Drage moje, evo da se i ja malo javim. Citam vas svaki dan, al bili smo 2 tjedna na moru pa smo se malo iskljucili od svega. Kod nas veliki razmak izmedu pregleda pa nemam kaj za prijavit. Što se tiće jela i ja si priuštim svaki dan slatko, moja curica je nesto sitnija pa vjerujem da nemoze skoditi. Od simptoma imam onak osjecaj punine u grudima, neke dane su cak blago i bolne, odnsono vise je to neka nelagoda na dodir. Trbuh mi je dosta tvrd, znaju me boliti leđa i milsim da crijeva,dobila sam oko 6 kg. Curica se zadnjih dana sve vise giba i aktivna je, ali njezna. Mi smo sve kupili i sad polako svaki dan nesto poslozimo, a za jedno 2 tjedna planiramo bas sredit do kraja sobicu. Moj muz kaze da curica ima više stvari od nas.
Vesele me vaši dobri pregledi i samo da se tako nastavi.
Bumac mi smo jednako trudne, samo odmaraj i dani će nekako proći, sve će to biti dobro. I sama sam u strahu od trudova cim mi se trbuh stvrdne tako da većinu vremena lezim i iscekujem slijedeci petak i pregled.
Puse svima
Bilja1212
Cure molim vas za savjet jer sam prilicno u panici a doktorica je do 8.mj na godisnjem..
bebica se svaki dan micala citav dan sjedila ja ili lezala, lupkala me cak i prejako i cim bi navecer legla trajalo bi dosta dugo lupkanje i trckaranje po samom trbuhu, medutim vec od jucer ujutro primjecujem da nisam osjetila niti jedan udarac, nisam osjecala ni sinoc niti jutros, nista se ne dogada. Ne znam zasto ni kako ali ne osjecam se uopce dobro i brinem se. Ovo mi je prva bebica i strah me.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Bilja1212
Cure molim vas za savjet jer sam prilicno u panici a doktorica je do 8.mj na godisnjem..
bebica se svaki dan micala citav dan sjedila ja ili lezala, lupkala me cak i prejako i cim bi navecer legla trajalo bi dosta dugo lupkanje i trckaranje po samom trbuhu, medutim vec od jucer ujutro primjecujem da nisam osjetila niti jedan udarac, nisam osjecala ni sinoc niti jutros, nista se ne dogada. Ne znam zasto ni kako ali ne osjecam se uopce dobro i brinem se. Ovo mi je prva bebica i strah me.
Nemas neku zamjenu? Probaj pojesti ili popiti nesto slatko. Obicno odmah reagiraju.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ne nisam ni informirana na pregledu da li ce biti zamjene ili ne 🙁 pojela sam 2 keksa prije vise od pol sata i nista..
Bilja1212
Nemas neku zamjenu? Probaj pojesti ili popiti nesto slatko. Obicno odmah reagiraju.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Hvala vam Curke svima na lijepim riječima 🥰
Trenutno sam na spazmexu i obzirom da lezim cijeli dan ne osjećam stezanja vise. Ono sto me buni je ogroman pritisak u trbuhu (kao da će ispast doslovno) i bol u leđima čim se ustanem. 🤦🏼♀️
No dobro, netflix ima i dječje filmove pa sam ujutro na svojim serijama, a popodne sa malim na crticima 😂 imam sreće da je razuman kao da mu je 10 a ne 4 tek 😅
Sto se tiče boli u želucu nemam bas bol, ali imam žgaravicu jaku ako pojedem bilo šta teze i legnem nakon toga.
A šećer. Ja ga imam, doduše malo povećan. Po nikakvim simptomima ne bi zaključila da ga imam osim testa. Ne traži me slatko, ne jedem puno slatkog, kile nisam natukla Bog zna kakve, beba ima prosječnu kilažu.. ugl, nismo sumnjali na njega dok nije došao nalaz 🤷🏼♀️
CarpeDiem koliko ti je odstupanje? Meni je srednje 10.5. Ostali dva su 4.4 i 4.6 (sto je dobro)
Super da si bolje bar kad ležiš, samo nastavi tako. U Super si tjednima ali što duže izdržis naravno bolje. A i ljepše je kući, nego po bolnicama. 🙈
Super da je stariji razuman 🙏, to puuuno znači.
Imaš profil na instagramu mame vasoitacice koja svakodnevno objavljuje logicke igre za djecu, koju su im kako primjecujem jako zanimljive pa ako mu dosadi crtani. Možeš mu ponuditi ovako nešto.
https://instagram.com/edukativni_materijali?utm_medium=copy_link.
...........
Nije kod mene odstupanje, nisam još radila oggt, sanja jeste i kod nje je 9.1 ili nešto tako. A ja sam pokušavala na osnovu simptoma predvidjeti svoje rezultate. Ali vidim da to baš nema puno veze...
url=https://lilypie.com]
Bilja1212
Ako bas nema nikakvih udaraca niti pomaka u trbuhu ja bih otisla na hitnu.
Bolje da bude lazna uzbuna nego da se izjedas sada non stop.
Bilja1212
Sigurna sam da će bit sve savršeno u redu, ali za svoj mir odi što prije na hitnu. Ovaj stres iščekivanja i crnih misli nije dobar ni za tebe ni za bebaru. Samo hrabro!! 😘
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hvala cure na komplimentima ♥️ za sada sam ok s kg i sve je u trbuhu i cicama. No kako ce biti sad 3mj do kraja vidjeti cemo 🙈
Mateja31 ja znam osjetit listove i bedra isto 🤷 i guzu isto dok hodam 😓
Sanjalica5 super je spavacica 👍
Sanja super izgledas 🥰
Samomalo super za dobar OGTT 👏👏👏
Bumac drago mi je da je malac razuman to puno znači 💙
LilM pa gdje si? Kako ste vas dvoje? 😊 Spavacice su pogodne za dojenje da 😊
Ponosnamama i Marea sretnoooo , za dobre nalaze 🤞
LadyD odlicna haljina. No vise ne trosim ni lipe na trudnicku odjecu 😅
Evo me :) lezim i kravim se po cijele dane, polako rastemo, ritamo se, nemamo jos ime, nacekat cemo se mora al uzivamo i ovako. Kako si ti?:) Ps. Izgledas odlicno :)
Ne nisam ni informirana na pregledu da li ce biti zamjene ili ne 🙁 pojela sam 2 keksa prije vise od pol sata i nista..Bilja1212
Odi bolje na hitnu za svaki slucaj, negdje prije se i nas malac bio umirio i razmisljala sam da odem isto na hitnu, ali se iznenada opet aktivirao i super napreduje. Ali kako kazu bolje sprijeciti nego lijeciti. Drzim fige da ti se malac samo malo ulijenio pa da mu se nije dalo mrdati. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Bilja bude i kod mene takvih dana. Nekada po cijeli dan osjetim konstantno, nekada ništa, to većinom kad sam preaktivna pa i ne obracam pozornost. Imam i baby watcher pa svaki dan odradim mini ctg 5 minuta poslusam otkucaje i vidim koliki su🙊.
Probaj sa casom hladne vode ili nešto baš, baš slatko.
Za svaki slučaj otidji na hitnu, ali ja vjerujem da je sve ok🙏🙏.
Javi nam se
Sortiraj odgovore
Najstariji