Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    02. Srpanj 2021. 01:57

Pozdrav. Mi smo danas bili na pregledu. 1500 g ima. Nije se još okrenuo. Sve je super. Dosta me boli dolje zadnjih par dana. Baš sam mislila da je neki problem ali nije. Maleni je samo preaktivan. Odlučili smo se za Adrian.
    Što se epiduralne tiče. Nisam je tražila ni htjela. Pukao mi je vodenjak u 5, u 7 došla s 2 prsta u 10 bila 4,dobila drip i u ponoć i 20 rodila. Jedino sam rezana, a to bi voljela ovaj puta svakako izbjeći... Prerano su me zarezali pa sam izgubila puno krvi

Endzrue
    02. Srpanj 2021. 02:07

Idući pregled 22.7. I otvara mi porodiljni 

• ponosna.mama
    02. Srpanj 2021. 09:18

Jutro okruglice 🥰
    Bole li vas bradavice? Mene bole od prvog dana trudnoce i nikako da prestanu 😕 ..niti jedan dan, niti na 5min 😥 to mi bas dosta smeta, ne mogu se ni normalno obuc, smeta mi roba koja pređe preko njih 🙈 ..jadan MM, on samo vice ajme kako su ti lipe sise i bradavice, al cim ih ide taknit ja vec mahinalno vicem aaaa boli 😆😆

Lollypop
    02. Srpanj 2021. 09:44

ponosna.mama

Jutro okruglice 🥰
    Bole li vas bradavice? Mene bole od prvog dana trudnoce i nikako da prestanu 😕 ..niti jedan dan, niti na 5min 😥 to mi bas dosta smeta, ne mogu se ni normalno obuc, smeta mi roba koja pređe preko njih 🙈 ..jadan MM, on samo vice ajme kako su ti lipe sise i bradavice, al cim ih ide taknit ja vec mahinalno vicem aaaa boli 😆😆

Hahaha, bas to majica me nekad boli🙈 ali proci ce, do tad cice na sunce i boli te briga

Mateja32
    02. Srpanj 2021. 10:17

Jutro, sretno svima danas na pregledu, ima vas dosta. Ja sam lupila se u stomak s stolicom, sreća da su kožom obložene. Stavljala u gornji element namjernice, i silazila s stolice, zapnem za čošak. Mali se rita, zabolio je, nije bilo strasno, vise sam uplasila se. Crta je ostala
    https://ibb.co/XJHfTgD

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Ivona1505
    02. Srpanj 2021. 10:39

Dannna

ponosna.mama

Jutro okruglice 🥰

Bolile su haos, sad zabole ponekad samo i to baš jako ali toliko su osjetiljive i kad ne bole da nikakvo pipanje ne dolazi u obzir. 🙄 I gledam vaše slike od svih okruglica sa plaže i mislim se blago vama kako dobro izgledate u badicima, moje grudi vec dva tjedna i više ne stanu ni u kakav brus ili kupaći ☹️🤕 ali bez ikakvog pretjerivanja. Juče mi je mama kupila presavrsen grudnjak za doilje, pamučni, G košarice ali on meni ide doslovno po pola sike i stvara mi još vecu bol i nelagodu.
    Mogu misliti šta ce biti još do kraja ili kad prođe porod….😳😳😳

Mene su bolile na pocetku, u prva 3 mjeseca, sad je vec prestalo, ali ako muz stisne jace onda boli, osim sto zabole pocne mi curiti kolostrum pa se onda on sav uplasi, a meni smijesno bude haha. Gdje ste nasle zene grudnjak za dojilje? Kupila bi si bar 2,ali ne zelim bas sad pljunit 200 kn za jedan grudnjak. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    02. Srpanj 2021. 10:49

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ja sam jucerr kupila sve za mene za bolnicu 😂 nela sve stojii spremnoo jer mi je vec sada tesko hodati sta ce biti kasnije…ovih dana idem samo za bebija da uzmem one osnovne za higijenu i to je to…ostale mi komodice i kolica da narucim…to cu tamo negdje krajem julaaa 🤗🤗🤗

Mi smo kolica sa bazzara narucili i stvarno su fantasticna, ako cete sa neta narucivati, 1500 kn platili, imamo kosaru koja se kasnije pretvara u sportski dio, auto sjedalicu koja ide na kolica, i jedno i drugo ima zastitu od sunca i navlaku za zimu, dobili smo i mrezu za komarce i torbu veliku, za te novce se itekako isplati. 😊😊 A komodicu smo kupili polovmu za 250 kn, odlicna mi je, ima i kadicu ugradenu, i to dosta veliku tako da je to super. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

lovely
    02. Srpanj 2021. 11:12

Hej curke,
    Sve izgledate fantastično 😍 ja sam u grudima možda za pola broja dobila, ali su mi zato bedra ko balvani🤣 #kompleksi ali šta sada..
    Bila sam u ponedjeljak na pregledu https://ibb.co/WxkFV9x evo moje curke 💝 sve je dobro jako je aktivna, imala je u ponedjeljak 793 grama. Sljedeći pregled je 19.7.
    Mateja31 dobro si se udarila ali bitno da bebu osjetiš💝
    Sanjarka hvala Bogu da je srčeko dobro...sad u miru uživati. 

Curke dajte mi recite koje ste torbe uzela za kasnije za šetnju s malcima?! Znam da je bila riječ o tome, no nisam tada spremila a sada ne mogu naći...Hvalaa 💝💝

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Gigi
    02. Srpanj 2021. 13:08

Mia38 dobila sam injekciju progesterona, isto sto utrogestan i je, ali valjda injekcija ima brze/bolje djelovanje. Nisu mi radili briseve.
    Danas sam bila kod svoje ginekologice tu gdje zivim i rekla je da je sve super  Cervix je sad 36, posteljica je jos uvijek prema naprijed i bebina glavica ide dolje, ali rekla je da je to sve ok. Vise ni ne trebam piti utogestan kada zavrsim kutiju. Rekla je da to nije garancija da poslije necu morati piti, ali da zasad nema potrebe. Kaze da je prije radila u Kanadi i da mi ni tamo ne bi mogla vise prepisati utrogestan s ovim novim nalazom :) Jako jako sam sretna!!! :) Cak smijem i imati odnose sto me jako veseli, jer bas me pucaju hormoni zadnjih par tjedana, sanjam o tome :D
    Nastavit cu ne biti previse aktivna kako sam prije bila i srecom radim od doma pa vjerujem da ce sve biti ok. 

Sanjarka88 25.10. mi je termin <3 :) Cini se bas jos daleko, ali samo neka bebac bude strpljiv i ceka svoj termin 

Gdje ste kupile bodije za bebe vel 56 s gumbicima, dugi rukav? Kazu da je jako stresno prvih par tjedana oblaciti bodije bez gumbica.

CarpeDiem.
    02. Srpanj 2021. 13:35

Gigi

Mia38 dobila sam injekciju progesterona, isto sto utrogestan i je, ali valjda injekcija ima brze/bolje djelovanje. Nisu mi radili briseve.
    Danas sam bila kod svoje ginekologice tu gdje zivim i rekla je da je sve superCervix je sad 36, posteljica je jos uvijek prema naprijed i bebina glavica ide dolje, ali rekla je da je to sve ok. Vise ni ne trebam piti utogestan kada zavrsim kutiju. Rekla je da to nije garancija da poslije necu morati piti, ali da zasad nema potrebe. Kaze da je prije radila u Kanadi i da mi ni tamo ne bi mogla vise prepisatiutrogestan s ovim novim nalazom :) Jako jako sam sretna!!! :) Cak smijem i imati odnose sto me jako veseli, jer bas me pucaju hormoni zadnjih par tjedana, sanjam o tome :D
    Nastavit cu ne biti previse aktivna kako sam prije bila i srecom radim od doma pa vjerujem da ce sve biti ok.Sanjarka88 25.10. mi je termin&lt;3 :) Cini se bas jos daleko, ali samo neka bebac bude strpljiv i ceka svoj termin

Gdje ste kupile bodije za bebe vel 56 s gumbicima, dugi rukav? Kazu da je jako stresno prvih par tjedana oblaciti bodije bez gumbica.

Drago mi je zbog dobrog nalaza. 👏
    Predpostvaljam posto je sada 36mm  a neki dan oko 26/28 mm ako se dobro sjecam da je onda u biti bilo zbog različitih ultrazvukova, pa je svaki dr. različito mjerio shodno kakav mu je aparat ili kako se ti namjestis. Zato je najbolje voditi trudnoću po mogućnosti kod jednog dr, i odraditi cervikometriju ako se sumnja na nešto.
    Nema određenih trikova da se cervix produži, pa ni sam od sebe... 
    Super i za dozvolu za odnose nemoj sad pretjerati odjednom 🤭

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.