kod toga jel ti planiras u novoj klinici u Vilingenu roditi ili u vasu lokalnu ?
Planirala sam nakon bojenja stana krenut jer me strah prašine i toga svega da se ne skupi po robici. Valjda ćemo uspjeti ovaj il idući vikend okrečit. Joj najgore mi što sad ide lijepo vrijeme pa bi ga trošili na skitanje.
Još uvijek se važem s našom lokalnom nemam pozitivno iskustvo od prošlog puta i sve me neki grčevi hvataju kad idem tamo i zbog nekih drugih stvari, a kamoli da idem rodit. Al dragi kaže da nam je bliže pa zbog toga...
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Bok curke! Hvala na riječima podrške vezano za ureaplazmu. Popili smo terapiju pa se nadamo da će sve biti okej kad idući put uzme bris. Speaking of, prijavljujem sljedeći pregled 16.08.
Je li moguće da sam već sad osjetila da beba štuca? Jučer ujutro mi je titrao trbuh uzastopno svakih par sekundi sve skupa 2-3 minute pa sam pomislila da mala štuca? A čudno mi je da bih to već mogla čuti/osjetiti.
Ne znam kako vi, ali ja odbrojavam do GO (02.08.) i onda do otvaranja komplikacija (01.09.). Ne da mi se raditi više.
Jel to titranje trbuha ustvari štucanje? Moj to svako malo radi🤣
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Jel to titranje trbuha ustvari štucanje? Moj to svako malo radi🤣
Pa ako je uzastopno u nekim slicnim razmacima, ja mislim da jest. Kod tebe je vec vise moguce da ces osjetit tako nesto. Koliko sam citala, od 26.og tjedna se to moze osjetiti. I doprinosi razvoju pluća :)
Naša srećica** 12/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji