Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    10. Veljača 2021. 08:32

Jesam, nisam mogla sama voziti pa je muž došao po mene, sad sam kod doktorice, vadimo krv da vidimo betu jer je još rana trudnoća 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Kiky 🥰
    10. Veljača 2021. 08:41

Jutro cure, sretno na pregledu ako koja ima danas!
    Jucer nisam nista pisala, bas sam se osjecala lose. Ja vise neznam sta pojest da nema mucnina. Bas vodim borbu, jedem i povracam. I ja jedva cekam da prodju jer ce me iscrpit do kraja!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Veljača 2021. 08:52

Jutro cure ❤
    Joj žao mi je zbog svih vas koje muce mucnine i nesanice, mene malo dva dana uhvati, pa dva dana nista i tako u krug. Za sada jos mogu jesti sve i bome jedem ko luda i to mi nije bas drago.
    Marija nadam se da je sve ok javi sta kaze doktor ❤
    Pingo jesi uzbuđena zbog pregleda sutra? 🙂
    Meni danas ravno tjedan dana do pregleda

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Veljača 2021. 08:56

Pomjesali su mi se vasi termini pregleda 😆 pingo je u petak
    Gdje nam je lovley?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Jana25
    10. Veljača 2021. 08:59

Dobro jutro. 
    Ajme i mene je jucer uhvatilo povracanje. Cure koje se mucite s tim, drzite se. Proci ce i sve cemo uzivat u drugom tromjesecju 💞 Danas sam okej sto se tog tice, uspjela sam oprat zube 🥳
    Ali su mi zato oči posteno zasuzile u intersparu kad sam vidila da nema kiselih jabuka 😭😭
    Nadene su mi bakterije u urinu, moram na urinokulturu 😒

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

pingo
    10. Veljača 2021. 09:27

cure s mučninama dršte se, cure s prehladom također😘...
    ako ste se ponadale da ćete uživati u trudnoći strpite se do drugog tromjesečja, prava uživancija slijedi tek s 20ak tjedana kad se mrve počnu micati... ovo sad je samo iščekivanje prvo druge crte, pa prvog pregleda, pa prvog otkucaja, pa da prođu mučnine... pa samo čekaj🤯🤯🤯
    Lori - jedva čekam petak da vidim svog krokija, ful sam se nabrijala na te otkucaje, samo si ponavljam "nije tragedija ako ih ne čujemo"... kad sam zvala gin u ponedjeljak rekla sam sestri da sam 5+3 i pitala ju bili bilo bolje pregled ostaviti za sljedeći tjedan, a ona me dobro procitala rekla dođi u petak tad ćeš biti punih 6... i dobro je sugerirala jer vikend ne bi preživila

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Zara7
    10. Veljača 2021. 09:28

Jutro curke 😊 
    Marija nadam se da si bolje sad 😊
    Jana nadam se da će urinokultura bit sterilna, meni je urin isto pokazao "dosta bakterija", a urinokultura odlična pa mi je rekao gin da je to sve u redu, da je jedino urinokultura bitna. 
    _______
    Mene strah dignut se iz kreveta jer mi je već sad jako muka, a kad se dignem bude užasno. Cure koje povraćate, jel povratite od tolikog nagona za povraćanjem ili se same malo i natjerate da si olakšate osjećaj mučnine? Nema mi gore stvari od povraćanja pa bi radije potpisala za groznu mučninu nego povraćanje iako bi mi vjerojatno bilo lakše 😔

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

pingo
    10. Veljača 2021. 09:32

Lisa - odgovorila sam Lori, a sad vidim da si i ti pitala, ma bas ste♥️♥️
    Jana - kao osoba izrazito sklona urinarnim infekcijama preporučam ti čaj od koprive, dobar je za trudnice jer ima puno željeza, a čisti i mjehur, samo pazi na količinu

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Zara7
    10. Veljača 2021. 09:34

Jana e da, kako sam i ja sklona urinoinfekcijama, ja preventivno pijem otpr litru čaja od brusnice (stopostotnog od Enciana iz Dm-a) svaki dan i to me baš drži u normali. Čaj je i fin čak i siguran za trudnice.

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Missy88
    10. Veljača 2021. 09:35

Zara7

Jutro curke 😊
    Marija nadam se da si bolje sad 😊
    Jana nadam se da će urinokultura bit sterilna, meni je urin isto pokazao "dosta bakterija", a urinokultura odlična pa mi je rekao gin da je to sve u redu, da je jedino urinokultura bitna.
    _______
    Mene strah dignut se iz kreveta jer mi je već sad jako muka, a kad se dignem bude užasno. Cure koje povraćate, jel povratite od tolikog nagona za povraćanjem ili se same malo i natjerate da si olakšate osjećaj mučnine? Nema mi gore stvari od povraćanja pa bi radije potpisala za groznu mučninu nego povraćanje iako bi mi vjerojatno bilo lakše 😔

Ja cak ne povracam tako cesto, evo u mjesec i pol koliko se mucim s time sam mozda 5 puta povratila. Ostatak imam samo nagon, dize mi se zeludac i sve me pece, ali ne ide nista, osim malo sline. To mi je jos najgore od svega. Ali konstantno mi je uzasna muka i imam osjecaj kao da cu povratiti svaki tren. Tako da ne znam sto ti je bolja opcija 🤢

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.