pingo - u kojem si ti tjednu? Zvoni mi da smo tu negdje. To si kupila preventivno rukavice ili su krenule mučnine?
traveller - Ja ne mogu izdržati glad, počne me želudac boliti i vrti mi se
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Jutro cure 🙂
Zara baš mi je drago da je super prosao pregled,da si cula otkucaje i da je beba napredna 🙂 ja sam isto tako uvjerena da ce bit curica vjerujem u babske price 😀😀😀
Joj jedva cekam svoj pregled za 8 dana, dobro se osjecam bas, od jucer krenule opet lagane mucnine ali nista strasno ne smeta mi. Ja sam isto kod socijalne pa me bas zanima sto ce sve raditi na pregledu, u 12.mj sam radila papu i bila je super.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ja sam naručena sa 7+2. Tek sam 4+3. Tko će to dočekati. Nemam nikakve simptome zasad. Valjda to nije zabrinjavajuće.
Super za dobar pregled, nisam zapamtila nick nažalost 😅
Lori1988 - mene navečer malo uhvati već skoro tjedan dana, dok nisam znala za trudnoču povezivala s almagea prenatalnim vitaminima s ribljim uljem, jer mi se to ulje baš dizalo, a sad se samo nastavilo iako sam promjenila vitamine, uhvati me i 3 - 4 puta tijekom dana, sad sam 5+4
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Jutro cure 🙂
Zarabaš mi je drago da je super prosao pregled,da si cula otkucaje i da je beba napredna 🙂 ja sam isto tako uvjerena da ce bit curica vjerujem u babske price 😀😀😀
Joj jedva cekam svoj pregled za 8 dana, dobro se osjecam bas, od jucer krenule opet lagane mucnine ali nista strasno ne smeta mi. Ja sam isto kod socijalne pa me bas zanima sto ce sve raditi na pregledu, u 12.mj sam radila papu i bila je super.
E da, trebalo bi i papu odraditi ako nije rađen test zadnjih mjeseci, briseve također. Ja sam sve odradila preventivno u 10. mjesecu pa nisam sad trebala.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Dobar dan, ja sam nova ovdje.. Jucer se pojavio plusic druga trudnoca je u pitanju.
Zanima me ima li tko za preporuciti ginekologa(koji ima i koristi uzv) u Zagrebu, jer moja trenutna ginekologica u principu ne sluzi nicemu, niti zna koristiti uzv i sve briseve moras sam odnjeti dalje na obradu,a za sve te salje u bolnicu na pregled
Ja sam naručena sa 7+2. Tek sam 4+3. Tko će to dočekati. Nemam nikakve simptome zasad. Valjda to nije zabrinjavajuće.
Super za dobar pregled, nisam zapamtila nick nažalost 😅
Znam kako je to haha, nikako da prođe...vec od 8DPO znam za T tako da mi se cini kao cjela vjecnost 😀 evo jos tjedan dana ima čekanja 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lori1988 - mene navečer malo uhvati već skoro tjedan dana, dok nisam znala za trudnoču povezivala s almagea prenatalnim vitaminima s ribljim uljem, jer mi se to ulje baš dizalo, a sad se samo nastavilo iako sam promjenila vitamine, uhvati me i 3 - 4 puta tijekom dana, sad sam 5+4
Ajde nadam se da će ti pomoći, svakako nam javi
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji