Sanjalica5 nisam i neću
Obično i 56 bude malo veliki al zapravo to je tako mala razlika da stvarno ne vidim razloga to uzimati.
Nece nista bit ako beba koji dan pliva u robici 🤭
Zapravo ti jedan set ili bodić u toj vel ne znači nista. Bude li li beba bljuckalica vise puta dnevno ces je presvlačiti
Ja mozda samo uzmem set za izlaz iz rodilista u vel. 50 al vidit cu jos 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A 46 nikako. Prosjek je 50cm na porodu. Eventualno 49cm rijetko 48cm
Tako da 46 bi u startu bilo malo 😊
Ja evo upravo s depilacije 😂 živjela trudnoća, dlačice tamo dole izbrojati na prste ruke od poslednje delipacije, na nogama isto tako a obrve i kosa nikad bolje. 😁 Kad bi htjelo tako i posle poroda ostati. 😂
Meni se isto čini kao da mi kosa bolje izgleda, i koža lica isto. Al nažalost dlakavost je postojana
Jeste mozda narucivale sto iz Sinsaya? Kakva je kvaliteta?
Ja se već 2-3 tjedna je vidim obrijati "dole"
Place mi se 😒
🤣🤣🤣 Ista stvar!! Ja noge i ruke rješava sa blickalicom, i to napravim jednom mjesečno uopće mi dlake ne rastu, tako je prije bilo i sa tim dolje područjem al sad se moram brijati... Pa to je horor ljudi moji.. Definitivno se ponovno vraćam na depilaciju pa nek sve srede jer ja ne mogu ovak, preznojim se dok se pobrijem
Meni je sutra zadnji dan na poslu - jedva čekam!
Do kraja mjeseca godišnji, pa onda komplikacije.
Kak vi? Koliko vas se još drži na poslu? Meni je baš postalo nekako teže zadnjih tjedan, dva...
Meni je sutra zadnji dan na poslu - jedva čekam!
Do kraja mjeseca godišnji, pa onda komplikacije.
Kak vi? Koliko vas se još drži na poslu? Meni je baš postalo nekako teže zadnjih tjedan, dva…
Ja sam radila do kraja 5mj,tj taman negdje do pola trudnoce.
Da nije ljeto vjerovatno bi duze radila a ovako ne pada mi napamet 😅
A i sjedenje po 8h dnevno sto bi ljeti bilo i po 10h, ne sjeda mi najbolje..... tako da mislim da sam dobro odlucila
Ako si za prijedloge, David mi je isto predivno ime, Josip takoder. 😊
Mi smo uzeli kolica, narucili na bazzaru za 1500 kn, odlicna su mi, jedino nemaju zastitu od kise, ali smo dobili torbu zato, kupili smo mu krevetic, madrac i komodicu sa kadom ugradenom i navlakom za presvlacenje, a dobio je od kume vec robice, dude dvije, partiklice i par gazica, a ostalo cemo lagano kasnije. :)
Mi već tjednima pomalo uzimamo i naručujemo kako stignemo. Neki dan sam išla pregledati šta još fali od robice i skužim da svega ima dovoljno 😃
Ostaje nam još uzeti krevetić i madrac, neke stvari za mene za rodilište, kadicu za kupanje i još neke higijenske potrepštine za bebu. I mislim da je to to.
Planiramo to krajem 7./početak 8. mj i onda je sve manje više spremno 😃😊
-
I meni su ta imena lijepa, ali mužu se većina imena ne sviđa haha pa ćemo vidjeti još 🙈😊 hvala na prijedlozima svakako 😊
-
CarpeDiem. - pozdrav veliki i vama od naaas 💙💙 sve je u redu hvala Bogu. Prošli tjedan me malo zabrinuo jer sam ga danima jako slabo, skoro nikako osjetila. Išli smo na pregled i sve je u redu, onda se aktivirao pa me ne brine više. 😊
Sad čekam kada ću napokon promijeniti okolinu i ići kod svojih 😃😃🙈
Vjerujem ti i ja jedva čekam odmor. 🙌❣
Super za odlican pregled.
Ako ti se umiri mali zloćko i zabrine te, popij dosta hladniju čašu vode ili malo cokoladice. Kod mene to uvijek pali 🤭😂
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Poz svim trudnicama i mojim trudnicama iz Osijeka, ja sam imala jedan porod u osijeckoj bolnici i sve je bilo super sestre i doktorica divnee babica me cjeli porod masirala dolje tj radila masazu medjice pa me nisu morali rezaat niti sam popucala rodila sam u roku sat vremena i nadam se da ce ovaj porod bit barem priblizno ko prvi😄, ja jos nista nisam kupovala za bebicu cekam tamo 9 mj, dosta stvari mi je ostalo od prvog djeteta sva sreca pa smo neutralno sve uzimali jedino cemo robicu morat ali dobro polako nemam sad to ko sa prvim djetetom da sve mora biti sad i odmah polakoo sve ce se uzet☺
🤰🍀 👶 🌸
CarpeDiem.
Vjerujem ti i ja jedva čekam odmor. 🙌❣
Super za odlican pregled.
Ako ti se umiri mali zloćko i zabrine te, popij dosta hladniju čašu vode ili malo cokoladice. Kod mene to uvijek pali 🤭😂
☺
E ovaj put nije nikakva hrana niti slatkiši pomogli 🙈 s vodom nisam probala. Hvala za savjet 😃
Poz svim trudnicama i mojim trudnicama iz Osijeka, ja sam imala jedan porod u osijeckoj bolnici i sve je bilo super sestre i doktorica divnee babica me cjeli porod masirala dolje tj radila masazu medjice pa me nisu morali rezaat niti sam popucala rodila sam u roku sat vremena i nadam se da ce ovaj porod bit barem priblizno ko prvi😄, ja jos nista nisam kupovala za bebicu cekam tamo 9 mj, dosta stvari mi je ostalo od prvog djeteta sva sreca pa smo neutralno sve uzimali jedino cemo robicu morat ali dobro polako nemam sad to ko sa prvim djetetom da sve mora biti sad i odmah polakoo sve ce se uzet☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Što se tiče epiduralne sva iskustva oko mene su pozitivna tako da ću uzeti ako budem mogla. Iako dosta toga ovisi koje je doba dana, ima li slobodnih anesteziologa i sl kod nas u bolnici.
-
Depilacija... Nema šanse da bih vidjela sama tako da to obavim u salonu i dolje i pazuhe, a za 8. mj. sam se naručila i za pedikuru. Do tada ću još nekako sama uspjeti, ali kasnije nema šanse. 😄
Smije li se na nogama imati neki lak u boji kada se ide roditi? Znam da gelirane i trajni lak treba skinuti, vrijedi li onda i za nožne nokte bez laka ?
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji