Kako znate da imate usku zdjelicu?
Nisam znala dok mi je gin nije takvom proglasio i izmjerio 😂
Imam i mjere haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Paaa ja ne znam kako je izmjerio ali pregled sam tad imala vaginalninultrazvuk i onaj prstima. Rekao je da zato imam bolove tamo dole jer se rasteže a vidjećemo kako će biti mjericemo kaže opet na pretposlednjem pregledu.
Meni je zdjelica mjerenja s nekom spravom bas izvanka.
Sanjarka nisam, nije me slao. Sutra idem prvi put ikad. 💪🏻💪🏻
Pokloncic virtualno grlim i divim ti se 🤗🤗🤗
Ja sam imala dva carska i to potpuno razlicita, prvi nije bio ni blizu bolan kao drugi. Isti prag boli, dva razlicita iskustva. A sad treci kako ce proci, budemo vidjeli. Bolit mora, kako god da moramo roditi. Iskreno, najbitnije mi je da beba i ja budemo na kraju dobro, zivi i zdravi. Bol se istrpi, no ono cega se ja bojim je da nebi iskrvarila na operacijskom stolu jer sam vjerojatno puna priraslica.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Paaa ja ne znam kako je izmjerio ali pregled sam tad imala vaginalninultrazvuk i onaj prstima. Rekao je da zato imam bolove tamo dole jer se rasteže a vidjećemo kako će biti mjericemo kaže opet na pretposlednjem pregledu.
Meni je zdjelica mjerenja s nekom spravom bas izvanka.
E da mi ja znat kolika mi je 😄🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarka nisam, nije me slao. Sutra idem prvi put ikad. 💪🏻💪🏻
Pokloncic virtualno grlim i divim ti se 🤗🤗🤗
I meni je ovo bio prvi put. Isto me bilo strah od svega sta se piše o tome 😅 na kraju nista posebno, skroz ok bilo 😂 drzim fige da i tebi bude tako
Cure kakve ste se kućanskim poslovima? Jel radite sve kao i prije ili nesto ipak vise ne radite?
I u potrazi sam za dekicama, ogradicom za krevetić, posteljinom....pa ako imate preporučit kakve tete šivalice po fejsu/webu slobodno 😁
Eh curke vidim da ste se dotakle poroda.
Po meni i prirodni carski imaju svoje mane i prednosti. Carski je operacija i u tom smislu ima više rizika po majku, ali mene ni to nije spriječilo da svjesno izaberem carski. (lom karlice i butne kosti prilkom udesa prije 10 godina), i rekli su da bi možda moglo i proći sve ok s prirodnim porodom da probam, ali ja sam insistirala i dogovorila carski).
Možda je moglo sve proci ok, možda ne, no moja želja je bila carski jer nisam htjela da mi se fizionimija vagine izmjeni nakon prirodnog poroda i to njihovo "mozda će sve biti ok" mi nije odgovaralo.
Da je nešto pošlo po zlu (pucanje na istom mjestu prilikom tiskanje kroz karlicu), bilo bi standardno "desava se"...
Na sreću moj carski je baš bio carski i oporavila sam se brže nego neke žene koje su prorodno rodile iz mog okruženja.
.......
Ne bih preporucila nikome ni prorodni porod ni carski, to je duboko intimna odluka koju svako donosi u sebi i u skladu sa svojim željama, mogućnostima, zdravstvenoj situaciji... i kako se psihički pripremite za porod u tom smislu će proci i on i oporavak.
.....
Najvažnije je shvatiti da nismo sve iste i da tudja trauma prilikom poroda nije i vaš mogući scenrij...
Vaše iskustvo čeka na vas, educirati se u smislu disanja, ponasanja nakon i tokom poroda, preoperativna edukacija, saradnja sa babicama i doktorom... to je ono na šta možete utjecati, sve ostalo će biti kako bude.
......
Pokloncic jako mi je žao zbog tvoga prethodnog iskustva. 🙏🙏
To je uistinu indikacija koju će ti ginekolog koji je upucen u tvoj slucaj najvjerojatnije odobriti.
url=https://lilypie.com]
Cure kakve ste se kućanskim poslovima? Jel radite sve kao i prije ili nesto ipak vise ne radite?
Sve radim kao do sad, i pošto sam pedantni manijak i tjedno sve izmičem i radim generalku muž jedino hoda za mnom i pomjera sve 🤣🤣 ostalo ja na brzinu očistim i sredim.
Jedino što bas izbjegavam da dižem i nosim stariju kcerkicu, ali i to mi se nekada omakne 🙈
Šetamo takodjer dosta, pa kada osjetim zatezanje tada već prekidam i odmaram...
recimo jučer sam cijeli dan bila na nogama i danas više od pola dana. Dok nekad napravim 10 koraka i vidim da je to to za taj dan.... slusam tjelo i tako radim. Jel ti imaš nešto da si primjetila da ti baš smeta kad nešto radis pa izbjegavas ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji