Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    09. Veljača 2021. 14:55

FlipFlop

Zara7

Lisa i Mišić hvala punooo 🥰🥰
    Lisa ja sam probala onaj test sa škarama i nožem-cura, moja logika s obzirom na datum odnosa-cura, neki Ramzijev trik- cura tako da će ili stvarno biti curkica ili neki zafrkani dečko 😂
    FlipFlop glavno da je sve supeeer s razvojem bebe! Čvrsto vjerujem da će se i hematom sam povući i da neće biti posljedica jer da je neki veći ili na opasnijem mjestu, mislim da bi imala i dodatnih simptoma ili krvarenja. Ja sam isto po zadnjoj mestr. 6+4, a moja dugonjica ima već 9 mm! 🤯 zato mi je procijenio da sam 7+1, al možda je i povuklo na tatu koji ima preko 2m 😅
    Sad lijepo odmaraj, čitaj knjige, gledaj serije i neka te mužić dvori i vjerujem da će 5.3. sve biti odlično ♥️

Onda će tvoja beba biti visoka 😁 mi smo oboje relativno niski.. isto sam vidjela da je u našoj gestacijskoj dobi očekivano i više od 6,6 mm, ali doktor mi je rekao da je ok pa se ne brinem. Jučer sam negdje pročitala da u ovoj dobi bebice rastu po milimetar dnevno čak.

Ma da? Nisam ni vidjela te veličine. Sve je to supeer, mi smo oboje dosta visoki tako da mora i bebara bit 😅 kad se sjetim da prije 10 dana nije bilo embrija ni srca, onda mogu mislit kojim tempom oni rastu i  napreduju 🤯 a sada - odmori se i uživaj 🥰

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

FlipFlop
    09. Veljača 2021. 15:21

Hvala vam cure ❤️

Lori🍀
    09. Veljača 2021. 15:30

Jana - ja isto ima promjene raspoloženja, čas sam puna energije i nasmijana, čas na rubu suza zbog totalne gluposti
    Marela - fino pitaj ginekologa na pregledu što misli o o stresnom poslu. Meni je posao ok i voljela bi raditi do kraja ali nisam još bila na 1 pregledu pa ćemo sve vidjeti. Pregled je tek 23.2., isto mi se čini kao vječnost, tako da te tu razumijem
    FlipFlop - drago mi je da je sve ok i da srčeko kuca <3 samo se ti čuvaj i pazi, to je sada najbitnije, a možda na idućem pregledu dobiješ zeleno svjetlo i za veće aktivnosti

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

FlipFlop
    09. Veljača 2021. 16:23

Ja sam sad baš zbunjena. Kako mi se sliježu dojmovi od pregleda shvaćam da je moj doktor meni napravio samo ultrazvuk. Nije me gledao vaginalno, nije me vagao ni uzimao nikakve druge podatke. Je li on to zaboravio ili se to tako radi? Ja sam mislila da vaginalni pregled ide uvijek i da će me izvagati da prati dobivanje na težini. 
    Ili on misli da ću ja trudnoću voditi negdje drugdje, pošto je privatnik, a nije me pitao 🤔 

Lisa27 👶🧸🎀
    09. Veljača 2021. 16:34

FlipFlop  super da je pregled dobro prosao, sad odmaranje i vjerujem da će sve proći ok ❤❤❤
    To za pregled neznam stvarno ja sam mislila da se to sve radi na prvom pregledu a ne samo utz 😕

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

SamoMalo
    09. Veljača 2021. 16:55

Meni i privatnik uvijek važe i sve to. Ne mora ništa značiti ali drugi put naglasi. 

Inače ja sam imala hematom iznad ploda u prvoj t, ista terapija i sve je bilo ok :) 

Lollypop
    09. Veljača 2021. 17:24

Jel koja od vas imala prehladu/upalu grla kao simptom? Samo odjednom onako..
    Ja sam tek 4+2 pa cu vidjet kad ce me naruciti za prvi pregled

pingo
    09. Veljača 2021. 17:34

dobrodošla Lollypop
    Dubrovčanka - ja sam osjetno toplija nego inače... Navodno je sve do 37.2 ok... 
    FlipFlop bitno da je bebica dobro i da♥️ kuca... samo odmaraj i sve će biti ok
    ajme cure tako ste me nabrijale na te otkucaje... nadam se da ću ih uspijet čuti u petak
    i imam jedno pitanjce - jeli netko od Vas imao koronu zadnjih par mjeseci? ja se uopće nisam sjetila pitati doktora ima li korona kakav utjecaj na buduće trudnoće🤦

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

SamoMalo
    09. Veljača 2021. 18:02

pingo

dobrodošla Lollypop
    Dubrovčanka - ja sam osjetno toplija nego inače… Navodno je sve do 37.2 ok…
    FlipFlop bitno da je bebica dobro i da♥️ kuca… samo odmaraj i sve će biti ok
    ajme cure tako ste me nabrijale na te otkucaje… nadam se da ću ih uspijet čuti u petak
    i imam jedno pitanjce - jeli netko od Vas imao koronu zadnjih par mjeseci? ja se uopće nisam sjetila pitati doktora ima li korona kakav utjecaj na buduće trudnoće🤦

Naaavodno ne bi trebalo imati utjecaja. Barem sam tako ja čula

Endzrue
    09. Veljača 2021. 19:25

Lollypop

Jel koja od vas imala prehladu/upalu grla kao simptom? Samo odjednom onako..
    Ja sam tek 4+2 pa cu vidjet kad ce me naruciti za prvi pregled

Ne. Al trenutno sam prehlađena od petka. Grlobolja pa kašalj pa nos krenuo curit. Sad začepljena. Nisam išla radit ova 2 dana a mislim se i da li i sutra. Cijeli dan mi je dobro i sad mi se opet začepilo (malena mi prehlađena a tata nam prenio)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.