Bok zenice 😇 uzimala sam 68,većinom 74 i za ljeto bas 80..danas sam to lijepo sortirala i bome je proljeće i ljeto fino pokriveno..
U CA mi je teta rekla da već početkom kolovoza dobivaju jesensku kolekciju pa pretpostavljam da će i ostali tu negdje..
i meni je gnijezdo wow,nije ono klasika u nebojama pa mi je 😍
Sto se tiče posteljina i tetri,tu ću sve prepustiti IRKI. Divne dezene ima,manje vise su sve neutralnih tonova,nježne i prirodnih materijala.. pa koga zanima skicnite si.
Od ethereala sam uzimala lani sve i jako je kvalitetno,dekica krasna,ali eto,moram ispočetka ❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hej trudnice, imam pitanjce vezano uz urin ako koja možda zna ili ima iskustva.
Nalaz urina mi je dosta loš - bar sam ja to tako zaključila (imam dosta leukocita, eritrocita i bakterija i nešto amorfnih urata). Da li je koja od vas imala možda sličnu situaciju ?
Baš sam zabrinuta obzirom da mi je do sada uvijek nalaz urina bio ok. A obzirom da je vikend, mislim da ću poluditi do utorka kad imam kontrolu kod svoje ginekologice. 🤦🏼♀️ Unaprijed hvala.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Bok zenice 😇 uzimala sam 68,većinom 74 i za ljeto bas 80..danas sam to lijepo sortirala i bome je proljeće i ljeto fino pokriveno..
U CA mi je teta rekla da već početkom kolovoza dobivaju jesensku kolekciju pa pretpostavljam da će i ostali tu negdje..
i meni je gnijezdo wow,nije ono klasika u nebojama pa mi je 😍
Sto se tiče posteljina i tetri,tu ću sve prepustiti IRKI. Divne dezene ima,manje vise su sve neutralnih tonova,nježne i prirodnih materijala.. pa koga zanima skicnite si.
Od ethereala sam uzimala lani sve i jako je kvalitetno,dekica krasna,ali eto,moram ispočetka ❤️
Budem pogledala IRKU 😊
Kad smo već kod gnijezda ovo je naše https://ibb.co/gJMCkSV
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej trudnice, imam pitanjce vezano uz urin ako koja možda zna ili ima iskustva.
Nalaz urina mi je dosta loš - bar sam ja to tako zaključila (imam dosta leukocita, eritrocita i bakterija i nešto amorfnih urata). Da li je koja od vas imala možda sličnu situaciju ?
Baš sam zabrinuta obzirom da mi je do sada uvijek nalaz urina bio ok. A obzirom da je vikend, mislim da ću poluditi do utorka kad imam kontrolu kod svoje ginekologice. 🤦🏼♀️ Unaprijed hvala.
Meni je urin uvik loš a urinokultura bude sterilna
Koliki su leukociti?
Hello okruglice 😊
Sta se radi? Ja se malo izležavam
Budna sam od 5, i bas sam nekako loše spavala. Vruće bilo i mali se isto non stop vrtio
Poklončić joj divne robice ♥️ koje brojeve si uzimala za proljeće? 68 ili 74? Gnijezdo savršeno 💙
Bumac super stvarčice 😍 kadica set odličan 👍 ja jos cekam Ikeinu na stanje. A braća su 😍💙😍💙
LadyD starke su top 😍 mi imamo bijele od brace ♥️
Mateja2602 nadam se da si prezivila OGTT 😁🤞
Ponosnamama ja sam mislila da ja puno ne jedem al ti si jača 😂😂
Ja jedem svakako. I ovisno na dane. U principu mi apetit normalan kao i inače ili čak slabiji valjda zbog vrućina.
Jučer npr : doručak pureća šunka, maslo, integralni kruh, između ručka i doručka mrkla par čokoladnih napolitanki od Kraša 😁😁 ( najbolje ikad hahaha) , ručala punjenje paprike i pire, i navečer pojela pola fete lubenice. Eto.
Danas zajutrak par napolitanki 😂, pa krafnu, ručala već jer sam bila kod mame manistru i budem jos nesto za večeru i to je to.
Tracy super da se cura okrenula ♥️
Traveller super da se osjecas dobro i da si poletna 😊 to puno znači
Haru bas jutros vidila da Ethereal ima popuste. Budem malo škicnula. Trebaju nam Jos dekice , posteljina….
Sanjalica5 pokusaj se nekako pomiriti sa situacijom. Tako je kako je sad. Jos 2mj i proć će. 🤗
Sve ste mi tako divne trbušaste , zgodnice 😍😍😍
Hvala Sanjarka88 😘❤️ preživila sam OGTT i bilo je skroz ok - mislila sam da ću biti gora. 🤦🏼♀️🙆🏼♀️ Nalazi su mi super. Sve je u najboljem redu sa šećerom. Ali me sad taj urin zeza..a za njega sam baš mislila da će biti ok. 😣😭
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Znači i tebi bude urin loš ?!
I šta kaže tvoja ginekologica ?
Leukociti su mi 5, a eritrociti 30. 😩😔
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Hello okruglice 😊
Sta se radi? Ja se malo izležavam
Budna sam od 5, i bas sam nekako loše spavala. Vruće bilo i mali se isto non stop vrtio
Poklončić joj divne robice ♥️ koje brojeve si uzimala za proljeće? 68 ili 74? Gnijezdo savršeno 💙
Bumac super stvarčice 😍 kadica set odličan 👍 ja jos cekam Ikeinu na stanje. A braća su 😍💙😍💙
LadyD starke su top 😍 mi imamo bijele od brace ♥️
Mateja2602 nadam se da si prezivila OGTT 😁🤞
Ponosnamama ja sam mislila da ja puno ne jedem al ti si jača 😂😂
Ja jedem svakako. I ovisno na dane. U principu mi apetit normalan kao i inače ili čak slabiji valjda zbog vrućina.
Jučer npr : doručak pureća šunka, maslo, integralni kruh, između ručka i doručka mrkla par čokoladnih napolitanki od Kraša 😁😁 ( najbolje ikad hahaha) , ručala punjenje paprike i pire, i navečer pojela pola fete lubenice. Eto.
Danas zajutrak par napolitanki 😂, pa krafnu, ručala već jer sam bila kod mame manistru i budem jos nesto za večeru i to je to.
Tracy super da se cura okrenula ♥️
Traveller super da se osjecas dobro i da si poletna 😊 to puno znači
Haru bas jutros vidila da Ethereal ima popuste. Budem malo škicnula. Trebaju nam Jos dekice , posteljina….
Sanjalica5 pokusaj se nekako pomiriti sa situacijom. Tako je kako je sad. Jos 2mj i proć će. 🤗
Sve ste mi tako divne trbušaste , zgodnice 😍😍😍
Sanjarkaaaa zeno moja milaaa pomirila sam see 😌 aliii mi je tesko uzaas....ali sta moguuu..moram da izdrzim...samo hvala Bogu nije ostalo jos punoo pa se tjesim tako hehe...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanjarka ajme divno ti je,Luka će uživati svojski 🥰🥰🥰
Mateja moj je redovno nazovi los,ali ništa kaj d manoza ne riješava. S tim da je meni također urinokultura sterilna 🤷♀️
Sad trenutno recimo pijem Omnibiotic stress posto sam privatno razje…,loše spavam i tako to i muku mučim s pojačanim iscjetkom pa mi je gin ubacila acidosalus vaginalete i taj Omnibiotic stress. Možda da tak nešto probaš?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Znači i tebi bude urin loš ?!
I šta kaže tvoja ginekologica ?
Leukociti su mi 5, a eritrociti 30. 😩😔
Leukociti nista to zanemari
Al eritrociti su ti dosta poviseni
Hm da
Si googlala? Ja stvarno ne znam sta oni točno znače 🤔
Sanjarkaajme divno ti je,Luka će uživati svojski 🥰🥰🥰
Matejamoj je redovno nazovi los,ali ništa kaj d manoza ne riješava. S tim da je meni također urinokultura sterilna 🤷♀️
Sad trenutno recimo pijem Omnibiotic stress posto sam privatno razje…,loše spavam i tako to i muku mučim s pojačanim iscjetkom pa mi je gin ubacila acidosalus vaginalete i taj Omnibiotic stress. Možda da tak nešto probaš?
Idem googlat taj stres nesto. Zvuci dobro 😁
Jel to za stres ili loš urin? Heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji