Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Srpanj 2021. 10:22

bumac95

Jutrooo :D
    Kod nas nema ništa od keksanja do kraja izgleda 🤷🏼‍♀️😂
    Sto se tiče robice ja tu nisam kupovala za dalje jer nemam pojma kakva će beba bit. Prvi mali mi je imao 4.100 i 56 cm kad se rodio tako da je sva robica 56 poslužila prvih 10 dana doslovno. 74 je nosio sa 3 mjeseca već tako da sam “popušila” na toj robici užas haha sad sam uzela samo 56 i 62 pa ćemo kasnije u šoping ako bude veliki :D
    E a sad me muci šta ako rodim ranije, a ništa kratkog i manjeg od 56 nisam uzela 😅😅

Nas žene uvik nesto brine 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    18. Srpanj 2021. 10:40

Ja recimo svako buđenje u noći moram nekaj pojesti. Noćas je to bio jedan keks domaćice,nemre biti prazan želudac nema šanse..nije da imam neku prelosu prehranu,ako red čokolade ili nekaj sitno slatko tokom dana,ne traži me uopće. Ovu sam trudnoću uvelike fan hladnih salata tak da ono..nije da me nekaj posebno strah..ali opet..
    Ja vam moram rec da već par dana razmišljam o vrstama poroda..nemojte me sad krivo shvatiti,ali mislila sam tražiti gin da idem na dogovoreni carski ovaj put jer mi je u glavi Non stop cijeli porod mog anđela i bas sam uznemirena onda kad se sjetim.
    Ako nema medicinskih indikacija jel..mislila sam čisto zbog psihe jer sam podložna panicarenju..
    Kaj vi mislite?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Jana25
    18. Srpanj 2021. 11:49

Pokloncic13

Ja recimo svako buđenje u noći moram nekaj pojesti. Noćas je to bio jedan keks domaćice,nemre biti prazan želudac nema šanse..nije da imam neku prelosu prehranu,ako red čokolade ili nekaj sitno slatko tokom dana,ne traži me uopće. Ovu sam trudnoću uvelike fan hladnih salata tak da ono..nije da me nekaj posebno strah..ali opet..
    Ja vam moram rec da već par dana razmišljam o vrstama poroda..nemojte me sad krivo shvatiti,ali mislila sam tražiti gin da idem na dogovoreni carski ovaj put jer mi je u glavi Non stop cijeli porod mog anđela i bas sam uznemirena onda kad se sjetim.
    Ako nema medicinskih indikacija jel..mislila sam čisto zbog psihe jer sam podložna panicarenju..
    Kaj vi mislite?

Nisam znala da se moze dogovorit carski ako nema indikacija.
    Ovo mi je prva trudnoca i dok nisam ostala trudna, željela sam si carski 🤣 sad kad sam pred porod skoro. Htjela bi vaginalno 🤣
    I mene je strah, dr je reko da je malcu pupcana oko vrata i da to moze predstavljat problem kod izgona. Ali kako onk odljce tako ce biti.
    Ako objasnks doktorici da te je strah, zbog cega bi zeljela na carski, mozda te i upiti. Drzim 🤞 da bude kako si zelis 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Natalija91
    18. Srpanj 2021. 12:35

Jana25

Pokloncic13

Kaj vi mislite?

Ovo mi je prva trudnoca i dok nisam ostala trudna, željela sam si carski 🤣 sad kad sam pred porod skoro. Htjela bi vaginalno 🤣
    I mene je strah, dr je reko da je malcu pupcana oko vrata i da to moze predstavljat problem kod izgona. Ali kako onk odljce tako ce biti.
    Ako objasnks doktorici da te je strah, zbog cega bi zeljela na carski, mozda te i upiti. Drzim 🤞 da bude kako si zelis 🥰

Identično sam i ja mislila. Htjela sam oduvijek carski. Prva mi je trudnoća i svega me strah. A sad opet, kako se to sve bliži, nisam ni sama pametna. 🙈
    Nemam pojma može li carski unaprijed dogovoriti.

Jana25
    18. Srpanj 2021. 12:54

Dannna

Jana25

Pokloncic13

Kaj vi mislite?

Ja ne znam kako to ide u Hr ali kod nas u BiH je to normalna stvar, na zadnjem pregledu kad sam bilo slušam trudnice sedam ih u cekaoni ima zakazan carski, to se plati ovdje nešto dodatno i ideš 2t prije termina. I svi me pitaju kad je tebi zakazano reko kad beba krene valjda, pa sam kao osmo svjetsko čudo. Čudim se ja njima, čude se one meni.

Gotovo sam 100% sigurna da se ne moze dogovorit carski u Hr. u opcim bolnicama.Osim ako nisi kcer od ginekologa 🤣. Jako forsaju prirodan porod. Jedino znam da u privatnoj poliklinici Podobnik u Zg carski je oko 40.000kn. Pa ko voli nek izvoli 😁🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

bumac95
    18. Srpanj 2021. 12:56

Pokloncic13 ja koliko sam upućena, carski nije stvar dogovora nego potrebe. Ako me kuzis šta ocu rec. Znaci ako ima potrebe (al stvarno neke realne, ne samo zbog “straha”) onda će te sigurno Poslat na carski.
    Ja bi ti samo savjetovala da ne brineš previše o tome. Strah je skroz normalan i većina nas ga ima. Pročitaj si koju knjigu o prirodnim porodima, načinima disanja, orkestru hormona i svim tim stvarima koje ti mogu olakšat da spremna i s manje straha ideš na porod. 
    I oporavak nakon vaginalnog je češće brzi i bez manje “nuspojava”. Razmisli 🥰🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    18. Srpanj 2021. 13:03

Meni je beba jos na zadak i cim je spomenuo moguci carski uhvatila me neka nervoza. Radije bi fino sve prirodno vaginalno,procitala sam knjigu prirodni porodaj i duhovni pristup radanju, kao sto je bumac rekla puno se prica o metodama disanja i mogucnostima da se strah otkloni. Sve nas je sigurno strah, ali sam sigurna da nema bolje opcije od vaginalnog poroda.
    Al svakako otvoreno pricaj sa ginekologom i vidi moguce opcije.

Pokloncic13
    18. Srpanj 2021. 13:08

Mislim da me niste bas shvatile,ali uopće Vas ne krivim..naime meni je beba preminula nakon normalnog poroda u terminu,nenadano,neočekivano i ubiti i imam indikacija,ne mislim pritom na usku zdjelicu niti visok tlak nego xy toga naknadno uočeno. Meni je ovo treća trudnoća i prošla sam dva vaginalna poroda i nemam strah od tiskanja,epiduralne,dripa i ostalih čuda,nego nešto peto sto trudnica koju očekuje donošenje bebe na svijet ne može znati isto kao sto ni ja nisam znala u trenutku poroda ako me kuzite. Ali dobro,krivo sam se izrazila,a niti u potpisu ne stoji nešto previše na temelju čega bi ikoja zaključila dubinu zašto “želim” izbjeći vaginalni.

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Mokosh
    18. Srpanj 2021. 13:09

Zene drage, carski rez je sve samo ne carski. Ipak je to operacija. Ako nema indikacija, bolje vaginalno. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• sunce7
    18. Srpanj 2021. 13:14

Pokloncic13

Mislim da me niste bas shvatile,ali uopće Vas ne krivim..naime meni je beba preminula nakon normalnog poroda u terminu,nenadano,neočekivano i ubiti i imam indikacija,ne mislim pritom na usku zdjelicu niti visok tlak nego xy toga naknadno uočeno. Meni je ovo treća trudnoća i prošla sam dva vaginalna poroda i nemam strah od tiskanja,epiduralne,dripa i ostalih čuda,nego nešto peto sto trudnica koju očekuje donošenje bebe na svijet ne može znati isto kao sto ni ja nisam znala u trenutku poroda ako me kuzite. Ali dobro,krivo sam se izrazila,a niti u potpisu ne stoji nešto previše na temelju čega bi ikoja zaključila dubinu zašto “želim” izbjeći vaginalni.

A jooooj……😓
    Po meni je to nesto onda stoto od ovih nasih “musica”..
    Na sto tocno mislis kad si napisala da trudnica ne moze znati?
    Vidim sad da ti pise da je beba preminula zbog nedovoljno razvijenih pluca😓😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.