Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Naki123
    13. Srpanj 2021. 16:45

Nadam se da ima zenica koje ce mi pomoc. Sad smo se vratili sa ultrazvuka(5D) i mjere su vece za 2 sedmice. Do sad kod moje doktorice(privatnice isto) je sve odgovaralo. Mi smo 26+4 a sve mjere su ili za 28, glava cak za 29. Sada on ima stvarno neki full ultrazvuk, al me zabrinuo. Nije mi malo 2 sedmice. Jel se neka susretala sa tim...ima slicno iskustvo 

Zara7
    13. Srpanj 2021. 16:50

Naki123

Nadam se da ima zenica koje ce mi pomoc. Sad smo se vratili sa ultrazvuka(5D) i mjere su vece za 2 sedmice. Do sad kod moje doktorice(privatnice isto) je sve odgovaralo. Mi smo 26+4 a sve mjere su ili za 28, glava cak za 29. Sada on ima stvarno neki full ultrazvuk, al me zabrinuo. Nije mi malo 2 sedmice. Jel se neka susretala sa tim…ima slicno iskustvo

Pozz, jel taj doktor bio zabrinut s obzirom na tvoje tjedne? Ako nije, mislim da baš nemaš razloga za brigu, pogledaj malog Karla od Jane😁 
    Meni je bebač uvijek veći za nekih 7-10 dana, mislim da je to sve ok i mislim da oni niti ne mogu najpreciznije odrediti sve mjere, razlika je od uzv-a do uzv-a. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• monalisa
    13. Srpanj 2021. 16:51

Naki123

Nadam se da ima zenica koje ce mi pomoc. Sad smo se vratili sa ultrazvuka(5D) i mjere su vece za 2 sedmice. Do sad kod moje doktorice(privatnice isto) je sve odgovaralo. Mi smo 26+4 a sve mjere su ili za 28, glava cak za 29. Sada on ima stvarno neki full ultrazvuk, al me zabrinuo. Nije mi malo 2 sedmice. Jel se neka susretala sa tim…ima slicno iskustvo

Zasada u ovoj trudnoci odgovara tjednima, ali u prethodne dvije su mi uvijek mjere bile vece 10 dana, jednostavno su bili veci i brze rasli, ali uvijek je sve bilo oke pa nisam tome pridavala paznju previse

CarpeDiem.
    13. Srpanj 2021. 16:55

petoma93

da ali inace ne vozimo tako da nam treba samo za taj dan do kuce doc..a nista posudit cemo taj dio od nekoga onda..da i ja sam cula da nepuštaju bez jaja al ne znam gdje je to ja sam u Splitu par njih sta sam pitala kaze da mogu samo košaru stavit do sebe a jedna je cak rekla da je u onoj benkici je drzala u rukama ..al i meni nekako rade zvuci ta autosjedalica …hvala cure

Pa dobro ako ne vozite inače, onda je to ok. Možete posuditi za taj jedan dan. Ili da muz doveze odmah kolica pa da kažete da će te šetati kući, a ne ići sa autom, pa eventualno da vas puste tako. 🤷‍♀️  A ovako kad ćete ići na preglede ili negdje mozete bebu u kolica i lagano, onda je jaje svakako suvišno.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    13. Srpanj 2021. 16:58

Buba Bublica

Kad smo kod prijevoza bebe, isplati li se kupovati Nuna (Triv u mom slučaju) kolica? Praktična su jer nemam lift a cijena im je malo veća pa sama ne znam što da radim

Evo sada sam pogledala o kojim kolicima se radi, ako su 2 u 1 svakako se isplati. Ali ako je samo sportski dio onda bi trebala uzeti i umetak za novorođenče za ta kolica ili neki uneverzalni  bar za tih prvih 5,6 mjeseci. 

Zara7
    13. Srpanj 2021. 17:01

Čestitke svima na suuuper pregledima i prekul imenima, s imenima je nekako sve stvarnije 🤗🥰
    I ova naša lista izgleda sve bolje 😚
    Jana25 7 tjedanaaa, kako to malo zvuči 😱 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    13. Srpanj 2021. 17:04

monalisa

Naki123

Zasada u ovoj trudnoci odgovara tjednima, ali u prethodne dvije su mi uvijek mjere bile vece 10 dana, jednostavno su bili veci i brze rasli, ali uvijek je sve bilo oke pa nisam tome pridavala paznju previse

Jel termin na kraju odgovarao mjerama ili zadnjoj M?

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Jana25
    13. Srpanj 2021. 17:06

Monalisa, Mokosh 🤭🐷 buco naš 🤣
    S tim da treba naglasit da nismo ni ja ni miž veliki. 
    Ja sam 163cm i prije trudnoce 59kg, a muž 174 i 70 kg🤣
    Naki, očito od šoka nisi pročitala moj post 🤣 
    Meni je bebolinac veći od 11 tt. I konstantno je veći za 2 tjedna +/- par dana.
    Baš tako kako ti Zara kaže, ako doktor ne brine, ne moras ni ti.
    Mene sad drugi put šalju na OGTT jer eto, dosadno im je 🤷‍♀️🤣 s tim da mi je 1. bio školski. Znači, on nije buco zbog šećera. Napravila sam najopsežniji NIPT test (preko 5500kn) sve u savršenom redu.
    I još me šalju na DKS, KKS, i Fe da vide da svojim rastom nije mene oštetio.
    Sve je okej, drž' se 🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    13. Srpanj 2021. 17:07

Zara7

Čestitke svima na suuuper pregledima i prekul imenima, s imenima je nekako sve stvarnije 🤗🥰
    I ova naša lista izgleda sve bolje 😚
    Jana25 7 tjedanaaa, kako to malo zvuči 😱

Niš mi ne pričaj, evo peglam mu robicu, spremam tornu za rodilište 🤣🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

CarpeDiem.
    13. Srpanj 2021. 17:08

Čestitam na urednim pregledima cure.
    Jana uh 💙, prava velika beba, vas susret se još malo bliži.
    Jedva čekam naše prve Jesenje bebe 
     🙌
    Naki ako se dr. nije zabrinuo nemas ni ti razloga za brigu. Kada su manji malo ih je lakše izmjeriti, medjutim sad je beba veća malo je teže izmjeriti precizno zbog položaja,  veličine plus stalno su aktivni. 
    I onda mjere odgovaraju u tjedan dva razlike... ne mogu ih ni izvagati sto procentno. To je sve uvijek samo od prilike nista konačno...
    Da postoje neka ekstremna odstupanja, sigurna sam da bi ti dr. rekao i slao te na dalje pretrage... 🙌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.