Jutro! Bas je ugodna temperatura. Napokon malo svjezine. Iako hormoni mi toliko luduju, nervozna za poludit. Mala sitnica je dovoljna da puknem. Ova treca trudnoca je bas nekako teska. I taj osjecaj da nitko ne razumije, niti vidi koliko mi je zapravo tesko. Svi mi imamo neke svoje borbe, tako da se ne volim previse ni jadat… Ma samo bih voljela da mogu malo vise uzivati i biti tu za svoje dvije curke. Dan mi se svodi na to da jedva cekam da prode, i da djecu stavim spavat. Zeljna sam samoce, mira, odmora i tisine. Ono, ZEN stanje. 😆
Ugl, sretno svima danas na pregledima. 😊 Ja sam narucena tek u pola 6. Jedva cekam vidjeti malog misa i bas me zanima sta ce mi gin reci. Ona uskoro ide na godisnji, ne znam tocno kada, tako da postoji mogucnost da mi je ovo zadnji pregled kod nje. U prosloj trudnoci sam zadnji pregled imala u 33 tjednu. Ugl to me bas i ne veseli. Voljela bih bar jos jedan pregled kod nje. Nije mi dobro od same pomisli na trudnicku ambulantu. 😅 Tlak mi ne moze biti bolji, mjerim ga tri puta dnevno, a kod njih znam da ce skociti na 140 ili 150. Vidjet cemo kakav ce biti kod gin.
Uf tebi je bas ajme, nema stajanja cili dan 😏
Zasto ti je zadnji pregled u 33.tt? Meni je zadnji pregled na termin i iza toga se tek ide u bolnicu na plodnu vodu..
Jutro! Bas je ugodna temperatura. Napokon malo svjezine. Iako hormoni mi toliko luduju, nervozna za poludit. Mala sitnica je dovoljna da puknem. Ova treca trudnoca je bas nekako teska. I taj osjecaj da nitko ne razumije, niti vidi koliko mi je zapravo tesko. Svi mi imamo neke svoje borbe, tako da se ne volim previse ni jadat… Ma samo bih voljela da mogu malo vise uzivati i biti tu za svoje dvije curke. Dan mi se svodi na to da jedva cekam da prode, i da djecu stavim spavat. Zeljna sam samoce, mira, odmora i tisine. Ono, ZEN stanje. 😆
Ugl, sretno svima danas na pregledima. 😊 Ja sam narucena tek u pola 6. Jedva cekam vidjeti malog misa i bas me zanima sta ce mi gin reci. Ona uskoro ide na godisnji, ne znam tocno kada, tako da postoji mogucnost da mi je ovo zadnji pregled kod nje. U prosloj trudnoci sam zadnji pregled imala u 33 tjednu. Ugl to me bas i ne veseli. Voljela bih bar jos jedan pregled kod nje. Nije mi dobro od same pomisli na trudnicku ambulantu. 😅 Tlak mi ne moze biti bolji, mjerim ga tri puta dnevno, a kod njih znam da ce skociti na 140 ili 150. Vidjet cemo kakav ce biti kod gin.
Uf tebi je bas ajme, nema stajanja cili dan 😏
Zasto ti je zadnji pregled u 33.tt? Meni je zadnji pregled na termin i iza toga se tek ide u bolnicu na plodnu vodu..
Sve tri trudnoce nosim u istom periodu (takva mi karma valjda 😅 😆) i taman u tom periodu oko 33-35tjedna ona ide na godisnji. A buduci da mi je ovo treca trudnoca nakon dva carska reza, svakako moram ranije na kontrole u bolnicu jer cu vjerojatno vec u 38 tjednu na carski. Bas mi je sve to nekako preblizu. Morala bi pocet lagano s pakiranjem torbe. 😯
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjarka koliko si mi slatka 😍😍 ja i jučer pikirala neki kompletic u C&A,jest 68 ali za 40kn je dušu dao 🥰
Veli mama,komotno može iz bolnice van u tome 🤣🤣
Inače,ja sam 184 pa svi misle da startam sa 62 veličinom 🙊
Dan bez slatkog je propali dan,osobito odmah nakon buđenja,makar red,Jaffa keks nešto..
Dosad sam dobila 4,5kg. Računam još toliko kao i s prvim i to je ok..ali ne zamaram se,voljela bi samo da ostane kaj mesine u guzici,ali jbg,može i cice kaj sad 🤪🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Drage moje, evo da se i ja malo javim. Citam vas svaki dan, al bili smo 2 tjedna na moru pa smo se malo iskljucili od svega. Kod nas veliki razmak izmedu pregleda pa nemam kaj za prijavit. Što se tiće jela i ja si priuštim svaki dan slatko, moja curica je nesto sitnija pa vjerujem da nemoze skoditi. Od simptoma imam onak osjecaj punine u grudima, neke dane su cak blago i bolne, odnsono vise je to neka nelagoda na dodir. Trbuh mi je dosta tvrd, znaju me boliti leđa i milsim da crijeva,dobila sam oko 6 kg. Curica se zadnjih dana sve vise giba i aktivna je, ali njezna. Mi smo sve kupili i sad polako svaki dan nesto poslozimo, a za jedno 2 tjedna planiramo bas sredit do kraja sobicu. Moj muz kaze da curica ima više stvari od nas.
Vesele me vaši dobri pregledi i samo da se tako nastavi.
Bumac mi smo jednako trudne, samo odmaraj i dani će nekako proći, sve će to biti dobro. I sama sam u strahu od trudova cim mi se trbuh stvrdne tako da većinu vremena lezim i iscekujem slijedeci petak i pregled.
Puse svima
Mislim da nam svima bebice imaju vise stvari od nas 😅
Drago mi je da je sve ok i da uzivajte ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bilja1212
Cure molim vas za savjet jer sam prilicno u panici a doktorica je do 8.mj na godisnjem..
bebica se svaki dan micala citav dan sjedila ja ili lezala, lupkala me cak i prejako i cim bi navecer legla trajalo bi dosta dugo lupkanje i trckaranje po samom trbuhu, medutim vec od jucer ujutro primjecujem da nisam osjetila niti jedan udarac, nisam osjecala ni sinoc niti jutros, nista se ne dogada. Ne znam zasto ni kako ali ne osjecam se uopce dobro i brinem se. Ovo mi je prva bebica i strah me.
Vjerovatno nije nista znaju bebe imat takve periode
Ali to je sad ipak sad već cijeli dan i otiđi na hitnu za svoj mir. U tjednima si kad pravomena reakcija moze spasiti bebu. Tako da ja bi otisla
Iako sam sigurna da nije nista i to se stvarno zna događata
Ali potpuno razumim tvoj strah i ja bi se osjećala isto
Sanjarkakoliko si mi slatka 😍😍 ja i jučer pikirala neki kompletic u C&A,jest 68 ali za 40kn je dušu dao 🥰
Veli mama,komotno može iz bolnice van u tome 🤣🤣
Inače,ja sam 184 pa svi misle da startam sa 62 veličinom 🙊
Dan bez slatkog je propali dan,osobito odmah nakon buđenja,makar red,Jaffa keks nešto..
Dosad sam dobila 4,5kg. Računam još toliko kao i s prvim i to je ok..ali ne zamaram se,voljela bi samo da ostane kaj mesine u guzici,ali jbg,može i cice kaj sad 🤪🙊
Ja bi malo u guzicu 😁 ali nije nikada do sad pa neće ni sada 😂
Bumac, Nyssa, Bilje držite se cure, vjerujem da će sve biti ok 😊
Ja po Čile dane nešto slažem, ili obavljam papirologiju vezanu za promjenu prezimena 😑
Mala je mirna kad sam aktivna a onda čim prilegnem malo, odma se pocme ritati. Najjače je što je želim snimiti kak udara, ali čim dohvatim mob ona stane 🤣🤣 mudrica I prije nego se rodila zeza 😁
Uglavnom umorna sam dosta, jedva čekam da sredimo taj stan više tako da konačno odmorim
Bumac mogu misliti kako si se isprepadala! 🙈 sad lijepo odmaraj i sve ce biti u redu. 🤗🤗🤗
Sanjarka oopaaa, sto smo zgodniii! 😍
Bilja i ja bih na tvom mjestu otisla na hitnu/ginekologiju. Bolje provjeriti.
Sretno svima na pregledima! 🍀🍀 i moj je kao i kod Mokosh tek kasno popodne/predvecer 😆
Bilja, drzi se! Odi provjeriti za svaki slucaj na hitnu, al vjerujem da je sve u redu s bebom. 🍀🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji