Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    18. Srpanj 2021. 00:37

Što se urina tiče. Bebama kad se uzima opere se beba, našprica octanisept osuši se na zraku i lijepi se vrećica. Probajte doma to na sebi napravit i onda u čašicu i nosit na analizu ubuduće. Pošto je prvi jutarnji urin svejedno ste noć proveli u gaćama. Eto ja nikad problema sa urinom osim davno s upalom

Endzrue
    18. Srpanj 2021. 00:40

Jana25

Mateja31

Ma kakav čaj, ništa od toga.. Niti pomaže kod otvaranja, niti međica bude elas. Samo sex i hopsat po pilates lopti, šetnja, i otvorit cete se i porodit brzo

Kad da napirim loptu? 😁😁

Ja na benzinskoj pumpi napirila. Samo nosila iglu od lopte

Endzrue
    18. Srpanj 2021. 00:44

Ni ispuštamo vojnike (nismo mogli pol trudnoće al bome otkako se polip osušio odlučili smo na svoju ruku da idemo). Ugl prije 3 tjedna sam bila zatvorena, pregled mi je ovaj četvrtak pa javim jesam još zatvorena

Sanjarka88
    18. Srpanj 2021. 08:05

Jutro manasite 😊 
    Ja se jos izležavam po krevetu, moja ekipa spava.. 
    Spavali tako tako, malom se začepi nos pa se vrti non stop a ja sve čujem 🤦
    Mišić si prvi put radila OGTT? 
    Mi isto puštamo vojnike od početka. I u prošloj t smo pa rodila 2 dana prije termina, u prvoj nismo pa rodila 2 dana prije termina. 😂 U obe se počela otvarati mjesec prije poroda.
    Hopsanje 1,2 puta tjedno. Nisam bas nesto raspoložena. Ležim kao nasukani kit 🙄
    Endzrue moj stariji je s godinu nosio 74 i mala isto. Pa nemam pojma. Mozda ovaj bude tipično muško 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    18. Srpanj 2021. 08:35

Jutro milice 😍 mi vojnike ne ispuštamo,ja imam užasan strah od neke bakterije,otvaranja kaj ti ja znam..još podložna tim gljivicama i imala sam ureu u obje prethodne trudnoće..no no 😏
    Mi 74 recimo prek ljeta nismo mogli obuci vise,isto sam unaprijed pokupovala na sniženju i kifla 😩 
    Sad je doduše curka,ali sam zasad većinom hm brstila,oni imaju ponešto veće modele pa sam kompletice uzela 74 zbog pasice na hlačicama da joj nije veliko,a haljinice 80,pa ipak je curka,nećemo se pokazivati od malih nogu 🤣🤭😎
    Kaj se tiče OGTT,imate li kakav tajni savjet kako rezultate prikazati sto boljima,kaj se tiče hrane dan dva prije,ono pauziranje 60min između kaj raditi..imam fobiju jer sam uvijek granična 5.0 ali nikad me nisu stavili na neke restrikcije 🤪

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    18. Srpanj 2021. 08:50

Jutroo debeljuceeee mojeee 🤗💙❤ mi isto ne ispustamo vojnike33 od velikog mog straha jer sam podlozna gljivicama uzaas...paa kako se ono kaze: bolje sprijeciti nego lijeciti 😂 aaa imam i osjecaj da imam one lazne kontrakcije a tek sam 29+3 paa se cuvam da ne krene otvaranje ne daj Boze...

Aa sto se OGTT ticee meni je receno da jedem sve uobocajno kako bi nalaz bio validan....ako se cuvaas 2 dana prije testa i uradis ga i bude dobar a ti nastavis sa hranom od prije mozda ti test bude lazan 🤷 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    18. Srpanj 2021. 09:43

Ja isto nisam nista posebno pazila. Nisam kasno jela dan prije i to je to.
    4.4 mi je bila prva vrijednost 👍

bumac95
    18. Srpanj 2021. 10:21

Jutrooo :D
    Kod nas nema ništa od keksanja do kraja izgleda 🤷🏼‍♀️😂
    Sto se tiče robice ja tu nisam kupovala za dalje jer nemam pojma kakva će beba bit. Prvi mali mi je imao 4.100 i 56 cm kad se rodio tako da je sva robica 56 poslužila prvih 10 dana doslovno. 74 je nosio sa 3 mjeseca već tako da sam “popušila” na toj robici užas haha sad sam uzela samo 56 i 62 pa ćemo kasnije u šoping ako bude veliki :D
    E a sad me muci šta ako rodim ranije, a ništa kratkog i manjeg od 56 nisam uzela 😅😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    18. Srpanj 2021. 10:21

Gdje nam je Plava Bosanka , dugo se nije javila 🤔

bumac95
    18. Srpanj 2021. 10:22

I nije poželjno pazit se prije ogtta. Bas zbog tih nerealnih rezultata onda :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.