I vidim da vecinom kupujete dpavacice, a ja kontra 🤣 - kupila nove pidzame (kratki rukavi i bretele, sve rastezljivo).
Mi se javljamo s pregleda, sve je ok i imamo 660 g 💪
Bebac je na zadak jedino, ali ionako ide na carski pa nije neka komplikacija.
Ja sam trenutno na +2 kg, ali startala sam s viskom (84 kg)
Iduci pregled 4.8.
👦 11/2017 👶 9/2020
Ispalit cu na zivce!!! Zvala sam za nalaz za ogtt u ginekologa i sestra me odma ispalila da ce poludit sa mnom, sta sam jela dan prije?! Ja govorin aj samo mi reci nalaz, ona govori prvi secer ti je povisen, 5.5 i morat cemo te poslat na guk u bolnicu 24h 🤦🏻♀️ ..uglavnom, pregled mi je 22. pa ce mi tada sve rec 🙄
Je li ijedna od vas isla na to, neman pojma ni kako to ide ni sta rade, a tila bi se psihicki pripremit za to 🙈
Bilja1212
Cure molim vas za savjet jer sam prilicno u panici a doktorica je do 8.mj na godisnjem..
bebica se svaki dan micala citav dan sjedila ja ili lezala, lupkala me cak i prejako i cim bi navecer legla trajalo bi dosta dugo lupkanje i trckaranje po samom trbuhu, medutim vec od jucer ujutro primjecujem da nisam osjetila niti jedan udarac, nisam osjecala ni sinoc niti jutros, nista se ne dogada. Ne znam zasto ni kako ali ne osjecam se uopce dobro i brinem se. Ovo mi je prva bebica i strah me.
Nadam se da si otisla na hitnu ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Ispalit cu na zivce!!! Zvala sam za nalaz za ogtt u ginekologa i sestra me odma ispalila da ce poludit sa mnom, sta sam jela dan prije?! Ja govorin aj samo mi reci nalaz, ona govori prvi secer ti je povisen, 5.5 i morat cemo te poslat na guk u bolnicu 24h 🤦🏻♀️ ..uglavnom, pregled mi je 22. pa ce mi tada sve rec 🙄
Je li ijedna od vas isla na to, neman pojma ni kako to ide ni sta rade, a tila bi se psihicki pripremit za to 🙈
A nije ti to nista strasno. Vade ti krv nataste pa 2h nakon dorucka, rucka i vecere. Ja sam u prosloj trudnoci isla na Vuk Vrhovac i dobili smo lancete i epruvetice za izvadit to doma i samo donijet iduci dan.
👦 11/2017 👶 9/2020
Ja koliko sam skuzila da cu ja ici ujutro u 7 i biti do navecer do 8. Iskreno se nadam da nije 24 sata. 😨
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja koliko sam skuzila da cu ja ici ujutro u 7 i biti do navecer do 8. Iskreno se nadam da nije 24 sata. 😨
Ma vjerojatno je tako, ja mislim da oni to zovu guk profil 24h, a da ustvari stojis od ujutro do navecer 😏
Ma vjerojatno je tako, ja mislim da oni to zovu guk profil 24h, a da ustvari stojis od ujutro do navecer 😏
Bar kako po internetu vidim sta cure pisu. Eto ja ti idem 22.7 pa cu ti reci sta i kako je bilo da budes spremna.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Tommyfame je to radila mozda vam pomogne ako vidi 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi se javljamo s pregleda, sve je ok i imamo 660 g 💪
Bebac je na zadak jedino, ali ionako ide na carski pa nije neka komplikacija.
Ja sam trenutno na +2 kg, ali startala sam s viskom (84 kg)
Iduci pregled 4.8.
💙👏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji