Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    17. Srpanj 2021. 14:37

Bok zenice 😇 uzimala sam 68,većinom 74 i za ljeto bas 80..danas sam to lijepo sortirala i bome je proljeće i ljeto fino pokriveno..
    U CA mi je teta rekla da već početkom kolovoza dobivaju jesensku kolekciju pa pretpostavljam da će i ostali tu negdje..
    i meni je gnijezdo wow,nije ono klasika u nebojama pa mi je 😍
    Sto se tiče posteljina i tetri,tu ću sve prepustiti IRKI. Divne dezene ima,manje vise su sve neutralnih tonova,nježne i prirodnih materijala.. pa koga zanima skicnite si.
    Od ethereala sam uzimala lani sve i jako je kvalitetno,dekica krasna,ali eto,moram ispočetka ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Mateja2602
    17. Srpanj 2021. 14:47

Hej trudnice, imam pitanjce vezano uz urin ako koja možda zna ili ima iskustva. 
    Nalaz urina mi je dosta loš - bar sam ja to tako zaključila (imam dosta leukocita, eritrocita i bakterija i nešto amorfnih urata). Da li je koja od vas imala možda sličnu situaciju ? 
    Baš sam zabrinuta obzirom da mi je do sada uvijek nalaz urina bio ok. A obzirom da je vikend, mislim da ću poluditi do utorka kad imam kontrolu kod svoje ginekologice. 🤦🏼‍♀️  Unaprijed hvala. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjarka88
    17. Srpanj 2021. 14:49

Pokloncic13

Bok zenice 😇 uzimala sam 68,većinom 74 i za ljeto bas 80..danas sam to lijepo sortirala i bome je proljeće i ljeto fino pokriveno..
    U CA mi je teta rekla da već početkom kolovoza dobivaju jesensku kolekciju pa pretpostavljam da će i ostali tu negdje..
    i meni je gnijezdo wow,nije ono klasika u nebojama pa mi je 😍
    Sto se tiče posteljina i tetri,tu ću sve prepustiti IRKI. Divne dezene ima,manje vise su sve neutralnih tonova,nježne i prirodnih materijala.. pa koga zanima skicnite si.
    Od ethereala sam uzimala lani sve i jako je kvalitetno,dekica krasna,ali eto,moram ispočetka ❤️

Budem pogledala IRKU 😊
    Kad smo već kod gnijezda ovo je naše https://ibb.co/gJMCkSV

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Srpanj 2021. 14:50

Mateja2602

Hej trudnice, imam pitanjce vezano uz urin ako koja možda zna ili ima iskustva.
    Nalaz urina mi je dosta loš - bar sam ja to tako zaključila (imam dosta leukocita, eritrocita i bakterija i nešto amorfnih urata). Da li je koja od vas imala možda sličnu situaciju ?
    Baš sam zabrinuta obzirom da mi je do sada uvijek nalaz urina bio ok. A obzirom da je vikend, mislim da ću poluditi do utorka kad imam kontrolu kod svoje ginekologice. 🤦🏼‍♀️ Unaprijed hvala.

Meni je urin uvik loš a urinokultura bude sterilna
    Koliki su leukociti?

Mateja2602
    17. Srpanj 2021. 14:52

Sanjarka88 🤍

Hello okruglice 😊
    Sta se radi? Ja se malo izležavam
    Budna sam od 5, i bas sam nekako loše spavala. Vruće bilo i mali se isto non stop vrtio
    Poklončić joj divne robice ♥️ koje brojeve si uzimala za proljeće? 68 ili 74? Gnijezdo savršeno 💙
    Bumac super stvarčice 😍 kadica set odličan 👍 ja jos cekam Ikeinu na stanje. A braća su 😍💙😍💙
    LadyD starke su top 😍 mi imamo bijele od brace ♥️
    Mateja2602 nadam se da si prezivila OGTT 😁🤞
    Ponosnamama ja sam mislila da ja puno ne jedem al ti si jača 😂😂
    Ja jedem svakako. I ovisno na dane. U principu mi apetit normalan kao i inače ili čak slabiji valjda zbog vrućina.
    Jučer npr : doručak pureća šunka, maslo, integralni kruh, između ručka i doručka mrkla par čokoladnih napolitanki od Kraša 😁😁 ( najbolje ikad hahaha) , ručala punjenje paprike i pire, i navečer pojela pola fete lubenice. Eto.
    Danas zajutrak par napolitanki 😂, pa krafnu, ručala već jer sam bila kod mame manistru i budem jos nesto za večeru i to je to.
    Tracy super da se cura okrenula ♥️
    Traveller super da se osjecas dobro i da si poletna 😊 to puno znači
    Haru bas jutros vidila da Ethereal ima popuste. Budem malo škicnula. Trebaju nam Jos dekice , posteljina….
    Sanjalica5 pokusaj se nekako pomiriti sa situacijom. Tako je kako je sad. Jos 2mj i proć će. 🤗
    Sve ste mi tako divne trbušaste , zgodnice 😍😍😍

Hvala Sanjarka88 😘❤️ preživila sam OGTT i bilo je skroz ok - mislila sam da ću biti gora. 🤦🏼‍♀️🙆🏼‍♀️  Nalazi su mi super. Sve je u najboljem redu sa šećerom. Ali me sad taj urin zeza..a za njega sam baš mislila da će biti ok. 😣😭

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    17. Srpanj 2021. 14:58

Znači i tebi bude urin loš ?! 
    I šta kaže tvoja ginekologica ? 
    Leukociti su mi 5, a eritrociti 30. 😩😔

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    17. Srpanj 2021. 15:03

Sanjarka88 🤍

Hello okruglice 😊
    Sta se radi? Ja se malo izležavam
    Budna sam od 5, i bas sam nekako loše spavala. Vruće bilo i mali se isto non stop vrtio
    Poklončić joj divne robice ♥️ koje brojeve si uzimala za proljeće? 68 ili 74? Gnijezdo savršeno 💙
    Bumac super stvarčice 😍 kadica set odličan 👍 ja jos cekam Ikeinu na stanje. A braća su 😍💙😍💙
    LadyD starke su top 😍 mi imamo bijele od brace ♥️
    Mateja2602 nadam se da si prezivila OGTT 😁🤞
    Ponosnamama ja sam mislila da ja puno ne jedem al ti si jača 😂😂
    Ja jedem svakako. I ovisno na dane. U principu mi apetit normalan kao i inače ili čak slabiji valjda zbog vrućina.
    Jučer npr : doručak pureća šunka, maslo, integralni kruh, između ručka i doručka mrkla par čokoladnih napolitanki od Kraša 😁😁 ( najbolje ikad hahaha) , ručala punjenje paprike i pire, i navečer pojela pola fete lubenice. Eto.
    Danas zajutrak par napolitanki 😂, pa krafnu, ručala već jer sam bila kod mame manistru i budem jos nesto za večeru i to je to.
    Tracy super da se cura okrenula ♥️
    Traveller super da se osjecas dobro i da si poletna 😊 to puno znači
    Haru bas jutros vidila da Ethereal ima popuste. Budem malo škicnula. Trebaju nam Jos dekice , posteljina….
    Sanjalica5 pokusaj se nekako pomiriti sa situacijom. Tako je kako je sad. Jos 2mj i proć će. 🤗
    Sve ste mi tako divne trbušaste , zgodnice 😍😍😍

Sanjarkaaaa zeno moja milaaa pomirila sam see 😌 aliii mi je tesko uzaas....ali sta moguuu..moram da izdrzim...samo hvala Bogu nije ostalo jos punoo pa se tjesim tako hehe...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Pokloncic13
    17. Srpanj 2021. 15:09

Sanjarka ajme divno ti je,Luka će uživati svojski 🥰🥰🥰
    Mateja moj je redovno nazovi los,ali ništa kaj d manoza ne riješava. S tim da je meni također urinokultura sterilna 🤷‍♀️
    Sad trenutno recimo pijem Omnibiotic stress posto sam privatno razje…,loše spavam i tako to i muku mučim s pojačanim iscjetkom pa mi je gin ubacila acidosalus vaginalete i taj Omnibiotic stress. Možda da tak nešto probaš?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    17. Srpanj 2021. 15:24

Mateja2602

Znači i tebi bude urin loš ?!
    I šta kaže tvoja ginekologica ?
    Leukociti su mi 5, a eritrociti 30. 😩😔

Leukociti nista to zanemari
    Al eritrociti su ti dosta poviseni
    Hm da
    Si googlala? Ja stvarno ne znam sta oni točno znače 🤔

Sanjarka88
    17. Srpanj 2021. 15:25

Pokloncic13

Sanjarkaajme divno ti je,Luka će uživati svojski 🥰🥰🥰
    Matejamoj je redovno nazovi los,ali ništa kaj d manoza ne riješava. S tim da je meni također urinokultura sterilna 🤷‍♀️
    Sad trenutno recimo pijem Omnibiotic stress posto sam privatno razje…,loše spavam i tako to i muku mučim s pojačanim iscjetkom pa mi je gin ubacila acidosalus vaginalete i taj Omnibiotic stress. Možda da tak nešto probaš?

Idem googlat taj stres nesto. Zvuci dobro 😁
    Jel to za stres ili loš urin? Heheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.